- 24 Haziran 2013
- 3.034
- 4.655
çok hızlı sizin dershane,bizim 1 ay dershanedede okuldada sınav yok.
sınıf düzenlemesi yapacaklar
seviye tespit gibi bir şey bu sınav
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok hızlı sizin dershane,bizim 1 ay dershanedede okuldada sınav yok.
anladım.bizim dershanede sene içindeki sınavlara göre yapıyorlar arada.sınıf düzenlemesi yapacaklar
seviye tespit gibi bir şey bu sınav
Şimdilik 180-200 civarı.çok dersi yoksa ama.dershane öğretmeni biraz yavaşlasınlar dedi.okulda her çarşamba zaman denemesi oluyorlar.Soru çözmeyi bırakırsa geriler.Arkadaşlar çocuklarınız günde kaç soru çözüyor ?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/20-maddede-milli-egitim-surasi.775992/
eğitim sistemimizdeki değişikler ana maddelerle bunlar sizinle de paylaşayım dedim
parkon bizde adana fen lisesini istiyoruz hayırlısı artıkBizdeki durum tam tersi.Sürekli fen ve matematik çalışıyor,çünkü onları seviyor.
Dershane sınavını olduk bu arada.Matematik, fen ,türkçe ful.Sosyalden 6 yanlış,dinden 5 yanlışı var.Anlamıyorum diyor sosyal ve dini.Bu netlerle Adana fen lisesi olmaz bizdede.
Bunlara hiç güvenmemek gerek.Puanlarını alsınlar okul arayacağız.Ama ben çok sinirlendim.Dün birbuçuk saat çalıştırdım.Günde 1 buçuk saat çalışacak ,başında oturacağım ,başka çare yok.
ben kuzey adana final dersanesinden çok memnun kaldımSenin işin çok zor İstanbulda.Ben 17:15 te evdeyim.İş ,ev arası 10 dk.Ona rağmen çok zoruma gidiyor başında oturmak.Eve git yemek yap,sofrayı topla derken hiç canım bişey yapmak istemiyor.
En mantıklısı dershanede çalışması.8 kişilik sınıflarla daha iyi ilgileniliyor.Bizim dershanede henüz etüt bile başlamadı.Bugün okulda veli toplantımız var,ne diycekler bakalım.
sizinde final diye okudum dersaneniz ama hangi şehir merak ettim,ben çok memnın kaldım çünkü,kızım finalde birinci sınıfta sınavlardan ya 1 yanlış yada 2 çıkarıyor birkerede ful çektiBu aralar çok sınava girmeliler ..
Dershaneden hiç beklediğim performansı alamadım.Daha 1 tane sınav yaptılar.2. side 9 kasımdaymış.
Şu aralar dershenenin bize hiç faydası yok diye düşünüyorum.
Okulda her hafta ya bir dersten sınav oluyorlar yada teog denemesi.Okul hocaları daha bilinçli yaklaşıyor sınavlara.
Sizin dershane sınavı ne sıklıkta.
youtubede tonguç akedemiyi açın birdeordan birlikte deneyin faydasını göreceksiniz harika bir hoca ama ne olur mutlaka açınFen dersini birlikte çalışmanızı tavsiye ederim kito.
Zaten biyoloji ilk konu,hafta sonu 2 saatini ayır,epey farkeder.
Biz ilk sınavdan önce birlikte çalıştık,sonra ben sorular sordum o sınavda feni ful yapmıştı.
Matematikte benimkide ilk kez çuvallıyor.Sınavda tam yapacağından emin olduğum tek ders matematikti ama üslü sayıları bir türlü oturtamadı kafasında.O yüzden bende ciddi moral bozukluğu yaşıyorum.Eğer bu sınavdada matematikten yanlışı çıkarsa 1-2 saat özel ders aldırıcam çünkü benim anlattığımı anlamıyor.
evet bende önerdim sabahtan akşama kadar tonguç akaedemiyi dinliyorum bu kadarmı güzel anlatır insanokuldaki denemede sıfır yanlış yapan çocuklar dershanedeki denemelerde 7-10 yanlış arası yapabiliyor.Yani çocukların sınavda ne yapacağı belli olmaz kito..Benimkisi konu anlatımı hiç yapmıyor tonguç akademi var googleden aratırsa teog konularının videoları çocukları sıkmadan keyifli anlatılıyor tüm derslerin konuları var.Son hafta buradaki konu anlatımı ve deneme sınavları çözdürmeyi düşünüyorum..
kaçıncı derslikteSınıfını düşürsünler,aslında hiç umurumda değil çünkü dershaneden çok verim alamadığını düşünüyorum.
Oraya sosyal ortam gibi gidiyor benimki.
Okul öğretmenleri dershanedekilerden çok daha iyi,konuyu okuldaki öğretmen anlatmadan anlamıyor zaten.Dershaneye gitmese en azından o vakitte okul hocalarının yaptıklarını tekrar etse daha iyi.Kendi kabul etmez muhtemelen dershaneyi bırakmayı ama ben hiç önemsemiyorum artık.
Her sınava girip çıkıp şu konularım eksik ondan yanlışım diyor.Okul hocalarının verdiği ödevlerden konu çalışmaya vakitte kalmıyor ,o yüzden bu hafta girmesin sınava,haftaya okulda 2 deneme ,dershanede de 1 deneme varmış zaten.
bizde aynısı olduGünaydınlar..
Sabah beş karış suratla bıraktım bakalım, çok durgundu.
Ilk sınavdan sonra kitapçığı verilen çocuklar kontrol etmesin diyor herkes.
Yarınki sınavın motivasyonunu bozarmış.
oy kuzum kıyamam ben ona annesiBizim okul eve çok yakın kendi gitti gelme dedi
Çok heyacanlı stresli gozukmuyo ama geçen gün traş olurken berber eşime çokmu sıkıntılı saçının bir yerinde saç kıran var demiş içinde yaşıyo stresi
Ben biraz bunaltıyodum ders çalış diye vazgeçtim
Öğleden sonra dersanemiz var
burdaki konuyu yeni farkettiğim için ancak yazabiliyorum keşke daha önce bulsaydım burayııBizim dersane danışmanıda geçen yıla kıyasla biraz zordu demiş
Kuzenimde mat öğretmeni sorular kolaydı dedi
oy kuzum kıyamam ben ona annesi
sakın stresten uzak tutun onu
bende çok stresli hamilelik geçirmiştim ve saçkıran oldu bende
orayı tülbentle iyice sürtün kızarsın kırmızı leke gelene kadar sonra sarmısak sürün yanacak biraz ama daha sonra çıktı saçlarım ama tam 1 yıl çıkmamıştı sarmısağı denedikten sonra çıktı
oh be güzel sonuçBizimde hedefimiz fen lisesi.
Yüksek olasılıkla olur.
Sizede tebrikler.
aynen canım yasistem başatn sona yanlış zaten.
mesela bizimkinin okulunda çok çok vasat bir öğrenci ful yapmış,ama derece bekledikleri bir öğrencinin 2 matematik yanlışı var.çocuk sadece stresten 2 dikkatsizlik yapıyor ve çok ortalama bir öğrenci bile onu geçebiliyor.Biraz zor sorsalar bilenle bilmeyen ayrılır,çok iyi bilen çocukların dikkatsizlikten kaçırdığı sorular bu kadar önem kazanmaz.
hiç takmasın kafasına kızını zaman sınavları ve f1 sınavları çok zor oluyorEvet bu denemeler bizim kızında moralini çok bozdu. Sadece onun mu benim de bozdu. Zamanın bir denemesinde 34 yanlışı vardı. Fakat yanlışlarını hep kontrol ediyo ve bu yapamadığı sorular üzerinde çok duruyor. Dersanedeki arkadaşları dalga geçmiş hatta ne çok yanlış yapıyosun diye. Çok ağladı. Fakat gene girsin istiyorum. Teogta 9 yanlış yaptı. Ve o denemelerdeki bir din sorusu birebir aynı geldi teogta. eğer onu öğrenmeseydi yapamazdı çünkü denemede yanlış yapmıştı. Malesef bu yaştaki çocuklar çok acımasız ve birbirlerini çok çirkin eleştirebiliyolar. Kızıma biri o zaman denemesinden çıktığında aptalsın bile demiş. Çok üzülmüştü.