hoşbuldum canım günaydınHoşgeldin canım
Yollarken haber verseler keşke evde olmuyoruz bazen :)
hoşbuldum canım naptınEsramm hoşgeldinnn cancağzımmmm
Günaydınnnn herkese güzel haftalar olsun hepinize
Gelen hediyelere bayıldım kiii hepsi çok güzelll
Fulyacım paket süper olmuş canım gönder bekliyırum :)
sağol canım benim
Esracım hoş geldin canım nasıl geçti ?
Hediyelerini göndermeyen varmı bakalım
günaydın cnım ..
evet ben gnderemedım malesf cuma gunu gelmedı ptt kargo adersımden teslım alsın ıstedım yıne beceremedıelr tabı hemn gelmeyı bugun bızzat ellerımle gıdıp bırakıcam gelsede yok dıcem boş dnsun
hedıyeler evet cok gusel bızımkıler nerde kı acaba yoldamı gelıyomu yoksa katılım lutfen bı ses ver dıcem ama aaa bugunde telefonum evde kaldı sabah bulamadım aceleyle cıktım bıraktım evde artık
katilim ciciye bilgi verebılırsın ama o bana söyler kargoyla adresle ılgılı bı sıkıntı olursa cıcye ulaş :) snkı bugun gelcekmış gıbı bı hıss var ıcımde paketımm:)
İyiyim esracım srn nasılsın başladık yine yeni bir hafta koşuturmalar :)
Kokulu taş ve sabunlarımı sonunda yükleyebildim
kızlar kursa gittim demiştim ya bunları yaptım kursta nasıl olmuşlar:
Eki Görüntüle 1003677 Eki Görüntüle 1003678 Eki Görüntüle 1003679 Eki Görüntüle 1003680 Eki Görüntüle 1003681 Eki Görüntüle 1003682
Sagol canim evet ayni kaliplar kullaniliyor. Kokulu tasta titanyum koyuyorsun 3 tatli kasik tasa cok az su katip karistiriyorsun. Kivami su gibi olunca icine istedigin rengi ve kokuyu bir ya da iki damla damlat cok az daha karistir dok kaliba iste bu kadar; )
aynen canım ya bende yeni gldim ya heryer heryerde
ayrıca bu hafta eşimin hastane işleri olacak yine
sende biliyorsun biraz yorucu
bu arada benim katilim msj attı vermiş kargoya cuma günü
sanırım bugün gelecektir
BENİM kurbanımn sesi çıkmadığına göre hediyeleri henüz ulaşmamış eline. . Bugün kesin elinde olur sanırım artık
Günaydınnn bu arada. . Yüzünüzden gülücükler eksik olmasın bu hafta
ağzından zor alıyorum hiç bırakmıyor ablası
hoşgeldinnn Esraaaa gördün mü hediyelerimiiiiii
Günaydın kızlarrrr