oy oy oyyy yerim ben onuNe YAPSIN durucum büyüyor .cumartesi kontrole gittik kilo almış boyu uzaömış...:lepi::lepi:..
canımcım en üstte diyet gruplarını tıkla ordan 8. takıma gir tekrar şekerselam kızlar nasılsınız bugün burası acayip soğuk donuyoruz vallaha
kar soğuğu resmen :1shok:
lilicim ne demek o tükürdüğünü yalamak falan öyle şey olurmu canım ya
senin sağlığın her şeyden önemli bencede yeter artık kilo vermen
sabit kal canım benim a.sa.sa.sa.sa.s
hüselim nasılsın şu sayfa yenileme nasıl oluyor de bakıyim bana
asicim anlattı ama benim kafa basmadı CADIARZU:çok üzgünüm:
yarım demet yemek yemeden önce yiyosun şekeriyi akşamlar arkadaşlar
bende soğan suyuna devam ediyorum iilk defa düzenli bişi yapıyorum ilacı bile düzenli içemem
bide dereotuna başlıcam onu nasi yapinizki
Artık başardık biraz yanlışlıklar yaptık ama olsun önemli olan başarmaktı
bu gün ikramlardan az yedim akşamda kahvaltı türü yedim bir buçuk dilim k. ekmeyi ile beraber
ablama bak yaa seni kim gönderiyorki ama tabi sen istersen o başkakız ne meraklıymışsınız beni takımdan şutlamaya cadılar siziklava:
hepsi yeter demiş senağlama
gitmiyom işte bukadarmı bıktınız
ağız yapalım dedik hepsi git demiş :mymeka:benneyaptımki
şaka bitarafa takım listesinden düşüründe düşürecekseniz
yerime girecek biri varsa gelsin
ben hep burda olayım ama yoksa tırmanıyorum yine
akrebin listesinde yarışayım
olurmu akrep yerimseniben
mor çitos burdasınız Şeniz
kız o popoyu bir gecedemi büyüttünki bir gecede sıkarak küçültesin yavaş ol şekerşu ütülenenleri bir bir kaldırayım bu sırada da popomu sıkayım:))))) çok acıdı yaaa asi çok mu sıktım acaba:))))
lilly ablam bencede gitme sen gidersen biz bi yalnız kalırız burda..... salarız kendimizi dediğin gibi yarıstan cıkacaksan cıkta edi gibi kenardan devam et....
ben o hatayı bir kez yaparım mor
hoş sende yaptın aynını sonucu gördük işte artıyla döndük :1no2:
azrada artıyla dönmüş okudum onuda
azracım umarım okursun çok özledim senide Şeniz
hoşgeldin şekerALLAHH ALLAHHHHHH bu ne kızlar toplantı var galiba dolmuş taşmış yuvamızzzz
afiyet olsuuunbu gün ikramlardan az yedim akşamda kahvaltı türü yedim bir buçuk dilim k. ekmeyi ile beraber
yaa işte bööle olur şekerkızlar ben bu gün hic doymadım kendimde şunu fark ettim öglende az yiyince akşamları cok ac gözlü oluyorum ne yapsam acaba
Bildir Bugün 19:08 - Mesaj Linkiselma12
alışınca istiyor vücut tabikıslar bugün spor yapmadım ama çok yorgunum
içimde huzursuz yapmadım diye
gerçi akşam yürüdk ailecek sudeyle koştuk elim sende falan oynadık ama
spor değğil tabişi(
he geldim mor iyi yapmısın kız iyi oluyormus:) öneriler için tesekkürlerde :)) ben bugun spor yapmadım emme ocagın tüm parçalarıhnı söktüm taktım:))) ve tezgahta popisimi sıktım iste öle bugun öğünlerimde güzeldi ilkkez öğle yemegini yaptım üsenmedim ve yedim ilginçç bisi suyumu içtim dere otumu yedim :) ve kızlar bu keçiboynuzu cidden tok tutuyor aç karna yedim ve kahvaltıya saldıran ben ıykk dedim :S sadece 2 keçiboynuzu yedim ins ters etki yapmasPP
selma 21 kuzum senin çizelge nie yanda duruyo ? bisimki nie ortada sastım:))))
kız niye kızalım[
korkuyorum bana kızacaksınız diye ama nerde o kilo cizelgesi nasıl yapışacak
sorma lilly abla araya düğün girdi ayrıldık yoksa ne güzel gidiyodu hem spor hem diyet... offfff offf... neyse yarına kahvaltı ve öğle yemeği hazırlayayım kendime... bir saat spor yapacam daha ütüledikleimi kaldıramadım ...müstakbel kocacım gelecek bu arada... o gelmeden sporumu yapayım neme lazım sonra yapamam filan... buralardayım öperim sizi...
delüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüöle bi etkisi yoh ki bana :1no2: maviş hapverseler cıx etki etmes:1closedeyes: 2 keçiboynuzumu seedecek -tatlicadiarzu-
[
korkuyorum bana kızacaksınız diye ama nerde o kilo cizelgesi nasıl yapışacak
ablama bak yaa seni kim gönderiyorki ama tabi sen istersen o başka
dimi ablam birdaha almayız inşallah o kiloları
benimkinde git yazıyoistiyor valla haklıısn:)
tinkimi canım explorerın hangi sürümünü kullanıyon bilmiyom ama büyük ihtimalle öncekidir
hani sitenin adresini yazdığın araç çubuğu varya o çubuğun sol tarafında yenile butonu vardır
sanırım yeşil renkli olması lazım tam çubuğun sonunda oraya tıkla sayfa yenilenir böylece ikide bir açıp kapatmazsın
onu yapamazsan gene adres çubuğuna git adresin üstüne tıkla ve enter tuşuna bas yine yenilemiş olursun
oda olmazsa okuduğun sayfadan bir öncekine tıkla sonra yeniden sonrakine tıkla:)
ve arkadaşların dediklerinide yapabilriisin ama en pratiği sayfayı yenilemektir bulabilirsen yenile butonunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?