yok edemeyik hedefini gördüm :)) 2 buçuk ay sonra yollarık seni:)))) artık sen doğum yaparmısın ben hala burda olurmusum( sanırım bölede olacak herkez ipi çekti gidiyo ben böleeeeeeee kaldım ((
Ibrahım tatlı ses kadar karaktersiz bi sanatcı görmedim yıldızı oka çok sevmesemde kadınsın demesi kızlar cidden bu erkek milleti bu kadar sinirmi ya kadınıs die git ezil büzül ne bu böle
kız ne meraklıymışsınız beni takımdan şutlamaya cadılar siziklava:
hepsi yeter demiş senağlama
gitmiyom işte bukadarmı bıktınız
ağız yapalım dedik hepsi git demiş :mymeka:benneyaptımki
şaka bitarafa takım listesinden düşüründe düşürecekseniz
yerime girecek biri varsa gelsin
ben hep burda olayım ama yoksa tırmanıyorum yine
akrebin listesinde yarışayım
olurmu akrep yerimseniben
mor çitos burdasınız Şeniz
LUBABE, akrep33+, ASi_DENiZ+, çitos, husel+, LİLLYUM+, morkelebek, selma12
tam kadro burdaaaa eksik yok galiba
:roflol::roflol:kıız bu gece fazla mesai var desene:roflol:
keçiboynuzu ye sen bol bol:roflol:
mesaide poponu sıkmayı unutmaa heeeedelikafadulden
istiyor valla haklıısn:)
tinkimi canım explorerın hangi sürümünü kullanıyon bilmiyom ama büyük ihtimalle öncekidir
hani sitenin adresini yazdığın araç çubuğu varya o çubuğun sol tarafında yenile butonu vardır
sanırım yeşil renkli olması lazım tam çubuğun sonunda oraya tıkla sayfa yenilenir böylece ikide bir açıp kapatmazsın
onu yapamazsan gene adres çubuğuna git adresin üstüne tıkla ve enter tuşuna bas yine yenilemiş olursun
oda olmazsa okuduğun sayfadan bir öncekine tıkla sonra yeniden sonrakine tıkla:)
ve arkadaşların dediklerinide yapabilriisin ama en pratiği sayfayı yenilemektir bulabilirsen yenile butonunu
benimkinde git yazıyo:roflol:
ahanda bilmiyodum şimdi farkettim :roflol:
yav bu yenilemeye en kolayını sölimmiiiiiiiiiiiiii:)))) F5 yap bukadar yane tinki bunuda beceremedim deme gülüm benim:)))
morrrrrrrrrrrrrrrrrrr akreppppppppppppp hülem birlikte yapak bakam hangimisde kilo kaybı olacakPPP
ayten ne iş bacım keçi boynuzu pekmezi falan anlayalım yaniiiiiiii :))))))))
hee yiyimde kilo veremim sen beni geç demi:mymeka:iyi geceler fıstıklar
akrep aç yatma yazık midene bi parça peynir bari at agzzına kıs..işkence yapıyon gene kendine . yazık ........
bende düşündüm elma yemeyi ama işte çok uykum vardı bekleyemezdimhoş geldin fıstık Şeniz
ben kocaman bir elma yiyorum şimdi
akıllı kızım değilmi kaydirigubbakcemile2
kıpraşmasın da sen önce mezun ol demi yemezler canım:1closedeyes:Sen bi gurusun ablam ....:1hug:a.s.
sen mezun olma buradanda ayrılma hedefe 1 kilo kala durrr ..kıpraşma ....:jeyyar:
oooldu canım sen yap ben almimşutarafagittimorrrrrrrrrrrrrrrrrrr akreppppppppppppp hülem birlikte yapak bakam hangimisde kilo kaybı olacakPPP
şimdide zayıflayabilirsin şekerselammm spor bitti omuzlarım agrıdı... hüselcim ben koydum resmimi kızlar gördüler hatta duruyo gelnlikli resim... heyyy gidi günler heyyyyyyy..... o zamanlar daha zayıftım tabi:)))
aha biri daha yoldan çıktıaslında öle kilo veriliyosa denenebilir... spordan daha eğlenceli olduğu garanti:)))) denesek mi asi ne dersin?:))))))))))))
bendeben görmedimsenağlama
yuh bide pekmez öölemikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kız morr :)))))))) nediyim sana ben sindi sporla atıyon 200 cal e bide extra enerji atarsan ımmmm 500 cal fit olursun valla:)))))))))) bende etki etmes kuzum ben keciboynuzu pekmeside yiyom cıx yane((((((((((
kıs mor gelinlik tamamda düğün dedik be
hani şöyle damadıda bir görek gibilerinden:Ç))
bende merak ettim bende bakiim şu cadıyakız morlu bacııı benim düsündümden çok farklısın varya:))) ben seni kısa bisi diyodum bu ka dert ettine göre diyodum baya boylu poslu hatunsun :))) masallah diyem ve benim kayserili bi arkadasıma çok benziyonsana 60 kilo dal gibi gösterir sık disini diyecem sıkıyon biliyomda 1 buçuk ay sonra seni yolcu ederik:)))
delüüü azmı verdin son zamanlardaki duraklamanda kendini bırakmandan şekeryok edemeyik hedefini gördüm :)) 2 buçuk ay sonra yollarık seni:)))) artık sen doğum yaparmısın ben hala burda olurmusum( sanırım bölede olacak herkez ipi çekti gidiyo ben böleeeeeeee kaldım ((
kıs ne istiyon benim toprağımdan sen ne diye cırtlattınyok beeee istersen ben seni beklerim asi takma kafana... valla cillop gibisin kocanı da salla beni sinirlendirdi zaten fotosunu cırt diye geçtim:))))
geçmiş olsun şeker ben bilirim o iğneleri aman uzak olsun gelmesin sanada acil şifalar canımslm inemi oldum geldim süzgeç gibi olacak popom ya morcum arkadaşlık teklifi yolladım cnm kabul ette bi bakayım resimlerine
:roflol::roflol:kalırsın tabiii haylaz cadı :mymeka:
şöyle yamacıma gelicen benim işallah tayininiz uşağa çıkar
inim inim inletecem seni
ekmek ver diye bağırtıcam :jeyyar:
ayten ne iş bacım keçi boynuzu pekmezi falan anlayalım yaniiiiiiii :))))))))
:roflol::roflol:kadın rotayı şaşırdı baktı yememekle olmuyo
başka şekilde halledecek işi :jeyyar:
tinkim gitmiyom kız üzülme emi
husel aa dedi
:roflol::roflol:aynen ablaaa şaşırmış enişteye allah kolaylık versin tık yok diyenden korkacan zaten
Şenizkızlar accuk kitabımı okuyayım sonra uyuyacağım herkese iyi geceler Şeniz
fazlada yazmayın he sabah okuması zor oluyor sengözlerimebaksanab
Şenizneyse arkadaşlar bana müsade uykum geldi sabah görüşürüz inşallah öptüm hepinizi mucuxssss
Şeniztüh luboş kaçırdım seni kusura bakma o sırada benim kocişin fotolarını eklemeye ugrastım teklifini sonradan gördüm kabul ettim ama sen uyumussundur neyse... öpüldünüz kızlarrr görüşürüz....
iyi geceler herkese öptüm
günaydınlar
ya akrebim dereotunu yemekten önce demişsin ben yemekten önce hangisini yapcamı şaşırdım
sabah kahvaltıdan önce elma var
soğan suyu var
sirkeli su var
dereotu var
bi düzene koysana beni canım ya
bunları hangi öğünlerde yapıyım üst üste mi yapsamsositososito
günaydın hihoyyyt
günaydın azad günaydın akrep Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?