Sanırım bugün bircok kişi hediyesine kavusacak bunlardan biri ben ve diğeride kurbanım :)))
yoksaa yoksaaa senmısınn benım katilimmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanırım bugün bircok kişi hediyesine kavusacak bunlardan biri ben ve diğeride kurbanım :)))
Gece yarışarına kadar sohbet ederseni işte böyleeee sabahta uyanamazsınızzzz nerde kaldınız yahuuu
Günaydınnnn kızlar
günaydınn canm
İçimden bir ses bugün seninde hediyelerini alacagını söylüyor acepp ben mi gönderdim kiiiii
Gunaydin ben buradayim. Ama ders calismak icin kalktim.Gece yarışarına kadar sohbet ederseni işte böyleeee sabahta uyanamazsınızzzz nerde kaldınız yahuuu
Günaydınnnn kızlar
ne güzel bugün hediyelerin gelicek seninde heeycanla bekliyorum bendeeeee
hadi gözün aydı canımgünaydınn çok mutluyum
dün saat 21:00 da kargodan msj geldi kargonuz yarın teslım edilcektir diyee katilim gndermiş hediyemii
bugün hediyesini alıcaklardan biride benimm
çok heycanlı artık her kapı çaldığında koşarak açarımm :))
bekliyoruz heycanlaSanırım bugün bircok kişi hediyesine kavusacak bunlardan biri ben ve diğeride kurbanım :)))
aynen ya zor kalktımGece yarışarına kadar sohbet ederseni işte böyleeee sabahta uyanamazsınızzzz nerde kaldınız yahuuu
hehehe evet valla gece kuşlarıı şimdi yoklar tabi evde olunca gece bol bol sohbet sabhta bol bol uykuu ohh misss :))
sabahın körunde işe gelir gelmez bnde burdaydım
günaydın canımGünaydınnnn kızlar
Günayyydınnnn
yoksaa yoksaaa senmısınn benım katilimmm
Kimler hediyesini hala göndermedi ve kimler almadınbir parmak kaldırın bakalım
geldı geldı hedıyem geldı hanımlarr :))
katılım tatlımm:))
hedıyelerımı cok begendım kesesıne bereket:))
resımlerıde kızlar öglen paydosta cekıp yuklıcem darı hedıyesını almaynların başına :))
canım tatlımm çok sağol tekrardan kesene emegıne sağlık herşey gönlunce olsun dualarım senınle cnaım .
Hayırlı ,sağlıklı nur topu gıbı bır evlat nasip etsin Allahım sana güzel yüreğine muckk :))
Kimler hediyesini hala göndermedi ve kimler almadınbir parmak kaldırın bakalım