benım kurban teslım almış ama cıt yok
Esracığımm hediyelerin çokkkkkkk güzel güle güle kullan. . .Kahve bardaklarındaaa süper. . İnşallah kocişinle bol sohbet eşliğinde höpürdetirsiniz kahvelerinizi. . Fulyanın kesesine ve ellerine sağlıkkkk
teşekkürler canımhediyeleriniz cok güzeellll bayıldımmm
sağol canım teşekkür ederimesra hediyelerin çok güzel güle güle kullan.
fulyanında kesesine bereket.
Sagol canim sizinde kesinize bereket
Ne demek canim benim guzel gunlerde kullan bu arada teli duymadim okuldayim simdi gordum aradigini kusura bakma
olsun canım eşim yapıştırırım dedi elinden gelirdeEsracim simdi gordum tepsinin kirildigina cok uzuldumkusura bakma o kadarda kirilmaz diye iyice sarmistim. Silikon ile yapistirabilirsen umarim
sağol canım benimkızlaaaaar bayıldımm kahve fincanlarına esraa çok şanslısın eşinle mis gibi içersiniz inş güzel günlerdeee
fulyacımm kesene bereket
erkekler çekiliş yapsa ne alırlardı acaba birbirlerineçok teşkkür ederim canım benim ya nasıl özenmişsin... eşim benden önce atladı zaten ben açıcam diye.. dedm git erkekler kulübü bul sana da yollasınlar ahah
Nezman teslim olmuş canım ben konuşurum
erkekler çekiliş yapsa ne alırlardı acaba birbirlerine
elif sende hediyelerini güle güle kullan
flzask canım döktürmüşsün yine maşallah
çok beğendim herşeyi sen cansın can
ay sağol cnm benim.
gel bi sarılayım sanabide öpeyim
seni napayım ya kızın öpsün sarılsın bana
oldu cnmm
bide üstüne kussun
günaydınn çok mutluyum
dün saat 21:00 da kargodan msj geldi kargonuz yarın teslım edilcektir diyee katilim gndermiş hediyemii
bugün hediyesini alıcaklardan biride benimm
çok heycanlı artık her kapı çaldığında koşarak açarımm :))
Gelen hediyelerin hepsi birbirinden guzeller bayildim her birine
Yalniz benim katil beni unuttu mu ne bari cicilerime yolladi mi. Buradan mesaj atmistim is yerime gonderirse benik acimdan daha iyi olur diye. Neyse hadi bakalim hayirlisi olsun yinede..
Nezman teslim olmuş canım ben konuşurum
Canım haber bekliyorum1 martta teslım almış