çocuklarınızın sonuçları nasıl hanımlar, istediğiniz gibi olmuştur umarım
Aaaa açıklandı mı e okula giremedim ben sabah..
Siz hemen girebildiniz mi?? ne zaman
Tekrar deneyim hemennn
yok canım benim çocuğum girmedi gazetede yazıyor açıklandı diye ben de topiği takip ettiğimden merak ettim çocuklarınızın durmunu
notlar girilmemiş daha 1. yazılı notları da kaldırılmış. Hummalı bir çalışma var gibi.. Ekranım açık beklemedeyimayy heycan bastıı
Gecen teog sonuçları açıklamadan öncede böyle olmuştu renkli olan notlar görünmüyordu evet hummalı bir çalışma olduğu kesin acaba gecen seferki gibi saat 8:00 demi açıklanacak sonuçlar.
Gecen teog sonuçları açıklamadan öncede böyle olmuştu renkli olan notlar görünmüyordu evet hummalı bir çalışma olduğu kesin acaba gecen seferki gibi saat 8:00 demi açıklanacak sonuçlar.
Canım 1. teogu nasıldı düşürmüşmü notlarıevet açıklanmış bizimki batırmış matematik 60 İngilizce 50 fen 85 Türkçe 75 bakalım ne olacak
Oğlumun notu beklediğinden iyi geldi
tereddütte kaldıklarını yanlış demiş bu sebeple daha iyi bir sonuç gibi.
yine de ortalama diyebileceğim bir puanı olacak.
Buna da şükür :)
1. TEOG iyiydi matematik 80 Türkçe 90 fen 80 di şimdi batırdı çok canım sıkkınCanım 1. teogu nasıldı düşürmüşmü notları
benim kide matematikte çok kötü 40 puan şaka gibi,
diğerleri iyi ama bu batırdı bizi
Napalım bu kadar yapabildiler. Benim de canım sıkkın çünkü deli gibi düşüneceğim. neresi olacak diye...1. TEOG iyiydi matematik 80 Türkçe 90 fen 80 di şimdi batırdı çok canım sıkkın
Napalım bu kadar yapabildiler. Benim de canım sıkkın çünkü deli gibi düşüneceğim. neresi olacak diye...
devlet okuluna canım.sizin ki özele mi yoksa devlet okuluna mı gidiyor