8 mart kadınlar günü çekilişi ...

canlar benim hediyelerim geldi
sevgili katilim fulyacığıma çok teşekkür ederim
resimleri hemen paylaştım yorumları bekliyorum
çooook güzel ciciler almış bana sağolsun fulyacımmmmm

Oo gözünüz aydın kızlar gelmiş hediyeleriniz süperr çok güzellerr kesenize bereket canlar

Bende bir saat önce teslim ettim bekleee kurbanım yarın kapın çalacakl :)

Esracığımm hediyelerin çokkkkkkk güzel güle güle kullan. . .Kahve bardaklarındaaa süper. . İnşallah kocişinle bol sohbet eşliğinde höpürdetirsiniz kahvelerinizi. . Fulyanın kesesine ve ellerine sağlıkkkk

hedıyesı gelenler var
berencım gule gule kullan
bebekprenses ellerıne kesene bereket..

bebekprenses sende gule gule kullan
inaccessible girl ellerıne kesene bereket..

saoll canımm hepimiz güle güle kullanalımm hepimizin kesesine bereketttt

esra hediyelerin çok güzel güle güle kullan.
fulyanında kesesine bereket.

Son düzenleme:
esra hediyelerin çok güzel güle güle kullan.
fulyanında kesesine bereket.

Sagol canim sizinde kesinize bereket

Tesekkur ederim

canlar benim hediyelerim geldi
sevgili katilim fulyacığıma çok teşekkür ederim
resimleri hemen paylaştım yorumları bekliyorum
çooook güzel ciciler almış bana sağolsun fulyacımmmmm

Ne demek canim benim guzel gunlerde kullan bu arada teli duymadim okuldayim simdi gordum aradigini kusura bakma

Esracim simdi gordum tepsinin kirildigina cok uzuldum kusura bakma o kadarda kirilmaz diye iyice sarmistim. Silikon ile yapistirabilirsen umarim

Sagol canim sizinde kesinize bereket

Tesekkur ederim

Ne demek canim benim guzel gunlerde kullan bu arada teli duymadim okuldayim simdi gordum aradigini kusura bakma

kızlaaaaar bayıldımm kahve fincanlarına esraa çok şanslısın eşinle mis gibi içersiniz inş güzel günlerdeee

fulyacımm kesene bereket

ben de bugün verdim kargoya hediyelerimi:)) ama resimlerini çekmedim alan arkadaşım çekecek diye anladım bilmiyorum doğru mu anladım:):)

vee bugün hediyelerimi aldım sevgili katilimdennn. BA YIL DIM hepsine. öyle özenli öyle güzel paketlemiş ki.. tek tek özenle açtım. bir sürü şey yollamış bana. fotoğraflarını yükleyeceğim inşallah bu akşam. Çok Çok Çokk teşekkür ederim..

iyi ki katılmışım:) umarım benim hediyelerimi alan arkadaşım da beğenir hediyelerimi..

beğenmene sevindim cnm güle güle kullan

çok teşkkür ederim canım benim ya nasıl özenmişsin... eşim benden önce atladı zaten ben açıcam diye.. dedm git erkekler kulübü bul sana da yollasınlar ahah

cnm bebeğim var çok özenemedim aslında aceleye geldi ..paketlemesi.
güle güle kullan ..
eşinede güldümm ..olsada erkekler kulubğ onlarda orda takılsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…