Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkes hedıyesını gondermıs galıba bı ben mı kaldım:26:
bende bu aksam gonderıcem sabırsızlıkla bekleyen kurbanıma duyurulur
hedıyesı gelenler var
berencım gule gule kullan
bebekprenses ellerıne kesene bereket..
bebekprenses sende gule gule kullan
inaccessible girl ellerıne kesene bereket..
esra hediyelerin çok güzel güle güle kullan.
fulyanında kesesine bereket.
Esracığımm hediyelerin çokkkkkkk güzel güle güle kullan. . .Kahve bardaklarındaaa süper. . İnşallah kocişinle bol sohbet eşliğinde höpürdetirsiniz kahvelerinizi. . Fulyanın kesesine ve ellerine sağlıkkkk
canlar benim hediyelerim geldi
sevgili katilim fulyacığıma çok teşekkür ederim
resimleri hemen paylaştım yorumları bekliyorum
çooook güzel ciciler almış bana sağolsun fulyacımmmmm
Sagol canim sizinde kesinize bereket
Tesekkur ederim
Ne demek canim benim guzel gunlerde kullan bu arada teli duymadim okuldayim simdi gordum aradigini kusura bakma
BENİM kurbanımn sesi çıkmadığına göre hediyeleri henüz ulaşmamış eline. . Bugün kesin elinde olur sanırım artık
Geldi hediyemmmm çok çok teşekkür ederim. Malesef hediye paketlerinin resimlerini çekemeyeceğim için açıp bakamadım ofis kalabalık bugün akşam eve gidince önce şık hediye paketlerini resimlerini çekip açıp hediyelerinin resimleri yükleyeceğim tatlımmmmm yarışmadan haber varmı bu arada......
ben de bugün verdim kargoya hediyelerimi:)) ama resimlerini çekmedim alan arkadaşım çekecek diye anladım bilmiyorum doğru mu anladım:):)
vee bugün hediyelerimi aldım sevgili katilimdennn. BA YIL DIM hepsine. öyle özenli öyle güzel paketlemiş ki.. tek tek özenle açtım. bir sürü şey yollamış bana. fotoğraflarını yükleyeceğim inşallah bu akşam. Çok Çok Çokk teşekkür ederim..
iyi ki katılmışım:) umarım benim hediyelerimi alan arkadaşım da beğenir hediyelerimi..
beğenmene sevindim cnm güle güle kullan
BENİM kurbanımn sesi çıkmadığına göre hediyeleri henüz ulaşmamış eline. . Bugün kesin elinde olur sanırım artık
Geldi hediyemmmm çok çok teşekkür ederim. Malesef hediye paketlerinin resimlerini çekemeyeceğim için açıp bakamadım ofis kalabalık bugün akşam eve gidince önce şık hediye paketlerini resimlerini çekip açıp hediyelerinin resimleri yükleyeceğim tatlımmmmm yarışmadan haber varmı bu arada......
ohh be rahat bir nefes aldımmm ses çıkmayınca senden geri döncek diye çok korktum :26:
İnşallah begenirsinn canımm. . . Üff yarışmada o kadar umutlandırdılarkiii hala cevap yok Oysaki kız %90 oldu demişti
çok teşkkür ederim canım benim ya nasıl özenmişsin... eşim benden önce atladı zaten ben açıcam diye.. dedm git erkekler kulübü bul sana da yollasınlar ahah