8 aylık sevgilimin evli ve çocuklu olduğunu öğrendim 😔

Sizinle her yerde el ele gezebildiğine göre karsını da çok umursamıyor sanırım eşi de izmirde mi? Bu hikayede herkes suçlu gibi geldi nedense siz evli olduğunu biliyorsunuz ayrıl demek kolay diyorsunuz, adam zaten beter , eşi kocasının bu huyunu bile bile çocuk yaptıysa oda rezil. Evli insanla olmaz konu sahibi yaşın daha çok küçük aklını başına al anne babana yazık onlar sizi okuyun diye gönderdiler. Okullar kapanmadı mı gidin memleketinize kafanızı dinleyin.

Aynen Pınar gültekin olayıda böyleydi adam evli çocuklu kız öğrenip karına söylerm diyince olanlar olmuştu
Cinayet işlemekten korkmayıp, karım ilişkiyi öğrenecek diye korkmak kadar mantıklı birşey yok hayatta . Haa bir de kocam yasak ilişiyi öğrenmesin diye çocuklarını öldüren kadınlar var. Vayy be namusa düşkünküğü görüyor musunuz (!) Cinayet nasil olsa cinsellikle ilgili değil temizlemesi daha kolay heralde.

Ayrıl demek kolay ha ? Şu an metressin biliyorsun değil mi? O bu değil de, karşındaki adam gözünü kırpmadan yüzüne bakıp yalan söyleyebilen biri, inşallah karısı öğrenir de kallavi bir tazminat ve nafaka ile boşar , bu yalancı herif de sana kalır, senin de gözünün içine baka baka yalan söyleyen bir kocan olur. Ama nerde? O da kocamı 2 günlük bayağı kızlara kaptırmam diyecek, saçını başını yolmaya gelecek .

Karısından ayrılmasını falan istemez şuan, musluğu kesmesin yeterli katip. Gayet güzel devam ettirir ilişkiyi. Arkadaşları da uyarmış ama altını aramamış bile acaba diye.

Ayrılmayıp ne yapacaksın? Karısını boşanmasını mı bekleyeceksin ?

Yaşattığını yaşamadan ölmezmiş insan

şerefsiz o. çocuğu çoluğunun çocuğunun rızkını size yedirmiş. adi haysiyetsiz ahlaksız pislik. ay çok sinir oldum ya. kadın onun çocuğuna hamile şerefsiz herif elin genç kızlarının peşinde. kadın da o sizle fingirdeyecek diye tek başına biri karnında biri dışarda 2 çocukla cebelleşmiş. ha siz eğer bırakmazsanız yukarda yazdığım sıfattan çocuğu kısmını çıkardığımızda sizin sıfat çıkar ortaya. zaten banlanırım ama bari uzun olmasın diye bu kadar yazabiliyorum. Allah o adamın belasını versin. siz devam ederseniz sizin de. adi yaratık. bi de etrafındakiler de buna göz yummuş. hepsinin Allah belasını versin. belki zavallı kadının da kulağına gitti. siz devam ederseniz umarım dünya aleme rezil rüsva olursunuz. gerçi o şerefsiz bunu umursamaz muhtemelen. ay bi de çok seviyorum demişsiniz. bu haysiyetsiz şerefsizin neyini sevmeye devam ediyorsunuz. ay sinirim bozuldu sabah sabah

Yaşadığın duruma üzüldüm. Ama sende de bir gariplik var sanki. Hem seni kandırmış hem eşini kandırmış. Fakat ona duyduğun hala nefret değil sevgi ve özlem. Biraz para ve hediyeler cezbetmiş gibi seni. Şuan iki çocuğun ve o kadının hakkını girdiğini unutma. Zaten aranızdaki yaş farkı ciddi. Adam için fark etmez bugün seni bırakır yarın başkasına yedirir çocuğunun rızkını. Bu hayatta KARMA gerçekten var...

Karısından ayrılmasını falan istemez şuan, musluğu kesmesin yeterli katip. Gayet güzel devam ettirir ilişkiyi. Arkadaşları da uyarmış ama altını aramamış bile acaba diye.
Adamın karısı kazara kemalim yapmaz yaptıysa kandırmışlardırcı biri çıkmasa, bi güzel boşasa, adam da konu sahibine sarsa, evlenseler falan, ben karınla ayrılmanı istemem yuva yıkan kadın olmak istemem diye kaçma fırsatı olamasa mesela , hayat bayram olsa ...

Koskoca 8 ay ayrılma canım o yıllarını veren hamıleyken bile aldatılan kadın boşansın .

Başlarım aşkınada sanada dilerm Allah tan yaşattınızı yaşamadan ölmeyin ikinizde

Son 3 cümleye kadar üzülüyordum
Ayrıl demeyin demişsiniz
O zaman ilişkinin adını net bir şekilde koyun
O size milyarlar döküyor, çanta kıyafet veriyor
Siz karşılığında ne veriyorsunuz?
Saf masun sevginizi mi? Yeşilçam filmi gibi?
Buna net bir isim verin devam edin

Siz gene de çok büyük konuşmayın bence böyle konularda.
Yarın bir gün kızınız olur, yeğeniniz olur olmadı torununuz olur ondan çıkar acısı bu konuşmaların.
Allah ıslah etsin diyelim.

Ögrenmedigin ana kadar senin bir sucun yok..kandirmis seni. Ama ögrendigin andan sonra devam etmen seni ne yapiyor farkindamisin? Senin su anda cocugun olmadigi icin hamilelik dogum evlat sahibi olmak ne demek bilmiyorsun, ama esini hamileyken aldatan erkek dünyanin en serefsiz haysiyetsiz adamidir bana göre. Daha yasin 19. Ilerde ne kadar igrenc bir herife kandigin icin utanacaksiniz. Ögrenene kadar senin sucun degil, ama bundan sonra devam etsen basina ne gelse hak edersin (cünkü adam sana iyi davranmayacak). Pacani kurtarmaya bak. Adami gözünde hediye aldi sahte güzel söz söyledi diye de büyütme.

Adam resmen karısının hamilelik dönemindeki boslugu seninle geçirmiş. Bu dönemde eşler arasında biraz mesafe olabiliyor. Boşluğu da çok üzülerek söylüyorum ama seninle doldurmuş. Benimde kızım var Allah seni ve kızlarımızı böyle ŞEREFSİZ insanlardan korusun. Şuan yaşadığın aşk ama sevgi değil üzgünüm. Bir an önce o hastalıklı kişiden kurtulmani diler eğitim hayatında başarılar dilerim

Adama bak hem Evdeki kadından 2. 'yi yap hem de dışarda bir kızla gönül eğlendir ohhh, bak sana abla tavsiyesi eğer o adamla kalmaya devam edersen bu ilişkide sadece metres olarak devam edersin , adam seni kullanır ve asla da boşanmaz, böyle adamlar evde karımla aram kötü boşanacam deyip 2. Çocuğu yapar senin gibilerini kandırmaya devam eder , aklın varsa uzaklaş izini kaybettir ...

Valla harika yazmışşsınız.
Altına imzamı atarım.Elinize sağlık

Siz gene de çok büyük konuşmayın bence böyle konularda.
Yarın bir gün kızınız olur, yeğeniniz olur olmadı torununuz olur ondan çıkar acısı bu konuşmaların.
Allah ıslah etsin diyelim.
Evet çıkabilit ama önemli olan ymlışdan dönmesi yanlışa girmesi degilki. herkes hata yapabilir hata yapmaya hakkı var kimse sudan çıkmış akkaşşşık degil ama önemli olan Bu hatasını görünce devam etmemesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…