Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kıskanma ne olur zayıfla seninde olurdelikafaduldenMesaj Linki
--------------------------------------------------------------------------------
akrep e inat avatar yaptım nasıl ama? süper di mi?(neolur ne olmaz bir tanede yedekte var)akreppppp avatara gelllll..
kıs hergün yapcan ve burayada yazcan görcem bakaslında birazcık yapıyorumda düzensiz
heee işime gelmiyor herhaldeklava:
yemezler güzelim..sen gram gram zayıfliyana kadar bizim ömrümüz biter..görüşelim güzelim aslında ben şöyle biras zayıflayımda ole foto koyum diyodum
kıs eskiyi görekki sonrakine yorum yapalım
bu arada gece gece gene kaçamak yaptım
çok azcık minicik kızarmış ekmek 3 zeytin
of ya obur kocam çay yaptı yanındada kırıntı işte
bu kadarcıkla sıyırdım paçayı
akşam yemeği yememiştim gerçi ama ii olmadı
hee birde artık alyansımı takamıyorum
düşüp duruyordu zaten ama artık hepten bollaştı
senelerdir kilodan takamıyordum şimdide zayıf kaçtım
demekki ben evlenirken epey şişmişim kızlar
o dönem hiç tartılmazdım
duru ben 2 gün sogan suyu içtim aynısını bana da yaptı bas ağrısı yaniselam kızlar
dün evde temizlik yaptım bide çocukların odasını değiştirdik akşam yerimi beğenmişim gözümü sabah açtım
dün yediklerime gelince sabak 2 dilim ekmekle peynir 5 zeytin domatez yedim öncesinde dereotu
araca soğan suyu
öğlen sadece dereotu ve çorba içtim
akşamda dereotu salata ile tavuk
gece soğansuyu
ama çok başım ağrıdı dün
soğan suyundanmı yoksa dere otundanmı bilmem arkadaşlarlar büyük tuvaletim çok afedersiniz ama böğle yağlı gibi oluyor inşlallah bir faydasını da görürüm
sen zayıfla canım kim tutar seni birazcık da spora yüklen gerçi iki çoçuk var gerek bile kalmas orası ayrıda :)asiiiiiiiiiiiii nerdesin kız ben zayıflıcam kızım
morcum şok olan sadece sen değilsin beni uzun zamandır görmeyenler tanıyamıyor ordaki resimde 60 lı rakamların enbaşındaydım (
ne kız bu indirime girmiş mağazaların vitrinindeki etiketler gibi..bari hedefini küsuratlı yapma neyse ben yapar sana msj atarım..sende olduğu gibi yapıştırırsın..a.s.akrepciğim süpersin yap bana kilo cizelgesi bide kaynaşma işi ne yazacagımı bilemiyorum ondan degilse ben hep okuyorum sizi inşallah alışacam size yürüyüşle zayıflayanlar bölümündeyim aynı zamanda ordada süpersin kiloma gelınce bbaşlangıc kilom 88400 şimdiki kilom 83600 gelmek istedigim kilom79900 olursam herhalde inanamam seksenli birşey görmek istemiyorum tartıda yalnız 75 kg olmak istiyorum yaparsan cok sevinirim kilo cizelgemi herkesin var benim yok öptüm canım bay a.s.a.s.
canım benim kötü olcan yakında..arada yumurta ye yoğurt ye.kuru kayısı kuru incir yebugünkü raporum sabah yani öğlen 12 de kahvaltı
1 dilim kepekli ekmek yanında peynir zeytin çay
saat 1 de arkadaşım aradı beni aldı onun evine gitik bebek şekeri yapan
arkadaşım evi vardı kiracı çıktı oraya birkaç parça eşya götürmüş
onu yerleştirdik sildik süpürdük
bebek şekeri ve nikah şekerlerini yerleştirdik artık o evi büro olarak
kullanacak evi çok karışıyordu malzemelerden
şimdi iyi oldu en azından rahat edecek
sonra çay yaptık akşam üstü 5 te yanınada
kepek ekmeği kızartık peynir zeytin 3 dilim yedim çok acıkmışım cokacimcoook
ve akşam yemeği oldu benim için başka yemek yok
çay içiyorum kızlar
ben harbi kıskanıyorum ama buralardan iç geçiriyorum sadecetinkim hayırlı olur dilerim arkadaşın için
çok şanslıymış cidden böyle güüzel bir arkadaşı var yanında kıskandım mı nea.s
bizde seni çok seviyoruz şekeeeerŞenizcanm benim önce sen inan bu kiloyu vereceğine
bak benim çizelgeme hepsi arkadaşlarımın sayesinde
onlar olmasa hiç yapamazdım 91 kilodan 79 a düştüm ve
bugün hayatımda ilk defa ....genç kızlığımdan bu yana
kemer takmamıştım bugün kemer taktım ilk defa belimden
pantolonum düşmeye başladı
hepsi arkadaşlarımın sayesinde
sizi seviyorum 8. TAKIMMMMMMMM
banada banada banadadelikafaduldencanım ya hüselcim keşke yakın olsak sanada gelirim ŞenizŞeniz
:roflol::roflol: canımsın ya..yazcaktım ama asi yazmış şekerkızlar ya size bişey soracam
mesala bende sonra cevap yazan oluyor ama ben göremiyorum
ben bunun için yani yeni cevabı görmek için ana sayfaya
gidip geliyorum bunun daha kısa yolu yokmu
bileniniz varmı pc özürlüyüm idare edin yerimsenibenyerimseniben
sağ tıkla yenile yap:))
yok be abla uçmadım yerimdeyim sadece ne bilim içim daralıyorkimseler kalmamış olsun bende tek başıma takımı beklerim :çok üzgünüm:
okadar gezersem herkesler dağılır öyle gelirim takıma bu kendime klava:
bugün neler yaptım hiç sormayın bende anlatmayayım en iyisi -tatlicadiarzu-
yedim yedim yedim öğle dışardaydık akşam dışardaydık :1no2:
gelelim size asi ne oldu gene :sm_confused:
uçtun sanırım kabuğa çekilme felan -tatlicadiarzu-
inşallah yalnız bazen aşırıumutsuzluga kapılıyorum diyorumki bu yaglar erirmiselma sen biz takıl yeterki
değil 75 60 lar bile çok yakına.s
zaten ben inanamıyorum canım senin gibi kilo verenlere bana şaka gibi geliyora.s.akrepçigim benim icin 10 gr bile önemli eşimde gülüyor benim bu halime ne yapayımşu an söyledigin sirkeli suyumu içiyorum hihoyyytcanm benim önce sen inan bu kiloyu vereceğine
bak benim çizelgeme hepsi arkadaşlarımın sayesinde
onlar olmasa hiç yapamazdım 91 kilodan 79 a düştüm ve
bugün hayatımda ilk defa ....genç kızlığımdan bu yana
kemer takmamıştım bugün kemer taktım ilk defa belimden
pantolonum düşmeye başladı
hepsi arkadaşlarımın sayesinde
sizi seviyorum 8. TAKIMMMMMMMM
inşallah yalnız bazen aşırıumutsuzluga kapılıyorum diyorumki bu yaglar erirmi
bu arada tinkim lillyy ablacım azad hemşom lubabem bunlarda size a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
Anam bi günde saglam oldugunu okuyum kıs aytennn ..:mymeka: ucuk çıkmıştır ne olcak .. sivilceyi bile dert edecen yakında çık şu piskolojidennnnnkaydirigubbakcemile:1hug:dudagım aynı şiş ve acıyor bugun dr ye gidecem bakam ne diyecek.. ya sanırım sıkıntıdan çıkıyor