İlköğretim Yorum ve Soruları 8. sınıf anneleri TEOG için birbirimize destek olalım

sıkma canını bir Anadolu lisesine girer bu puanla hem her şeyin sonu değil sonuçta lise punları ünüversite de geçecek ortaokul punları dikkate alınmayacak

http://www.butunsinavlar.com/sbs-izmir-anadolu-liseleri-puanlari.asp burdan bak canım ama yüzdelik dilimler bugün açıklanır onu tem bilmiyorum ama gecen sene taban punlarını kullanacaklar onu biliyorum. yüzdelikleri okullar danda öğrenebiliriz sanırım. dershaneye gittiyse çocuğunuz dershane rehper öğretmenleri yardımcı olacaklardır.

ama çıkan ekranda zaten yüzdelik dilimlerde verilmiş. Bundan bahsediyorsunuz değil mi? il ve ilçe genelindeli yüzdelerden

sıkma canını bir Anadolu lisesine girer bu puanla hem her şeyin sonu değil sonuçta lise punları ünüversite de geçecek ortaokul punları dikkate alınmayacak

Sağol canım ama üzülüyor insan, kimbilir nerdeki okula gidecek kaç vesait yapacak : (((
bulamadın ben tercihler için okulları

şuan puandan çok yüzdelikler bizim için önemli gecen senenin 330 puanı yüzdeliği 25 ken bu sene 330 puanın yüzdeliği 24 olabilir gibi tam anlatabildi mi bilmiyorum :9

Oğlunda çalışma azmi görüyorsan en düşük Anadolu lisesi de olsa gönder ama görmüyorsan onun istediği bir meslek lisesine yazabilirsin. benimki Anadolu lisesini istedi çalışacağım dedi bakalım şimdiden matematik ve fizik dersine başladı. En azından çalışmayınca neler olabileceğini gördüler bu onlara eminim ders olacaktır. ama önce bizler pes etmemeliyiz daha her şey bitmedi.

Unutma çok gördüm ben lisede bile başarısız olmuş ama son anda hamle yapmış insanları. Hem bu sene 3 nakil hakkımız var uzağa gitse bile nakil alma şansın var.

Oğlunda çalışma azmi görüyorsan en düşük Anadolu lisesi de olsa gönder ama görmüyorsan onun istediği bir meslek lisesine yazabilirsin. benimki Anadolu lisesini istedi çalışacağım dedi bakalım şimdiden matematik ve fizik dersine başladı. En azından çalışmayınca neler olabileceğini gördüler bu onlara eminim ders olacaktır. ama önce bizler pes etmemeliyiz daha her şey bitmedi.
içime su serptin canım, anladım seni, yüzdelikleri neden yazmamışlar.. herşeyi taksit taksit açıklıyorlar. İyice şaşırtıyorlar benim gibi panik insanları

içime su serptin canım, anladım seni, yüzdelikleri neden yazmamışlar.. herşeyi taksit taksit açıklıyorlar. İyice şaşırtıyorlar benim gibi panik insanları
bir yerden buldum okumanı istedim
SBS Puanı ile Yüzdelik Dilim arasında ters orantı vardır. Yani SBS puanınız yükseldikçe yüzdelik dilim düşer. İstediğiniz bir liseye puanınızın tutup tutmadığını tahmin etmek için o lisenin geçen yıl en kaç puanla öğrenci aldığına bakın. O puanın geçen yıl ne kadarlık yüzdelik dilime denk geldiğini araştırıp kendi diliminizle kıyaslayarak tahmin yürütebilirsiniz

Arkadaşlar sizce hangi meslek bölümü ileride geniş iş imkanı bulabilir. Kafamda netleştirmedim anadolu mu meslek mi ama en azından bir meslek bölümüne yoğunlaşırsam işim daha kolaylaşacak. Şimdi çorba oldu bir çok bölüm var??
cevaplarınızı bekliyorum.. kızlar

340 da benim oğlanın ben oturuyorum gaziosmanpaşada puanı tutan Anadolu liseleri Arnavutköy Küçükçekmece esenyurt Silivri en yakın mesafe 30 km kafayı yememek elde deil allah yardımcımız olsun inşallah

Çoook kafam karışık.bizim 482 puan ama ne yazıkki geçen sene bu puanın yüzdelik dilimi 1'15 civarındayken bu sene 1,96 olarak geldi karşımıza.yüzdelik dilimler uçmuş durumda.nerdeyse geçen seneyle arada 10 puan fark oluştu.bizim girebileceğimiz okula geçen sene 472 ile girmişlerdi.okul kontenjanlarını arttırmışlar ama bize çare olmuyor.Ankara da durum daha fena çok fazla artmış .ne yapacağımız bilmiyoruz.hepimize kolay gelsin yazık valla çocuklarımıza...

Biz dershane desteği alamayacağımızı da düşünerek bir kısmı burslu özel okula kayıt yaptırdık.Keşke eskisi gibi olsaydı.Eğitim maalesef iyice velinin üstüne yıkılmış durumda maddi olarak.Devlet okullarının içini boşaltılar

X