Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim mesajlar da hep peşpeşe maalesef kimsenin olmadığı saatteyim yine neyse ben simit seçtim ama akrepcim süt te iç demiş o bakımdan kebap olayına kaydım biraz proteinden zarar gelmez değil mi:)) simit yesemmm yine acıkırım zaten... hadi öptüm sizi yine çıkmam lazım kusura bakmayın yarım saatim var ...öperim muck muck cevaplarınıza bakarım akrep aslında sen bizim ulu önderimiz olarak bize liste gibi bişey hazırlasana ya :)) ( bana ne de diyebilirsin tabi ) ama senin bir günlük listeni versen o da yeter örnek alırdık....
lilly ablam bencede gitme sen gidersen biz bi yalnız kalırız burda..... salarız kendimizi dediğin gibi yarıstan cıkacaksan cıkta edi gibi kenardan devam et....
ablam spora başlasan..hem sıkılaşırsın hem daha iyi görünmeni sağlarhay maşşallah yazan yazana -tatlicadiarzu-
mor götür kebapları canım çok işe yarıyor ibre artıda gösteriyor cumaya :jeyyar:
asi herşeyi bahane edip tıkınıp durma ölümün benden olacak
hayır bahane edeceksen madem deki haziranda yeni çevre yeni insanlar hedef koy beni kilolu bir bayan değilde zayıf bir hatun olarak görsünler debe :mymeka:
oynamıyacak gelin yerim dar dermiş seninki o hesap işte :jeyyar:
akrep dozuttum anacım ben büyük bir kopma var bende bişeyler dedki kendime geleyim
sonun felaket
aslında etrafımdakilerde zemin hazırlıyorlar bu duruma
dün kayın pederim dediki aynaya bakmıyomusun sen
canlı cenaze gibi olmuşun :1shok:
anacım tükürüğünü yalamakta var işin ucunda 65 hedef koyduk gari ama çevre baskısı felaket :bbo:
bu karasızlıkta ne yapacağımı şaşırtıyor bana bir yiyom bir yemiyom
ibre bir artıda bir yerinde senağlama
neyse kızlar bu konuda ki fikirlerinizi bekliyorum yerimseniben
birazdan bakıma girmeye gidecem
kızımı okul çıkışı alıp kuaföre gidecez
saç baş kesimi geldi belki canlı cenaze görünümüm azalır
bir şeye benzerim moralim yerine gelir
gelince yada akşam okurum
sevgiyle kalın hoşcakalın Şeniz
işte bu şekeeeeryok yok bugün sıkı diyete başladım bakalım ne kadar devam edicem bakalım...yeter gayrı gitsin şu kilolar selülitler..
naber fıstıklar nihayet geldim bakalım nekadar sürecek benim küçük eşkiya uyumadı birtürlü bilgisayarada oturtmuyor oyun oynayacaz beyimle ablasının tokalarını tarumar etti şimdide onları topladık dün e gelince sabah kızarmış ekmek le beraber az peynir zeytin
öğlen (akşam üstü aslında )yine tavuk salata
akşamda 2 kaşık muhalebi yedim oğlan artıdıda onu attım ağzıma
dereotu ve soğansuyuna devam ediyorum tabi
bol suyumu ve yeşil çayımıda unutmuyorum
oğlan uykusuzluktan şaşırdı biraz bakayım gelirim şimdi