8 aylık sevgilimin evli ve çocuklu olduğunu öğrendim 😔

Evet çıkabilit ama önemli olan ymlışdan dönmesi yanlışa girmesi degilki. herkes hata yapabilir hata yapmaya hakkı var kimse sudan çıkmış akkaşşşık degil ama önemli olan Bu hatasını görünce devam etmemesi
Tabii ki öyle.
Ama işte bazen insan büyük konuşunca, birisini kınayınca hayat ona misli misli yaşatıyor.
O yüzden dedim büyük konuşmayın diye.
Umarım konu sahibi hatasından yakın zamanda döner.

Bir düşünelim bakalım; adamın 1,5-2 aylık bebeği var ve sizin 8 aylık ilişkiniz var yani adam karısı yaklaşık 2-3 aylık hamile iken sizinle karısını aldatmaya başlamış, muhtemelen kadının hamilelikten dolayı ya ilişki yasağı vardı zor bir hamilelik geçiriyordu yada bazı adamlar bebeği birşey olur endişesi ile karısıyla birlikte olmuyor o yüzden içinde ki cinsel açlığı gidermek için birine ihtiyacı vardı bu kişi de siz oldunuz.
Adamın geç saatlere kadar arkadaşları ile dışarıda oturuyor olması bekar olduğunu nasıl düşündürttü size? Siz her evli erkeğin akşam ezanından önce evine gittiğini mi düşünüyordunuz. Mesela benim eşim işi dolayısıyla 1 gün eve gelmediği oluyor yada ben bu akşam arkadaşlarımla konsere gideceğim muhtemelen gece yarısı gibi evde olurum ama 3 çocuğum var. Arkadaşlarınız sizi uyarmış ama siz görmemeyi tercih etmişsiniz şimdi kandırıldım çok seviyorum diye ağlamayın.

Ayrıl bırak demek çok kolaysa ayrılma, bırakma.
Bulmuşsun gerçek aşkı, doyasıya yaşa.
Baya yaş farkı varmış ama o da sorun olmuyor demekki ilişkinizde. Zaten bu mükemmel ilişkide yaş farkı sorun olabilemez.
Yalancıymış da ama olsun, o da çok önemli değil.
2 çocuğu olması da önemli değil, size hediyeler alması, yüklü hesaplar ödemesi maddi durumunun iyi olduğunu gösterir. Hem size hem çocuklarına bakabilir demekki.
Karısı varmış bir de. Ama kesin evliliği kağıt üstünde falandır, zorla evlenmiştir. Karısı tecavüz etmiştir de ondan hamile kalmıştır falan. O kısmı da geçiyoruz.
Başka pürüz göremedim.
Mutluluklar.

19 yaşındayım izmire üniversite okumak için geldim burada her akşam gittiğim bi kafede erkek arkadaşımla tanıştım o da arkadaşlarıyla sürekli o kafede oturuyordu bi süre sonra ister istemez iletişime geçtik ve sevgili olduk kendisi 36 yaşında bana evli olduğunu falan asla söylemedi ilk başta belli bile etmedi hatta bazı arkadaşlarım yaşı ve mizacından dolayı evli olabileceğini şüphe etmişlerdi ama ben sürekli sokak sokak el ele kol kola dolaşıp beni onlarca arkadaşıyla tanıştırdığı için asla ihtimal bile vermemiştim sanayide kendi dükkanı var oraya bile götürdü yani beraber gezmediğimiz yer kalmadı diyebilirim fotoğraf paylaşmıyodum ailemin öğrenmesini istemediğim için yaşından dolayı o sebeple aramızda hiç fotoğrafımı neden paylaşmıyorsun vb muhabbette geçmedi her kafede meyhanede oturuşumuzda yüzler bazen milyarlar hesap öder ben asla teklif etmememe rağmen çantalar kıyafetler alırdı ama asla parasını kullanma niyetim yoktu gerçekten deliler gibi aşıktım halada öyleyim çok seviyorum ve nasıl vazgeçicem bilmiyorum benim hayatımda yeri çok büyük beni gerçekten sevdiğini hissettiğim tek insan her şeyde ilkleri yaşadım onunla ve bugün kavga ettiği en yakın arkadaşından evli olduğunu hepsini geçtim 1.5 ay önce 2. çocuğunun doğduğunu öğrendim cidden hiç iyi değilim hem istemeden girdiğim günaha yanıyorum hem en güzel hamilelik zamanlarında istemeden bilmeden kocasıyla beraber olduğum her an her dakika yanıma çağırdığım gece yarılarına kadar gezdiğim adamın karısına yaptığım haksızlığa üzülüyorum hepsini geçtim beni seven tek insan sevgisini hissettiğim tek insanı hayatımdan nasıl çıkartabilicem öğrendiğimi henüz bilmiyo büyük ihtimalle çünkü en ufak kavgamızda bile kendini affettirene kadar 40 takla atan bi adam ne yapmalıyım nolur bana akıl verin ayrıl bırak demek çok kolay 😔
Anlattiklariniz size olan sevgisinden degil. Bazi şerefsizler boyledir evde eşi varken başkalarina milyarlar harcar. sevdiginden degil şerefsizliginden. Belki eşinin ihtiyaçlarini odememişdir. sizden once kimler kimler olmuş hayatinda onu da bilemeyiz. Size tavsuyem çok gençsiniz duygulariniza kapilip bana oyle iyi davrandi oyle hediyeler aldi diye dusunup aklinizdan seviyordu diye geçirmeyin. Latifesi sizden uzak çocuğunun bogazindan kesip eskortlara para yediren, eşine tatli soz soylemeyip başkalarina omrunu adayan eşler babalar var. Yani bu işler para harcamakla, el ele gezmekle olmuyor. O adamin bir hayvandan farki yok diycem ama hayvanlara haksizlik. Lutfen uzuntunu yaşa, o adamin bir kelme bile kullanmasina musade etme. Hayatindan oyle çikar ki ne sen ona ulaş ne de o sana. Aralik kapi birakirsan ordan sizar girer. Kendinden çok buyuk insanlarla ilişki kurma. Yaşin çok az. Buyuk ihtjmalle gerçek aşkinla bu yaşlarda tanişma şansin düşük. Oku kendini gelişdir. Ayaklarin uzerinde dur. Ailene ve kendine her zaman baş ucaligi olacak bir hayat arzula ve yaşa.

Bundan 15 yıl önce bende 19 yaşında İzmir'de öğrenci idim. En küçük dayımın bir arkadaşı vardı o da 40'ına yakındı. Hep İzmir'e gelir giderdi iş için. Dayım bana eşya gönderirdi onunla, arabayla yurda getirirdi. Bazen para gönderirdi, çoğu zaman yiyecek, bazende abi öylesine uğrardı iyi miyim bakmak için. Yakın çevrem oda arkadaşım falan biliyordu tabi ama bir gün yurttaki ablalar ve tanıdık bir kaç kız beni kenara çekti, sen gencecik kızsın ne işin var 40 yaşında adamla, adam seni besbelli kullanıyor yazık etme kendine bu sevgi değil falan diye. Ben açıklayınca özür dilemişlerdi senin için endişelendik demişlerdi. Şimdi bu konuyu okuyunca 2 şeyi farkettim; eskiden insanlar tanımadığı insanları bile bu konularda uyarıyordu ve eskiden 19 yaşındaki birinin 40a yakın biriyle olması aşırı tuhaf karşılanıyordu. Senin arkadaşların nasıl hiç kızım sen deli misin amcayla sevgili olmak ne demek demedi yada artık bu bile normal kabul edilecek kadar bozuldu mu ahlak? Bilemedim.

Yazıp yazıp siliyorum. Ne desek işe yarayacağını sanmıyorum. Ama eminim çok aşıksınız kesin. O gezmeler, mekanlar, hediyeler olmasa görürdüm ben nerdeyse iki katı yaşınızdaki adamla aşkınızı

Direk ayrıl, bırak demiyorum bak görmek istediğini vererek daha fazlasını vaad ediyorum..
Ailen bunu öğrenip okumaya değil metres olmaya mı gittin diye okuldan almaya kalkmadan seni ve ağızlarına düşmeden ayrıl ve bırak..

19 yaşındayım izmire üniversite okumak için geldim burada her akşam gittiğim bi kafede erkek arkadaşımla tanıştım o da arkadaşlarıyla sürekli o kafede oturuyordu bi süre sonra ister istemez iletişime geçtik ve sevgili olduk kendisi 36 yaşında bana evli olduğunu falan asla söylemedi ilk başta belli bile etmedi hatta bazı arkadaşlarım yaşı ve mizacından dolayı evli olabileceğini şüphe etmişlerdi ama ben sürekli sokak sokak el ele kol kola dolaşıp beni onlarca arkadaşıyla tanıştırdığı için asla ihtimal bile vermemiştim sanayide kendi dükkanı var oraya bile götürdü yani beraber gezmediğimiz yer kalmadı diyebilirim fotoğraf paylaşmıyodum ailemin öğrenmesini istemediğim için yaşından dolayı o sebeple aramızda hiç fotoğrafımı neden paylaşmıyorsun vb muhabbette geçmedi her kafede meyhanede oturuşumuzda yüzler bazen milyarlar hesap öder ben asla teklif etmememe rağmen çantalar kıyafetler alırdı ama asla parasını kullanma niyetim yoktu gerçekten deliler gibi aşıktım halada öyleyim çok seviyorum ve nasıl vazgeçicem bilmiyorum benim hayatımda yeri çok büyük beni gerçekten sevdiğini hissettiğim tek insan her şeyde ilkleri yaşadım onunla ve bugün kavga ettiği en yakın arkadaşından evli olduğunu hepsini geçtim 1.5 ay önce 2. çocuğunun doğduğunu öğrendim cidden hiç iyi değilim hem istemeden girdiğim günaha yanıyorum hem en güzel hamilelik zamanlarında istemeden bilmeden kocasıyla beraber olduğum her an her dakika yanıma çağırdığım gece yarılarına kadar gezdiğim adamın karısına yaptığım haksızlığa üzülüyorum hepsini geçtim beni seven tek insan sevgisini hissettiğim tek insanı hayatımdan nasıl çıkartabilicem öğrendiğimi henüz bilmiyo büyük ihtimalle çünkü en ufak kavgamızda bile kendini affettirene kadar 40 takla atan bi adam ne yapmalıyım nolur bana akıl verin ayrıl bırak demek çok kolay 😔
19 yasında kızsın 36 yasında adamla ne paylasıyor olabılırsın Allah askına?Yasının 2 katı nerdeyse.
Bırak hamıle karısını aldatan sana neler yapmaz.Bılmıyormussun artık bılıyorsun .Devam etmezsın umarım.

Allah sizin gibileri bildiği gibi yapsın hadi haberin yoktu suçsuzdun. Ya şimdi herseden haberin var daha ne yapayım diyorsun. Sizin gibi kadınların ve erkeklerin mağdur ettiği yıktığı kadınlar burda konu acıyor bizim içimiz yanıyor o hallerini okurken. Şimdi sana acimamizi bekliyorsun. Adam da baban yaşında nerdeyse iki katı yaşında.

Arkadaşların adamın evli olduğundan şüphelendiği an sende şüphelenip araştırsaydın.. Artık olan olmuş umarım bu hataya devam etmezsin(!) O minicik bebeğin bile hakkı kalır üzerinizde ve insan yaşattığını yaşamadan ölmez unutma.. Hamile karısını aldatacak kadar omurgasız bir adam sana neler yapar düşün istersen ..

Ohaaaaa iğrenç İnsan ya şerefsiz
Karısını bul ve herşeyi anlat
Böyle bir pislikle evli kalmasın kadıncağız da

Siz sevgilinizin eşinden daha acınası haldesiniz. Oturun kendinize aciyin.
19 yaşında o kadar gençsin ki emin ol bu bataktan çıkmazsan en çok kendine kizacaksin

• Beğen
Reactions: The
Bir kere kimse kusura bakmasın, 2022 yılında yaşıyoruz, 19 yaşındayken 36 yaşındaki adamla sevgili olmak nedir? Jenerasyon farkı çok. Bir sene ile reşit olabilirsiniz ama size kadın gözüyle bakabilmesi bile beni huylandırdı. Üstelik evliymiş, eşi de hamileymiş. Sizi obje olarak kullanmış, hediyelerle de gözünüzü boyamış. Yazık gerçekten, biraz gözünüzü açın.

Allah akıl, fikir,vicdan versin... Gözünüzdeki ve kalbinizdeki perdeyi kaldırsın.. İki kızım var yadırgamıyorum size dua ediyorum ki o adamın karısı yerinde yarın bir gün siz olmayın.. Bu durumlara karşı tek fikrim yuva yıkanın yuvası olmaz ve bugün karısına yapan yarın size de aynısını yapar. Nasıl hala seviyorum vazgeçmek zor dersiniz şaşırıyorum.

Arkadaşlar yorumlar genç bir kız icin çok ağır degilmi. Evet ortada bir yanlış var ama karşınızdaki de daha akil düşünce olarak olgunlaşmış bir kadin değil. Çok eminim burada yorum yapanların çoğunun çocukları 19 yaşında değil. Allah korusun hepimizin çocuğunun başına gelebilir. Önemli olan bu genç kızımıza doğru olanı anlatabilmek. Kınamak bizi yanlış sürükler çünkü hiç birimiz çocuğumuzun gelecekte neler yaşayacağını bilemeyiz. Tabiki bu yaş grubu ayrilmayi bitirmeyi çok büyük bir olay gibi görür. Basında kavak yelleri. O yaşlarda belki bizler de böyle çok aşık olduğumuzu zannettiğimiz zamanlar olmuştur ama ozamanlarda bu kadar serefsiz insan yoktu. O yüzden karşımızda sanki kendi çocuğumuz var gibi yaklaşmayı daha doğru buluyorum

Tamam ayrılma o zaman, ayrıl demek kolaysa.. adamın metresi olarak ya da evli adamın sevgilisi olarak anıl. Bu kadar basit

Adam kırka merdiven dayamış aradaki yaş farkını hiç mi sorun etmedin cidden? 17 yaş az mı? Bu kadar yaş farkına karşıyım. Hele ki senin yaşın daha çok küçük. Evli barklı adam seni kandırmış koşarak uzaklaşmak yerine oturmuş aşk acısı çekiyorsun. Bu aşk değil bilesin. Belli ki adam sübyancı. Yol yakınken ayrıl yazık etme kendine. Davul bile dengi dengine. Git yaşıtlarınla takıl.

X