İlköğretim Yorum ve Soruları 8. sınıf anneleri TEOG için birbirimize destek olalım

Yorum yapmayacağım:KK12:bize sadece alkışlamak düşer:KK9:

CU1stl1UkAAmIT7.jpg

Yorum yapmayacağım:KK12:bize sadece alkışlamak düşer:KK9:

CU1stl1UkAAmIT7.jpg
Sizin çocuk da Bilfen de mi? Biz de geçen yıl yaşadık bu heyecanı, Allah hepinizi acilen huzura kavuştursun. Oğlum İstanbul Lisesinde ve 170 hazırlık öğrencisinin 50 ye yakını bilfenli :) genel olarak zorlanıyor çocuklar çünkü yepyeni bir dil ve ağır bir müfredatla karşılaştılar. Geçen yıla göre daha fazla bir çalışma temposuna girdiler ancak okuldan çok memnunuz. İnşaallah hepsi arzuladıkları liseye giderler, başarılar :)

Sizin çocuk da Bilfen de mi? Biz de geçen yıl yaşadık bu heyecanı, Allah hepinizi acilen huzura kavuştursun. Oğlum İstanbul Lisesinde ve 170 hazırlık öğrencisinin 50 ye yakını bilfenli :) genel olarak zorlanıyor çocuklar çünkü yepyeni bir dil ve ağır bir müfredatla karşılaştılar. Geçen yıla göre daha fazla bir çalışma temposuna girdiler ancak okuldan çok memnunuz. İnşaallah hepsi arzuladıkları liseye giderler, başarılar :)
Hayır Bilfende değil Ankara'da bir devlet okulunda okuyor . İlk sınavda istediği sonucu aldı çok şükür

Merhaba iyi akşamlar.

Sayfasından TEOG Fen ve Teknoloji dersi konu anlatımlarına ulaşabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim kızımda 8.sınıfa gidiyor TEOG'un 1.bölümünü atlattık çok şükür

arkadaşlar heyecanlıyız şimdiden,biz bu yıl 7.sınıfız seneye teog var...yıl sonunda kaynak kitaplarınızı çöpe atmayıp bize yollamak isterseniz mesajlaşalım :)

ablalarım ben Ankara Yıldırım Beyazıt üniversitesinde tıp okuyorum . Matematik olimpiyatlarına hazırlandım , tubitakta proje yarışmalarında bölge birinciliğim var biyoloji alanında . Şimdi de hem öğrendiklerimi unutmamak hem de az da olsa para kazanmak için özel ders vermeye karar verdim . Eğer ki düşünen varsa ya da etrafındaki akranları falan düşünüyorsa yardımcı olmak isterim :) bunu buraya yazarak biraz yüzsüzlük yapıyorum ama napalım be ya öğrenciyiz tıp kitapları çok pahalı :)
beni tanımak istersiniz tabi sonuçta çocuklarınız sizin en değerlileriniz ilk başta mail üzerinden konuşur tanışırız ben de çünkü Ankara gibi bir yerde her gel ders ver diyene gidemem bilirsiniz :) mail adresim a.nursimadag@gmail.com
(4. sınıf konusundan buraya kopyalıyorum ) ygs lys lise takviye teog farketmez benim için matematik olduktan sonra fen de de tecrübeliyim kardeşimi çalıştırmıştım şu an özel yavuz sultan selim kolejinin fen lisesi bölümünde burslu okuyor

bu yazı dizisinin devamı da gelecek tavsiye ediyorum. Geçen dönem çok işimize yaramıştı.

Son düzenleyen: Moderatör:
teoglar bitti. sonuçlar az çok belli kızım için istediği lise tabilirde tutmayabilirde. tam sınırdayız. oğlum zaten çalışmıyordu, sonuçta haliyle kötü. sıra tercihlerde
şimdinin 7 leri, o zamanın 8 leri. yazın bol bol türkçe testi çözmeye çalışsınlar. paragraf sorularına dikkat etsinler.

benimki eylül de 8 oluyor eski 8 ler yada yeniler hangi kitapları alacaksınız kızım pek çalışmıyor böyle seneye de ne yapcaz bilmiyorum paragraf çözme taktikleri diye bir kitap almıştım altı aydır daha yüzüne bakmadı

Iyi geceler tercihler ne zaman başlıyor bilgisi olan varmı.biz net bilgi bulamıyoruz

tercihler 15- 25 temmuz arasında
özel okul tercihleri bugün başladı.

geçen yılki dilimlerde açklandı e-okula girdiğinizde gayet güzel bir tercih rehberi var.

sınav sonuç kağıtlarındali güvenlik koduyla tercih yapılıyor.
tercihleri herhangi bir okuldan onaylatabilirsiniz. kendi okulunuz şart diil

X