8 mart kadınlar günü çekilişi ...

sağol canım benim cidden çok güzel eşimde çok beğendi
hediyeleriniz cok güzeellll bayıldımmm
teşekkürler canım
esra hediyelerin çok güzel güle güle kullan.
fulyanında kesesine bereket.
sağol canım teşekkür ederim
Sagol canim sizinde kesinize bereket

Ne demek canim benim guzel gunlerde kullan bu arada teli duymadim okuldayim simdi gordum aradigini kusura bakma

yok rica ederim canım
ararım yarın vakit olunca

Esracim simdi gordum tepsinin kirildigina cok uzuldum kusura bakma o kadarda kirilmaz diye iyice sarmistim. Silikon ile yapistirabilirsen umarim
olsun canım eşim yapıştırırım dedi elinden gelirde
önemli olan özenmiş olmandı benim için çok içime sindi teşekkürler tekrar
kızlaaaaar bayıldımm kahve fincanlarına esraa çok şanslısın eşinle mis gibi içersiniz inş güzel günlerdeee

fulyacımm kesene bereket
sağol canım benim
çok teşkkür ederim canım benim ya nasıl özenmişsin... eşim benden önce atladı zaten ben açıcam diye.. dedm git erkekler kulübü bul sana da yollasınlar ahah
erkekler çekiliş yapsa ne alırlardı acaba birbirlerine
Nezman teslim olmuş canım ben konuşurum

hemen hallet canım ya işin bu zaten senin

elif sende hediyelerini güle güle kullan
flzask canım döktürmüşsün yine maşallah
çok beğendim herşeyi sen cansın can

Gelen hediyelerin hepsi birbirinden guzeller bayildim her birine

Yalniz benim katil beni unuttu mu ne bari cicilerime yolladi mi. Buradan mesaj atmistim is yerime gonderirse benik acimdan daha iyi olur diye. Neyse hadi bakalim hayirlisi olsun yinede..

günaydınn çok mutluyum

dün saat 21:00 da kargodan msj geldi kargonuz yarın teslım edilcektir diyee katilim gndermiş hediyemii
bugün hediyesini alıcaklardan biride benimm
çok heycanlı artık her kapı çaldığında koşarak açarımm :))

Günaydın canım göZün aydın kuzu :)

Sanırım bugün bircok kişi hediyesine kavusacak bunlardan biri ben ve diğeride kurbanım :)))

İçimden bir ses bugün seninde hediyelerini alacagını söylüyor acepp ben mi gönderdim kiiiii

Kızlar ümranı göremeyorum dogum oldumu kii ?
Kuzusunu almıştır belki kucagına inşallahh

Gece yarışarına kadar sohbet ederseni işte böyleeee sabahta uyanamazsınızzzz nerde kaldınız yahuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…