- 11 Aralık 2018
- 39.651
- 245.683
Bizim yurdun önünde sanayici emmilerin arabaları dizilirdi akşam belli bir saatte, kapıdan çıkan kız bir arabaya biner giderdi. Hepsi de sanayiciydi, kızların vizyonu da dar anacımBu genç,olgun olmayan kız, adam zengin olmasa gayet aklını kullanır kendinden o kadar yaş büyük, çapı belli bir biriyle birlikte olmazdı.
15 yıl önce ben üniversite okurken de vardı böyle ilişkiler. Karşılıklı alışveriş şeklinde devam ediyorlardı. Gayet akılları kesiyor herşeye.
26 yaşındayım, sıfırlar atıldığında küçüktüm, pek hatırlamıyorum bile. O zamanları hatırlaması hiç mümkün olmayan biri nasıl 2022 yılında bin yerine milyar der aklım almadı sidhofnfkf5 yaşinda değil ya neden milyari bilmesin koskoca kiz.
Bu arada konu sahibi benzer durum başima gelmişti ama benimki nişanliydi ve aylarca sürmedi ben hemen ögrenmştim ve direkt ayrilmiştim. Ayni şekilde arkadaşlarinin olduğu ortama rahat rahat sokmuştu beni de cunku nişanlisi miymintinin tekiydi adam ne yapsa ayrilmayacak biriydi, dolayisiyla adamin korkusu da yoktu. Muhtemelen bu adamin karisi da boyle bir tip. Duymaktan da rahatsiz olmuyorlar kocalari, nişanlilari başkalariyla gezmiş etmiş.
Ama ben kendi adima çok utanmiştim. Kimbilir beni o herifin yaninda görenler neler dediler arkamdan, ne konumdaydim. Tabi bir de kandirilmişliğin öfkesini duymuştum.
Koluna takip sizi insan içine cikartmasi sevmek değil sizi rezil etmek, kucuk düşürmek bunu görememeniz çok kotu.
Milyar dediği bin yav, dedem zamanında kalmış kızcağız. Milyar varken kendisi yoktu muhtemelen gerçiadamın yaşından dolayı foto paylaşmıyormuşsun demek ki normal bir durum olmadığının farkındaymışsın biliyormuşsun işine gelmemiş 36 yaşındaki adamla birlikte olmaman gerektiğini.
e tabi milyarlar! harcayınca adam. ( bu kısım konuya inansammı bilemedim kısmı)
birde tutmuş adamın karısına üzülmüşsün kıyamam. sende aldatılmışsın kendine üzüleceğine...
36 yaşında kocaman adamın 19 yaşında gencecik bir kız, hatta bana kalsa bir kız çocuğu ile işi olmamalı gerçekten... İlişkilerde yaş farkı olabilir ama 19-36 benim aklımın alacağı yaşlar değil. Buradaki ilk sorumluluğu erkekte görüyorum, bunun yanında 19 yaşındaki halimi düşünüyorum da 36 yaşında kocaman bir adam bana yaklaşsaydı yakınlık duymayı bırak ürkerdim. 22 yaşında bir kız kardeşim var, şu anda onun yanında 36 yaşında bir insan olduğunu düşünmek bile beni o kadar geriyor ki anlatamam. Lütfen şu pis zihniyetli adamların iki sözüne, yılların tecrübesi ve avlanma pratikleriyle yaptıkları jestlere, o hülyalı aptal bakışlarına kanmayın.19 yaşındayım izmire üniversite okumak için geldim burada her akşam gittiğim bi kafede erkek arkadaşımla tanıştım o da arkadaşlarıyla sürekli o kafede oturuyordu bi süre sonra ister istemez iletişime geçtik ve sevgili olduk kendisi 36 yaşında bana evli olduğunu falan asla söylemedi ilk başta belli bile etmedi hatta bazı arkadaşlarım yaşı ve mizacından dolayı evli olabileceğini şüphe etmişlerdi ama ben sürekli sokak sokak el ele kol kola dolaşıp beni onlarca arkadaşıyla tanıştırdığı için asla ihtimal bile vermemiştim sanayide kendi dükkanı var oraya bile götürdü yani beraber gezmediğimiz yer kalmadı diyebilirim fotoğraf paylaşmıyodum ailemin öğrenmesini istemediğim için yaşından dolayı o sebeple aramızda hiç fotoğrafımı neden paylaşmıyorsun vb muhabbette geçmedi her kafede meyhanede oturuşumuzda yüzler bazen milyarlar hesap öder ben asla teklif etmememe rağmen çantalar kıyafetler alırdı ama asla parasını kullanma niyetim yoktu gerçekten deliler gibi aşıktım halada öyleyim çok seviyorum ve nasıl vazgeçicem bilmiyorum benim hayatımda yeri çok büyük beni gerçekten sevdiğini hissettiğim tek insan her şeyde ilkleri yaşadım onunla ve bugün kavga ettiği en yakın arkadaşından evli olduğunu hepsini geçtim 1.5 ay önce 2. çocuğunun doğduğunu öğrendim cidden hiç iyi değilim hem istemeden girdiğim günaha yanıyorum hem en güzel hamilelik zamanlarında istemeden bilmeden kocasıyla beraber olduğum her an her dakika yanıma çağırdığım gece yarılarına kadar gezdiğim adamın karısına yaptığım haksızlığa üzülüyorum hepsini geçtim beni seven tek insan sevgisini hissettiğim tek insanı hayatımdan nasıl çıkartabilicem öğrendiğimi henüz bilmiyo büyük ihtimalle çünkü en ufak kavgamızda bile kendini affettirene kadar 40 takla atan bi adam ne yapmalıyım nolur bana akıl verin ayrıl bırak demek çok kolay
Doğru, adam kuş kadar maaşla anca evi döndüren biri olsa dk düşünmezdi ula bu benden aç hem de evli, boşansa zaten tonla nafaka verecek aç kalırız diye.Bu genç,olgun olmayan kız, adam zengin olmasa gayet aklını kullanır kendinden o kadar yaş büyük, çapı belli bir biriyle birlikte olmazdı.
15 yıl önce ben üniversite okurken de vardı böyle ilişkiler. Karşılıklı alışveriş şeklinde devam ediyorlardı. Gayet akılları kesiyor herşeye.
Sanayici deyip geçme, para onlarda.Bizim yurdun önünde sanayici emmilerin arabaları dizilirdi akşam belli bir saatte, kapıdan çıkan kız bir arabaya biner giderdi. Hepsi de sanayiciydi, kızların vizyonu da dar anacım
Sanayici emmiler her yerde aktifti demekBizim yurdun önünde sanayici emmilerin arabaları dizilirdi akşam belli bir saatte, kapıdan çıkan kız bir arabaya biner giderdi. Hepsi de sanayiciydi, kızların vizyonu da dar anacım
Hediye alıyor adam.19 yaşındaki kızsın neden 36 yaşındaki adam anlatsana biraz
Ay ne bileyim, üniversite öğrencisinin biraz daha vizyonlu olmasını bekliyorum sanırım. Ne bileyim banka müdüründe de para var mesela, onlar da hanımlarını aldatıyor. Okumuş etmiş adama metres ol bari olacaksan belki vizyonun gelişir bişiler öğrenirsin. Demir tüccarı falan neSanayici deyip geçme, para onlarda.Yav o kızların bulup bulabileceği cebi dolu kro işte, ne bekliyon?
Galerici iyimiş ya, oyum galericiye benimSanayici emmiler her yerde aktifti demek
Bizim kızlardan birinin sevgilisi sanayici diğerinin galericiydi. Galerici ile sevgili olan diğerine hava atıyordubirbirleriyle yarış yapıyorlardı, bana onu aldı, şurada yemek yedik diye. Emmilerin ikiside evliydi. Aynı bu hikayedeki gibi sonradan öğrenip aşklarından devam ettiler. Ama biz neye aşık olduklarını gayet biliyorduk tabi.
Aşkım o dediğin adamlar yurt başlarında kampüse yakın kafelerde kız avlamaz işte ama. Onların farklı sahaları var.Ay ne bileyim, üniversite öğrencisinin biraz daha vizyonlu olmasını bekliyorum sanırım. Ne bileyim banka müdüründe de para var mesela, onlar da hanımlarını aldatıyor. Okumuş etmiş adama metres ol bari olacaksan belki vizyonun gelişir bişiler öğrenirsin. Demir tüccarı falan ne
Evet, işi temiz. Ter kokusuna karışmış yağ ve boya kokuları eşliğinde gezmiyor adam.Galerici iyimiş ya, oyun galericiye benim
İşte azcık vizyonlu olsunlar o sahalara adım atsınlar diyeceğim de olmayınca olmuyor demek ki. Kereste tüccarı iyidir, lcw’den çanta alırAşkım o dediğin adamlar yurt başlarında kampüse yakın kafelerde kız avlamaz işte ama. Onların farklı sahaları var.
o dediğin tipler bu varoş kızlara bakmazİşte azcık vizyonlu olsunlar o sahalara adım atsınlar diyeceğim de olmayınca olmuyor demek ki. Kereste tüccarı iyidir, lcw’den çanta alır
O da doğruo dediğin tipler bu varoş kızlara bakmaz