- 30 Kasım 2010
- 1.100
- 1.389
Cinayet işlemekten korkmayıp, karım ilişkiyi öğrenecek diye korkmak kadar mantıklı birşey yok hayattaAynen Pınar gültekin olayıda böyleydi adam evli çocuklu kız öğrenip karına söylerm diyince olanlar olmuştu
Karısından ayrılmasını falan istemez şuan, musluğu kesmesin yeterli katip. Gayet güzel devam ettirir ilişkiyi. Arkadaşları da uyarmış ama altını aramamış bile acaba diye.Ayrıl demek kolay ha ? Şu an metressin biliyorsun değil mi? O bu değil de, karşındaki adam gözünü kırpmadan yüzüne bakıp yalan söyleyebilen biri, inşallah karısı öğrenir de kallavi bir tazminat ve nafaka ile boşar , bu yalancı herif de sana kalır, senin de gözünün içine baka baka yalan söyleyen bir kocan olur.
19 yaşındayım izmire üniversite okumak için geldim burada her akşam gittiğim bi kafede erkek arkadaşımla tanıştım o da arkadaşlarıyla sürekli o kafede oturuyordu bi süre sonra ister istemez iletişime geçtik ve sevgili olduk kendisi 36 yaşında bana evli olduğunu falan asla söylemedi ilk başta belli bile etmedi hatta bazı arkadaşlarım yaşı ve mizacından dolayı evli olabileceğini şüphe etmişlerdi ama ben sürekli sokak sokak el ele kol kola dolaşıp beni onlarca arkadaşıyla tanıştırdığı için asla ihtimal bile vermemiştim sanayide kendi dükkanı var oraya bile götürdü yani beraber gezmediğimiz yer kalmadı diyebilirim fotoğraf paylaşmıyodum ailemin öğrenmesini istemediğim için yaşından dolayı o sebeple aramızda hiç fotoğrafımı neden paylaşmıyorsun vb muhabbette geçmedi her kafede meyhanede oturuşumuzda yüzler bazen milyarlar hesap öder ben asla teklif etmememe rağmen çantalar kıyafetler alırdı ama asla parasını kullanma niyetim yoktu gerçekten deliler gibi aşıktım halada öyleyim çok seviyorum ve nasıl vazgeçicem bilmiyorum benim hayatımda yeri çok büyük beni gerçekten sevdiğini hissettiğim tek insan her şeyde ilkleri yaşadım onunla ve bugün kavga ettiği en yakın arkadaşından evli olduğunu hepsini geçtim 1.5 ay önce 2. çocuğunun doğduğunu öğrendim cidden hiç iyi değilim hem istemeden girdiğim günaha yanıyorum hem en güzel hamilelik zamanlarında istemeden bilmeden kocasıyla beraber olduğum her an her dakika yanıma çağırdığım gece yarılarına kadar gezdiğim adamın karısına yaptığım haksızlığa üzülüyorum hepsini geçtim beni seven tek insan sevgisini hissettiğim tek insanı hayatımdan nasıl çıkartabilicem öğrendiğimi henüz bilmiyo büyük ihtimalle çünkü en ufak kavgamızda bile kendini affettirene kadar 40 takla atan bi adam ne yapmalıyım nolur bana akıl verin ayrıl bırak demek çok kolay
şerefsiz o. çocuğu çoluğunun çocuğunun rızkını size yedirmiş. adi haysiyetsiz ahlaksız pislik. ay çok sinir oldum ya. kadın onun çocuğuna hamile şerefsiz herif elin genç kızlarının peşinde. kadın da o sizle fingirdeyecek diye tek başına biri karnında biri dışarda 2 çocukla cebelleşmiş. ha siz eğer bırakmazsanız yukarda yazdığım sıfattan çocuğu kısmını çıkardığımızda sizin sıfat çıkar ortaya. zaten banlanırım ama bari uzun olmasın diye bu kadar yazabiliyorum. Allah o adamın belasını versin. siz devam ederseniz sizin de. adi yaratık. bi de etrafındakiler de buna göz yummuş. hepsinin Allah belasını versin. belki zavallı kadının da kulağına gitti. siz devam ederseniz umarım dünya aleme rezil rüsva olursunuz. gerçi o şerefsiz bunu umursamaz muhtemelen. ay bi de çok seviyorum demişsiniz. bu haysiyetsiz şerefsizin neyini sevmeye devam ediyorsunuz. ay sinirim bozuldu sabah sabah19 yaşındayım izmire üniversite okumak için geldim burada her akşam gittiğim bi kafede erkek arkadaşımla tanıştım o da arkadaşlarıyla sürekli o kafede oturuyordu bi süre sonra ister istemez iletişime geçtik ve sevgili olduk kendisi 36 yaşında bana evli olduğunu falan asla söylemedi ilk başta belli bile etmedi hatta bazı arkadaşlarım yaşı ve mizacından dolayı evli olabileceğini şüphe etmişlerdi ama ben sürekli sokak sokak el ele kol kola dolaşıp beni onlarca arkadaşıyla tanıştırdığı için asla ihtimal bile vermemiştim sanayide kendi dükkanı var oraya bile götürdü yani beraber gezmediğimiz yer kalmadı diyebilirim fotoğraf paylaşmıyodum ailemin öğrenmesini istemediğim için yaşından dolayı o sebeple aramızda hiç fotoğrafımı neden paylaşmıyorsun vb muhabbette geçmedi her kafede meyhanede oturuşumuzda yüzler bazen milyarlar hesap öder ben asla teklif etmememe rağmen çantalar kıyafetler alırdı ama asla parasını kullanma niyetim yoktu gerçekten deliler gibi aşıktım halada öyleyim çok seviyorum ve nasıl vazgeçicem bilmiyorum benim hayatımda yeri çok büyük beni gerçekten sevdiğini hissettiğim tek insan her şeyde ilkleri yaşadım onunla ve bugün kavga ettiği en yakın arkadaşından evli olduğunu hepsini geçtim 1.5 ay önce 2. çocuğunun doğduğunu öğrendim cidden hiç iyi değilim hem istemeden girdiğim günaha yanıyorum hem en güzel hamilelik zamanlarında istemeden bilmeden kocasıyla beraber olduğum her an her dakika yanıma çağırdığım gece yarılarına kadar gezdiğim adamın karısına yaptığım haksızlığa üzülüyorum hepsini geçtim beni seven tek insan sevgisini hissettiğim tek insanı hayatımdan nasıl çıkartabilicem öğrendiğimi henüz bilmiyo büyük ihtimalle çünkü en ufak kavgamızda bile kendini affettirene kadar 40 takla atan bi adam ne yapmalıyım nolur bana akıl verin ayrıl bırak demek çok kolay
Adamın karısı kazara kemalim yapmaz yaptıysa kandırmışlardırcı biri çıkmasa, bi güzel boşasa, adam da konu sahibine sarsa, evlenseler falan, ben karınla ayrılmanı istemem yuva yıkan kadın olmak istemem diye kaçma fırsatı olamasa mesela , hayat bayram olsa ...Karısından ayrılmasını falan istemez şuan, musluğu kesmesin yeterli katip. Gayet güzel devam ettirir ilişkiyi. Arkadaşları da uyarmış ama altını aramamış bile acaba diye.
Koskoca 8 ay ayrılma canım o yıllarını veren hamıleyken bile aldatılan kadın boşansın .19 yaşındayım izmire üniversite okumak için geldim burada her akşam gittiğim bi kafede erkek arkadaşımla tanıştım o da arkadaşlarıyla sürekli o kafede oturuyordu bi süre sonra ister istemez iletişime geçtik ve sevgili olduk kendisi 36 yaşında bana evli olduğunu falan asla söylemedi ilk başta belli bile etmedi hatta bazı arkadaşlarım yaşı ve mizacından dolayı evli olabileceğini şüphe etmişlerdi ama ben sürekli sokak sokak el ele kol kola dolaşıp beni onlarca arkadaşıyla tanıştırdığı için asla ihtimal bile vermemiştim sanayide kendi dükkanı var oraya bile götürdü yani beraber gezmediğimiz yer kalmadı diyebilirim fotoğraf paylaşmıyodum ailemin öğrenmesini istemediğim için yaşından dolayı o sebeple aramızda hiç fotoğrafımı neden paylaşmıyorsun vb muhabbette geçmedi her kafede meyhanede oturuşumuzda yüzler bazen milyarlar hesap öder ben asla teklif etmememe rağmen çantalar kıyafetler alırdı ama asla parasını kullanma niyetim yoktu gerçekten deliler gibi aşıktım halada öyleyim çok seviyorum ve nasıl vazgeçicem bilmiyorum benim hayatımda yeri çok büyük beni gerçekten sevdiğini hissettiğim tek insan her şeyde ilkleri yaşadım onunla ve bugün kavga ettiği en yakın arkadaşından evli olduğunu hepsini geçtim 1.5 ay önce 2. çocuğunun doğduğunu öğrendim cidden hiç iyi değilim hem istemeden girdiğim günaha yanıyorum hem en güzel hamilelik zamanlarında istemeden bilmeden kocasıyla beraber olduğum her an her dakika yanıma çağırdığım gece yarılarına kadar gezdiğim adamın karısına yaptığım haksızlığa üzülüyorum hepsini geçtim beni seven tek insan sevgisini hissettiğim tek insanı hayatımdan nasıl çıkartabilicem öğrendiğimi henüz bilmiyo büyük ihtimalle çünkü en ufak kavgamızda bile kendini affettirene kadar 40 takla atan bi adam ne yapmalıyım nolur bana akıl verin ayrıl bırak demek çok kolay
Kızımızın bunu düşünerek hareket edeceğini düşünmüyorum.Biri gelir biri gider,o para musluğu kesilsin bakalım,ne aşk kalır,ne de sevgi.Allah akıl fikir versin.Ayrilmazsan ilahi adalet aynisini yaşatır ilerde senin kocan aynisini yapar sana
Siz gene de çok büyük konuşmayın bence böyle konularda.Yorumlar işine gelmedii heralde bırkaıp kaçmış konuyu.. Heralde burdakilerden niye ayrılıyorsun ayrılma Hatta git eşine söyle boşar seni alır falan demesini mi bekliyordun. Beyinsizsin vallaha. Bir de bahane yapıyorlar babalarından deger gormeyenler böyle adamlara aşık oluyor falan ya abi boş yapmayın aklı beyni olan öğrendiği an vazgeçmesini bilecek. Ben babasız büyüdüm asla bir kadının göz yaşı olmak istemem olursamda kendimi asla affetmmem. Erkekler kadar başınlza taş düşsün keşke o kadınla konuşup her çeyi ablatabilsem ayrılsa ve destek olsak..
Adam resmen karısının hamilelik dönemindeki boslugu seninle geçirmiş. Bu dönemde eşler arasında biraz mesafe olabiliyor. Boşluğu da çok üzülerek söylüyorum ama seninle doldurmuş. Benimde kızım var Allah seni ve kızlarımızı böyle ŞEREFSİZ insanlardan korusun. Şuan yaşadığın aşk ama sevgi değil üzgünüm. Bir an önce o hastalıklı kişiden kurtulmani diler eğitim hayatında başarılar dilerim19 yaşındayım izmire üniversite okumak için geldim burada her akşam gittiğim bi kafede erkek arkadaşımla tanıştım o da arkadaşlarıyla sürekli o kafede oturuyordu bi süre sonra ister istemez iletişime geçtik ve sevgili olduk kendisi 36 yaşında bana evli olduğunu falan asla söylemedi ilk başta belli bile etmedi hatta bazı arkadaşlarım yaşı ve mizacından dolayı evli olabileceğini şüphe etmişlerdi ama ben sürekli sokak sokak el ele kol kola dolaşıp beni onlarca arkadaşıyla tanıştırdığı için asla ihtimal bile vermemiştim sanayide kendi dükkanı var oraya bile götürdü yani beraber gezmediğimiz yer kalmadı diyebilirim fotoğraf paylaşmıyodum ailemin öğrenmesini istemediğim için yaşından dolayı o sebeple aramızda hiç fotoğrafımı neden paylaşmıyorsun vb muhabbette geçmedi her kafede meyhanede oturuşumuzda yüzler bazen milyarlar hesap öder ben asla teklif etmememe rağmen çantalar kıyafetler alırdı ama asla parasını kullanma niyetim yoktu gerçekten deliler gibi aşıktım halada öyleyim çok seviyorum ve nasıl vazgeçicem bilmiyorum benim hayatımda yeri çok büyük beni gerçekten sevdiğini hissettiğim tek insan her şeyde ilkleri yaşadım onunla ve bugün kavga ettiği en yakın arkadaşından evli olduğunu hepsini geçtim 1.5 ay önce 2. çocuğunun doğduğunu öğrendim cidden hiç iyi değilim hem istemeden girdiğim günaha yanıyorum hem en güzel hamilelik zamanlarında istemeden bilmeden kocasıyla beraber olduğum her an her dakika yanıma çağırdığım gece yarılarına kadar gezdiğim adamın karısına yaptığım haksızlığa üzülüyorum hepsini geçtim beni seven tek insan sevgisini hissettiğim tek insanı hayatımdan nasıl çıkartabilicem öğrendiğimi henüz bilmiyo büyük ihtimalle çünkü en ufak kavgamızda bile kendini affettirene kadar 40 takla atan bi adam ne yapmalıyım nolur bana akıl verin ayrıl bırak demek çok kolay
Adama bak hem Evdeki kadından 2. 'yi yap hem de dışarda bir kızla gönül eğlendir ohhh, bak sana abla tavsiyesi eğer o adamla kalmaya devam edersen bu ilişkide sadece metres olarak devam edersin , adam seni kullanır ve asla da boşanmaz, böyle adamlar evde karımla aram kötü boşanacam deyip 2. Çocuğu yapar senin gibilerini kandırmaya devam eder , aklın varsa uzaklaş izini kaybettir ...19 yaşındayım izmire üniversite okumak için geldim burada her akşam gittiğim bi kafede erkek arkadaşımla tanıştım o da arkadaşlarıyla sürekli o kafede oturuyordu bi süre sonra ister istemez iletişime geçtik ve sevgili olduk kendisi 36 yaşında bana evli olduğunu falan asla söylemedi ilk başta belli bile etmedi hatta bazı arkadaşlarım yaşı ve mizacından dolayı evli olabileceğini şüphe etmişlerdi ama ben sürekli sokak sokak el ele kol kola dolaşıp beni onlarca arkadaşıyla tanıştırdığı için asla ihtimal bile vermemiştim sanayide kendi dükkanı var oraya bile götürdü yani beraber gezmediğimiz yer kalmadı diyebilirim fotoğraf paylaşmıyodum ailemin öğrenmesini istemediğim için yaşından dolayı o sebeple aramızda hiç fotoğrafımı neden paylaşmıyorsun vb muhabbette geçmedi her kafede meyhanede oturuşumuzda yüzler bazen milyarlar hesap öder ben asla teklif etmememe rağmen çantalar kıyafetler alırdı ama asla parasını kullanma niyetim yoktu gerçekten deliler gibi aşıktım halada öyleyim çok seviyorum ve nasıl vazgeçicem bilmiyorum benim hayatımda yeri çok büyük beni gerçekten sevdiğini hissettiğim tek insan her şeyde ilkleri yaşadım onunla ve bugün kavga ettiği en yakın arkadaşından evli olduğunu hepsini geçtim 1.5 ay önce 2. çocuğunun doğduğunu öğrendim cidden hiç iyi değilim hem istemeden girdiğim günaha yanıyorum hem en güzel hamilelik zamanlarında istemeden bilmeden kocasıyla beraber olduğum her an her dakika yanıma çağırdığım gece yarılarına kadar gezdiğim adamın karısına yaptığım haksızlığa üzülüyorum hepsini geçtim beni seven tek insan sevgisini hissettiğim tek insanı hayatımdan nasıl çıkartabilicem öğrendiğimi henüz bilmiyo büyük ihtimalle çünkü en ufak kavgamızda bile kendini affettirene kadar 40 takla atan bi adam ne yapmalıyım nolur bana akıl verin ayrıl bırak demek çok kolay
Valla harika yazmışşsınız.genceciksin ne işin var 36 yaşında adamla ? yaşıtlarınla gezsene ...aklı başında olsa 36 yaşındaki adam 19 yaşındaki ergen kızla gezmezdi ,evinin rızkını sağda solda o cafe senin bu gezmeler benim yiyen ,aldatan ,kendine ve eşine saygısı olmayan adam senin gözünün yaşına hiç bakmaz
Evet çıkabilit ama önemli olan ymlışdan dönmesi yanlışa girmesi degilki. herkes hata yapabilir hata yapmaya hakkı var kimse sudan çıkmış akkaşşşık degil ama önemli olan Bu hatasını görünce devam etmemesiSiz gene de çok büyük konuşmayın bence böyle konularda.
Yarın bir gün kızınız olur, yeğeniniz olur olmadı torununuz olur ondan çıkar acısı bu konuşmaların.
Allah ıslah etsin diyelim.