- 29 Mayıs 2021
- 13.119
- 85.070
- 36
Eşimde son bir yıldır, iş dolayısıyla ayın bir hafta, on günü şehir dışında. İstediğini yapar o vakitlerde. Nereden bileceğim?Ben de öyle kendi işi ne mesai saati kavramı var ne geliri gideri belli. Aldatılsam ayakta uyurum. Hele 2.telefon kullanırsa sittin sene anlamam. Yapan zaten yolunu buluyor kandırmanın. Allah aşkına akıl var mantık var hangi kadın metresinin yanından geleni yatağına alır.
Yok ortaya çıkartmak da zor olabilir ama sen kendi penceren dışında bir yerden bakmayı reddettiğin için diyecek bir şey kalmıyor.Benim için olmaz dedim olduran oldurabilir elbette.
Belli bir yerde calisirken toplanti, nobet, mesai gibi durumlarla ayın yarisindan fazlasini disarda gecirmek ayni şey değil ki toplanti var, nobet var diye devamli yalanlar sıkarsa bunu ortaya cikartmak zor değil. Ama böyle kendi dukkani oldugundan ne saati ne duzeni belli degilse o zor işte.
Aynen öyle vicdan rahatlatıyor bu şekilde. E kadın zaten biliyor susuyor ben ona bir şey yapmış olmuyorum ki diyerek. Hani anlasın ayrılsın onun problemi olarak düşünülüyor. Gerçi vicdanları da olduğunu düşünmüyorum.Eşimde son bir yıldır, iş dolayısıyla ayın bir hafta, on günü şehir dışında. İstediğini yapar o vakitlerde. Nereden bileceğim?
Eşinin ikinci bir hayatı olduğunu bilip susan bir şekilde susmak zorunda kalan kadınlar var ama ben onların çok yüksek oranda olduğunu düşünmüyorum.
Her eşi tarafından aldatılan kadına, biliyordu, sustu, diyerek suç bulmakta erkeklerin işine yarıyor sadece. Kocasını ayartilan, aklı çelinen taraf olarak gören düşünceyle, evdeki kadını bilip susuyor diye suçlamak arasında bir fark görmüyorum.
Ben sevgililerken söyledim başıma gelmeyen kalmadı. Tehdit edildim, yolum kesildi, arkadaşlığım bitti. Sonra onlar evlendilerSevgiliyken söylemek daha kolaydır belki. Aç bu tür konulara ve yorumlarına bak. Kimse o riske girmek istemiyor en yakın arkadaşı bile olsa. Belki bu da Bi çeşit vicdan rahatlatmadır. Kadının zaten anlamış olması lazım, anladıysa artık bu onun problemi banane demek.
Sevgili kıtlığımı vardıda sizden 17 yaş büyük adamla oldunuz. Bide 19 yaşındayken19 yaşındayım izmire üniversite okumak için geldim burada her akşam gittiğim bi kafede erkek arkadaşımla tanıştım o da arkadaşlarıyla sürekli o kafede oturuyordu bi süre sonra ister istemez iletişime geçtik ve sevgili olduk kendisi 36 yaşında bana evli olduğunu falan asla söylemedi ilk başta belli bile etmedi hatta bazı arkadaşlarım yaşı ve mizacından dolayı evli olabileceğini şüphe etmişlerdi ama ben sürekli sokak sokak el ele kol kola dolaşıp beni onlarca arkadaşıyla tanıştırdığı için asla ihtimal bile vermemiştim sanayide kendi dükkanı var oraya bile götürdü yani beraber gezmediğimiz yer kalmadı diyebilirim fotoğraf paylaşmıyodum ailemin öğrenmesini istemediğim için yaşından dolayı o sebeple aramızda hiç fotoğrafımı neden paylaşmıyorsun vb muhabbette geçmedi her kafede meyhanede oturuşumuzda yüzler bazen milyarlar hesap öder ben asla teklif etmememe rağmen çantalar kıyafetler alırdı ama asla parasını kullanma niyetim yoktu gerçekten deliler gibi aşıktım halada öyleyim çok seviyorum ve nasıl vazgeçicem bilmiyorum benim hayatımda yeri çok büyük beni gerçekten sevdiğini hissettiğim tek insan her şeyde ilkleri yaşadım onunla ve bugün kavga ettiği en yakın arkadaşından evli olduğunu hepsini geçtim 1.5 ay önce 2. çocuğunun doğduğunu öğrendim cidden hiç iyi değilim hem istemeden girdiğim günaha yanıyorum hem en güzel hamilelik zamanlarında istemeden bilmeden kocasıyla beraber olduğum her an her dakika yanıma çağırdığım gece yarılarına kadar gezdiğim adamın karısına yaptığım haksızlığa üzülüyorum hepsini geçtim beni seven tek insan sevgisini hissettiğim tek insanı hayatımdan nasıl çıkartabilicem öğrendiğimi henüz bilmiyo büyük ihtimalle çünkü en ufak kavgamızda bile kendini affettirene kadar 40 takla atan bi adam ne yapmalıyım nolur bana akıl verin ayrıl bırak demek çok kolay
Eğer adamı ruh hastası gibi takibe alırsan, iş arkadaşlarından teyit edip rezil olmayı göze alırsan, çoluğunla çocuğunla ilgilenmeyi bırakıp koca peşinden koşarsan vs çıkartırsın ortaya tabiki. Ama normal insanlar durduk yere hayatını bu şekilde yaşamıyor. Evlendiği adama güvenmeyi, kendi hayatını da yaşamayı tercih ediyor. Adamın şerefsizliğinin yalancılığının kabahati bile bize kalıyor arkadaş, nedir şu kadınların çektiği. Aldatan adama laf yok, anlamayan kadına mıymıntı.Yok ortaya çıkartmak da zor olabilir ama sen kendi penceren dışında bir yerden bakmayı reddettiğin için diyecek bir şey kalmıyor.
Yok vicdan rahatlatmayı metresler yapıyor. Kadın zaten biliyor, bile bile evliliğine devam ediyor, o kabul ediyorsa suç bende değil diyerek.Ben sevgililerken söyledim başıma gelmeyen kalmadı. Tehdit edildim, yolum kesildi, arkadaşlığım bitti. Sonra onlar evlendiler
Vicdan rahatlatma kısmını bilmem de benimki tamamen aman başıma bişey gelmesin alirıza bey karışmayayım düşüncesi.
İsterse servet sersin altın döksün yoluna karısının ama yine de çoluğunun çocuğunun rızkını yeni yetme kızlarla yemiş oluyor aşağılık herif!İlk kez bir konuya böylesine sınır oldum. Nasıl çıkarcaksın hayatından biliyormusun tekmeleyerek! Bir insan hem çıtır sevgili yapıyor, hemde karısıyla 2. Çocuğu yapacak kadar yakın. Seninle gezmeden dönünce karısının koynuna girip çatır çatır sex yapıyor. Bukadar adı bir şerefsiz ki karısı hamileyken seninle utanmadan sokak sokak geziyor. Sana koklattıgı sadece ucudur o paraların,bunun gibi tipler karısından köpek gibi korkup kenarda b.k yemesinden de vazgeçemediği için asıl serveti karısının ayağına seriyor. Umarım kendine saygın vardır da bu namussuz herifi def edersin hayatından.
Ben eşimi iyi tanıdığımı düşünüyorum. Öyle böyle değil aldığı purodan o akşam nerede kiminle yemek yediğini anlamışlığım var. Ama zeki adamdır, aldatsa muhtemelen ruhum duymaz kendi kendini ele vermek istemediği sürece. Bende de dediğim gibi peşine düşecek enerji yok. Yani öööyyyle yaşar gideriz muhtemelenEğer adamı ruh hastası gibi takibe alırsan, iş arkadaşlarından teyit edip rezil olmayı göze alırsan, çoluğunla çocuğunla ilgilenmeyi bırakıp koca peşinden koşarsan vs çıkartırsın ortaya tabiki. Ama normal insanlar durduk yere hayatını bu şekilde yaşamıyor. Evlendiği adama güvenmeyi, kendi hayatını da yaşamayı tercih ediyor. Adamın şerefsizliğinin yalancılığının kabahati bile bize kalıyor arkadaş, nedir şu kadınların çektiği. Aldatan adama laf yok, anlamayan kadına mıymıntı.
Yok ortaya çıkartmak da zor olabilir ama sen kendi penceren dışında bir yerden bakmayı reddettiğin için diyecek bir şey kalmıyor.
Sen kocanın toplantısını, mesaisini, nöbetini takip ediyor musun? Ben etmiyorum. Şüpheli durumun oluşması için takip etmek gerekir. Ben ne bileyim adamın bu ay kaç toplantısı kaç müşteri yemeği olacağını?Redetmiyorum. Hadi kendi işini yapan, ayın yarisindan fazlasinda disarda olan adami anlamak zor olur kabul ettim de. X kurumda calisan adamin toplantisini, nobetini, mesaisini supheli durumlarda ortaya cikartmak zor olmaz diye dusunuyorum yine de. Konuda da oyle bir durum yok zaten alip goturuyorsun konuyu taa baska yerlere.
Allah göstermesin ama er ya da geç çıkar ortaya hayatta hiç birşey gizli kalmaz. Kadın anlamasa metres gözüne sokar zaten kendini ayrılsın da bana kalsın diye. Ben metreslere bu konuda güveniyorum.Ben eşimi iyi tanıdığımı düşünüyorum. Öyle böyle değil aldığı purodan o akşam nerede kiminle yemek yediğini anlamışlığım var. Ama zeki adamdır, aldatsa muhtemelen ruhum duymaz kendi kendini ele vermek istemediği sürece. Bende de dediğim gibi peşine düşecek enerji yok. Yani öööyyyle yaşar gideriz muhtemelensonra ben mıymıntı olurum
Sen kocanın toplantısını, mesaisini, nöbetini takip ediyor musun? Ben etmiyorum. Şüpheli durumun oluşması için takip etmek gerekir. Ben ne bileyim adamın bu ay kaç toplantısı kaç müşteri yemeği olacağını?
Konudan çıkalı çok oldu. Sen aldatılan kadın anlar, mıymıntı falan deyince çıktı herkes konudan.
Adamin karisina haksizligi sen yapmamissin adam yapmis birine uzulmek istiyorsan kendine uzul adam hamileyken karisiyla birlikte olamadigi icin seni kullanmis.2. cocugu yaptigina gore karisini seviyor ve bi sorunlari yok.bu hikayede yanansen olmuşsun.Hala nasil seviyorum diyosun bana biri boyle birsey yapsa hayati zindan ederim ona.19 yaşındayım izmire üniversite okumak için geldim burada her akşam gittiğim bi kafede erkek arkadaşımla tanıştım o da arkadaşlarıyla sürekli o kafede oturuyordu bi süre sonra ister istemez iletişime geçtik ve sevgili olduk kendisi 36 yaşında bana evli olduğunu falan asla söylemedi ilk başta belli bile etmedi hatta bazı arkadaşlarım yaşı ve mizacından dolayı evli olabileceğini şüphe etmişlerdi ama ben sürekli sokak sokak el ele kol kola dolaşıp beni onlarca arkadaşıyla tanıştırdığı için asla ihtimal bile vermemiştim sanayide kendi dükkanı var oraya bile götürdü yani beraber gezmediğimiz yer kalmadı diyebilirim fotoğraf paylaşmıyodum ailemin öğrenmesini istemediğim için yaşından dolayı o sebeple aramızda hiç fotoğrafımı neden paylaşmıyorsun vb muhabbette geçmedi her kafede meyhanede oturuşumuzda yüzler bazen milyarlar hesap öder ben asla teklif etmememe rağmen çantalar kıyafetler alırdı ama asla parasını kullanma niyetim yoktu gerçekten deliler gibi aşıktım halada öyleyim çok seviyorum ve nasıl vazgeçicem bilmiyorum benim hayatımda yeri çok büyük beni gerçekten sevdiğini hissettiğim tek insan her şeyde ilkleri yaşadım onunla ve bugün kavga ettiği en yakın arkadaşından evli olduğunu hepsini geçtim 1.5 ay önce 2. çocuğunun doğduğunu öğrendim cidden hiç iyi değilim hem istemeden girdiğim günaha yanıyorum hem en güzel hamilelik zamanlarında istemeden bilmeden kocasıyla beraber olduğum her an her dakika yanıma çağırdığım gece yarılarına kadar gezdiğim adamın karısına yaptığım haksızlığa üzülüyorum hepsini geçtim beni seven tek insan sevgisini hissettiğim tek insanı hayatımdan nasıl çıkartabilicem öğrendiğimi henüz bilmiyo büyük ihtimalle çünkü en ufak kavgamızda bile kendini affettirene kadar 40 takla atan bi adam ne yapmalıyım nolur bana akıl verin ayrıl bırak demek çok kolay