sanırım bu kadar artık konu yoğun değil ki artık kimse bildirimde de bulunmuyor ee haftanın birincisi kim oldu daha sonuçlar açıklanmadımı yoksa ben mı kacırdımKilo bildirimi bu kadar mi ?
sanırım bu kadar artık konu yoğun değil ki artık kimse bildirimde de bulunmuyor ee haftanın birincisi kim oldu daha sonuçlar açıklanmadımı yoksa ben mı kacırdım
sabah
mısır gevreği süt 1 kase
öğle
yarım tarhana
1 porsıyon ıspanak
salata
ara
ayran
yanında ne yesem diye düşünüyorum bugün hastaneye gittim sabah o yüzden meyve yok yanımda sabah da ara öğün yapamadım
akşam
salata
1 dilim çavdar ekmeği
alliz well canım kilo ve menü bildirmeyenleri listeden çıkarsak diyorum gereksiz kalabalığa gerek yok
kimse olmasa da biz bize yeteriz bee:))) tam gaz devam ben de yapayım kötü bir hafta sonu oldu 62,1 ama bu sefer gayet güzel ilerliyorum jullian ablaya başladım mutluyum:)
Az bildirim gelince bekleyeyim dedim haftanin birincisi benim :)
Tamam o zaman listeyi yenilerim kalanlarla dewam ederiz :)
aslında burda yediklerimizi yazıyoruz ama birbirimizın yedıklerını yorumlayabiliriz aslında belkı bıraz daha gaza gelırız boylece kendı ıcımızde yarısıyoruz ama bu bilinç tam oturmadı sanırım herkesde
jullian ablaya nedir kız bu kimdir ?
jullian micheal yaz level 1 dan başlıyor valla her tarafım tutulmuşjullian ablaya nedir kız bu kimdir ?