8 aylık sevgilimin evli ve çocuklu olduğunu öğrendim 😔

Bu kızlar neden böyle acaba ? davul bile dengi dengine derler.

çocuğum sana diyeceğim tek şey kendini ziyan etme.

ve sana bir sürü emek verip , hasreti hiçe sayıp seni şehir dışına ayakların üstünde durasın diye gönderen aileni üzme.

son pişmanlık fayda etmez

Ayrıl bırak demek kolay çünkü seçeneklerin şunlar; Ya adamdan ayrılır onurunla okul okursun yada seni sevgisi ile kandırmış olan adama inanıp zamanında aynı şekilde kandırılmış kadına kuma olup, gelecekte de aynı şeyi sana yaşatmayacağının garantisi olmayan bir adama metres başka seçenek yok.

Ne yapmalıyım bana akıl verin derken? 1.5 ay önce yeni çocuğu olmuş karaktersizin. Seninle gezmiş tozmuş. O kadın evde neler yaşadı kim bilir. Ve sana akıl mı verelim?

Ben şu yaşta bir kızın hele hele o kadar yaş farkı olan bir erkekle araştırmadan etmeden zil zurna aşık olmasını anlayamıyorum,bizde genç olduk bizimde karşımıza böyle densizler çıktı ama inanın aşırı akıllı idik araştırmaya bile gerek yok zaten tavırlar ele veriyor ona göre akıllı olsaydınız da başka bir kadının hamile iken günahına girmeseydiniz maalesef kanmaniza alkış tutamayacagjm halen burada ayrıl demeyin diye yazıyorsunuz bravooo

19 yaşındaki kız milyarlı parayı nerden biliyor ona takıldım ben.

5 yaşinda değil ya neden milyari bilmesin koskoca kiz.

Bu arada konu sahibi benzer durum başima gelmişti ama benimki nişanliydi ve aylarca sürmedi ben hemen ögrenmştim ve direkt ayrilmiştim. Ayni şekilde arkadaşlarinin olduğu ortama rahat rahat sokmuştu beni de cunku nişanlisi miymintinin tekiydi adam ne yapsa ayrilmayacak biriydi, dolayisiyla adamin korkusu da yoktu. Muhtemelen bu adamin karisi da boyle bir tip. Duymaktan da rahatsiz olmuyorlar kocalari, nişanlilari başkalariyla gezmiş etmiş.
Ama ben kendi adima çok utanmiştim. Kimbilir beni o herifin yaninda görenler neler dediler arkamdan, ne konumdaydim. Tabi bir de kandirilmişliğin öfkesini duymuştum.

Koluna takip sizi insan içine cikartmasi sevmek değil sizi rezil etmek, kucuk düşürmek bunu görememeniz çok kotu.

Zaten kimse ögrenene kadar suclayamaz. 19 yas dediginiz gibi hic olgun bir yas degil. Kandirilmaya daha cok müsait bir yas. Ama artik ögrendi. Ortada iki cocugun ve esin oldugunu biliyor. Ayrilmasi gerekir. Cünkü bugüne kadar yasadigi hersey yalan. Kendisinin adamin esinden daha iyi bir özelligi yok. Yani "bana asik" diye kendini kandirmamali

Buarada 19 a 36 ? Çevrede o kadar yakışıklı çocuklar,eğitimi vs varken ,saniyede iş yeri olan kalpazanın Neyi çekici geldi bu adamın para harici ? İnsan azıcık gözünü paradan daha mühim şeylere dogrultunca bu adamın nerede ne eksiklikler yaptığını görebilirdi , karşımıza böyle abaza dumbelekler çıktı geçmişte kendini bekâr gibi göstermeye çalışan ancak biz çantada keklik değildik .

Karını bırak gel benimle evlen de. Kesin çözüm koşarak kaçacak

Ayrılmayıp başka ne yapacaksın? Bu ilişkiyi sürdürmek bir seçenek değil, ölü yatırım olur. İlle sürdürmeyi miden kaldırıyorsa bari dandik çantalar yerine altın falan aldır madem paraya bu kadar meyyalsin.

Yalnız ruhunu üç kuruşa sattığını da unutma. Sen sanıyorsun ki ayrılıp kurtulursun. No, şu durum seni hayat boyu takip edecek. Bundan sonra karşına çıkan her erkekten bu davranışları bekleyeceksin, para =aşk zihninde şu an böyle tanımlandı.Geçmiş olsun. Umarım yanlışından dönersin.

Universte okumaya git 36 yasinda koca adamin metresi ol. Ailen ne dusunurdu bide bu acidan dusun onun parasını ye esinin cocugunun gunahina gir acaba birakirlarmiydi seni orda okumaya devam edebilirmiydin? Yasitlarinla takilacagina bukadar buyuk bi adamla takilman seni hic masum yapmiyor ayril femek zormus tabi paradan genc sevgilinin pesinde kosan adamdan ayrilmak zordur

Bu genç,olgun olmayan kız, adam zengin olmasa gayet aklını kullanır kendinden o kadar yaş büyük, çapı belli bir biriyle birlikte olmazdı.
15 yıl önce ben üniversite okurken de vardı böyle ilişkiler. Karşılıklı alışveriş şeklinde devam ediyorlardı. Gayet akılları kesiyor herşeye.

Son düzenleme:
Sevildiğini mi hissediyorsun.
Emin ol karısıda hissediyordu. Hatta o kadar hissetmiş ki 2.çocukları olmuş.
Yazık karısına üzüldüm.
8 aylık ilişkiyi bırakamayan aşkından ölen sen Türkiye'de zibilyon tane erkek kalmamış gibi yapış bu adama Sonunda evdeki eşi gibi ol gör anyayı konyayı Hem ne olacak sanada tecrübe olur. Yaşattığını yaşamadan da ölmemiş olursun.

adamın yaşından dolayı foto paylaşmıyormuşsun demek ki normal bir durum olmadığının farkındaymışsın biliyormuşsun işine gelmemiş 36 yaşındaki adamla birlikte olmaman gerektiğini.
e tabi milyarlar! harcayınca adam. ( bu kısım konuya inansammı bilemedim kısmı)
birde tutmuş adamın karısına üzülmüşsün kıyamam. sende aldatılmışsın kendine üzüleceğine...

Ya benim anlamadigim: ben bir Türkiyede üniversitede ögrenciler oldugu bir cafeye gittim. Hepsi az cok konu sahibinin yasinda. Piril piril gencler. Yanimda da bebegim vardi. Delirdiler görünce. Kiz erkek fark etmez ilgi odagi ettiler bebegi. Ya öyleleri dururken niye gidip karthoroza bakiyorsun be gülüm. Birde tüm uyarilara ragmen kulaklari tikamissin

Size yalan söylemiş, sizi koluna takıp gezerek herkesin içinde küçük düşürmüş,8 ay boyunca kendini gizlemiş bir yalancıya nasıl sevgi duyabiliyorsunuz?

Siz bu kadar değersiz misiniz? O ne diyordur biliyor musunuz. İşe bak ya 36 yaşındayım buldum gencecik kızı taktım koluma keyif yapıyorum. Evde de eş çocuk var. Temizliği,yemeği hazır. Mis gibi hayat ya. Neden bozsun ki bu düzeni?

Kendi hayatına dışarıdan bak. Ben olsam böyle aşağılık bir adamı sevmeyi bırak bana yapılanların hesabını sorardım. Öyle bir terk ederdim ki onu bir daha korkardı genç kızlara yaklaşmaya.

Diğer üyelerin de dediklerine katılıyorum. Etrafta sizinle yaşıt,kültürlü,yakışıklı,tertemiz bir sürü genç erkek var. Bu aşağılık adamların sizin gibi gençlerle takılmasına nasıl izin veriyorsunuz?

Hayatınıza bakın. Dil öğrenin,yurtdışına çıkın,çalışın,derslerinizi yüksek tutun. Kız kıza tatillere gidin. 19 yaşında cafe köşelerinde koca adamla oturmak bir genç kızı neden mutlu eder?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…