• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

selam kızlar,

nasılsınız? Ben berbatım:( yine 107 kilo olmuşum. acil birileri bana destek olsun.

Azra hoşgeldin canım Şeniz ne kadar sevindim seni burda gördüğüme, Çitos haklı hemen çizelgeni yap ve akşam yemeğinden başla hafif şeyler yemeğea.s. bu arada hadi gayfe tokuşturalım:içelim:

OOO ne çabuk geldin ciicm..ben de tam azrayla konuştum gelcek diye yazmaya girmiştim..ben de 110 kiloyum şekerim..başladığımız yere fazlasıyla geri dönmüşüz sen de ben de..110 kilo yaaa oha derler adamaaaaaaa:oklava::oklava:

napayım anacım herşeyi göze alıp bi meraba diyim dedim. bakın sırf bu yzüden işten atılırsam bana destek olucanız ona göre:)

Çitosum o zeman yine birlikte uğraşacağız desene. ben başlıyım bare 5 gün / 7 gün diyetlerime:)))

Azra hoşgeldin canım Şeniz ne kadar sevindim seni burda gördüğüme, Çitos haklı hemen çizelgeni yap ve akşam yemeğinden başla hafif şeyler yemeğea.s. bu arada hadi gayfe tokuşturalım:içelim:

hoşbuldum canımcım. evet hemencik kayfelerimizi tokuşturalım...:içelim:özlemişim hepicinizi ve kayfe tokuşturmayı:):teytey:

napayım anacım herşeyi göze alıp bi meraba diyim dedim. bakın sırf bu yzüden işten atılırsam bana destek olucanız ona göre:)

Çitosum o zeman yine birlikte uğraşacağız desene. ben başlıyım bare 5 gün / 7 gün diyetlerime:)))

Unut şu 5-7 gün diyetlerini gördük bu diyetlerin sonunu..valla en iyisi az az sık sık yemek cicim yaa..lapa filan hikaye hepsi aç kalmıycaksın valla.bi süre sonra gözün dönüyo yetti gari deyip bırakıveriyor insan..

selam kızlar nasılsınız bugün burası acayip soğuk donuyoruz vallaha
kar soğuğu resmen :1shok:
lilicim ne demek o tükürdüğünü yalamak falan öyle şey olurmu canım ya
senin sağlığın her şeyden önemli bencede yeter artık kilo vermen
sabit kal canım benim a.sa.sa.sa.sa.s

hüselim nasılsın şu sayfa yenileme nasıl oluyor de bakıyim bana
asicim anlattı ama benim kafa basmadı CADIARZU:çok üzgünüm:

selam herkese azroş hoş geldin:)) giden kilolarla geri dönüyor... hozlemk cim simitle çay içtim ofisee geldim sen ayran iç demişsin artık aklımda olsun ööle yaparım şimdi 2 sepet ütüm var onları bi elden geçireyim yine misafir geldi geçti yüreğimi deldi geçti:))) hepinizi öptüm kim var bıurda yarım saat muhabbet edelim...

selam kızlar:)

tinkicim valla kabuk dan cıkmam için birisine beyin enjekte etmek zorundayız:) tıp alanı insallah dahada ileri gider bunuda halleder:)

pınarcım hade ben dört duvar arasındayım die bunalım takılyom sana ne oldu kuzuuuuuuuuu sen girme bunalıma hiç hos değil bu alan benden söylemesi:(

lili abla taamda kimi insanlar yiyerek deşarj oluyo böle bakalım mevzuya:PPP

ve tinkiminki sağ tıkla bi list çıkacak ekranda orda yenile var ona tıklıcan zor deel kız pc ile uğrasmak

azra abla hosgeldin ama bos gelmemisin insallah gider o kilolar :))) benim durum ortada aylardır 90 91 92 öleee takıldım tabi suç bende:( insallah gider kiloların ablacım

asi benden sana tavsiye ben de evlendikten sonra öle bi depresyon olayına tutuldum... kendine program yap mesela ben aylık bi hedef beliirliyorum onu günlere bölüp yazıyorum bi kagıda ... diyelim ki 1 saat aerobik günlük onu yap... kağıtta tik at kenarına ... bi şeyi kendine hedef koyup onu yaptıgını görürsen çok motive olursun ...
mesela ben söyle bi liste yaptım tabi hain misafirlerden dolayı diyet kısmına uyamadım ama:
1. 2,5 lt su iç
2. 30 sf kitap oku
3. 20 sf ingilizce çalış
4. 20 sf mühendislikle ilgili döküman tara
.
.
.10. diyetini yap

diyet kısmını aça da bilirsin bir gün önceden veya bir hafta önceden haftalık hazırlarsın... o gün akşam oturup şunu yaptım bunu yaptım diye işaretledin mi acayip güzel oluyo... ve ertesi gün kararlı bi şekilde devam ediyosun... evdeyken daha kolay ben işyerinde bilgisayarda bi yandan işimi yapıyorum bi yanan da kitap okuyorum mesela... bir de şöyle bişey var... 20 sf ingilizce bakayım gazete okuyayım derken zaten aklın yemeklere pek kaymıyo.... sen de senin ihtiyaçlarına göre bişey yapabilirsin...benim çok işime yarıyo kendime güvenim artıyo...

kilo işi de insanı çok yoruyo gerçekten zaman zaman benim vermem gereken ki,lo belki seninkinden az ama yine de pes ediyorum... bazen neden herkes ideal halinde ve çokça yiyebiliyor da ben ne yesem yarıyor diye hayıflanıyorum... ama bu bizim belamız artık bundan kurtulacagız hep birlikte el ele verip çünkü geçenlerde de konustukya herkes aynı şeylerden şikayetçi elbise bulalım artık üstümüze göre ... bak şöyle bir laf var en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir... kararını ver ve başla gerisi gelir... 3 gün sonra sıkılmıs bile olsan 3 gün sana kardır unutma... ali efendiyi de bence salla yarın bir gün akrep kilo verince eşinin aşka inanmaya başlaması gibi bir durum olur görürsün:))))

showimg-1filmP_i51P_88_83_83_abs.png

Back