8 aydır bebek deniyoruz ancak hamile kalamadım ve herkes bebek bekliyor?

8 ay bana da uzun bir süre gibi gelmiyor açıkçası ama insan ister istemez şüpheye düşüyor bir sağlık problemi olabilir mi diye. Maalesef işinin ehli doktora denk gelmekte çok zor inşallah detaylı bir muayene olucam. Topu tamamen eşime attım oğlunuz böyle düşünüyor dedim bana gelip durmasınlar oğulları ile konuşsunlar

C

Öncelikle genel muayene olup takviye kullanmaya basla . Ayrıca stres de olmaman lazım çünkü beden hersehi hissediyor
İşinin ehli iyi bir doktor bulursam çok güzel olur daha önce 3 doktora gittim hiç bir problem olmadığını yumurtalıklarımın iyi çalıştığı söylenildi işin garip tarafı ovulasyon testi yapıyorum 3 aydır yumurtlama yakalayamadım muhtemelen yumurtlama olmadan adet döngüm oluyor maalesef.

Adetin 3. Günü gidip test verdiniz mi?

Yumurtlama gününüzü nasıl hesaplıyorsunuz? Benimki normal tarihten 4 gün sonra oluyor mesela. Onu da yumurtlama zamanında doktora gidince farketmiştim. Yumurtlamamanız ciddi birşey. Ayrıntılı bir kontrol lazım. Rahim filmi bile çektirmiştim ben, onu kanser için istemişlerdi gerçi. Adetin üçüncü günü kan en önemlisi.

herkes mi bakacak bebeğe
kime ne yahu
size ne diyemiyor musunuz
zaten ilaçlarımı bıraktım soldan soldan geliyor bugün bütün konular

Ne kadar ayıp şeyler bunlar. Siz de evde kös kös oturup depresyon havasını veriyorsanız iyice üstünüze gelirler biraz gezin tozun bunları gözlerine sokun ..bebeksiz hayatınızı nasıl yaşadığınızı görsünler

Öncelikle hamile kalmak anne baba olmak istiyorsanız ve herşeyi doğru yaptığınızı düşünüyorsanız salın gitsin. Kastıkça olmuyor. İlk çocuğumuzu 2 ayda. 2. 8 ayda haberini aldık. Bazen denesende olmuyor stres, yeme içme alışkanlıkları, sigara alkol vs vs. Bunların dışında bir de kimseyi özel hayatiniza sokmayın siz torun vermek için evlenmediniz.

Kapı komşumuz var memlekette ben 30’a yaklaşıyorum evlilik yok mu sizinkiler torun görmek istiyor evlenin falan demeye başladı böyle kalabalığız. Kadın bu arada 60’larda var ben de vallahi o kadar meraklıysan sen ikinciye evlen dedim o günden beri bana bir şey sormuyor anneme de demiş kızıyor diye

Bir ara beni o kadar bunaltmislardi ki en sonunda 8 cocuklu teyzeme, biz beceremiyoz sen gel taktik ver en iyisi, bu kadar yatak odama burnunu sokabildigine göre onuda yaparsin demistim milletin içinde
bazen cidden tepki koymadiginizda anlamiyolar.
ha simdide 2.cocuk icin darliyolar ama olsun

Hamile kalınca da aman bu doğsun hap falan kullanma ara verme ikisi bir büyüsün diyecekler ☺

Onlara ne ki?
Evlilik belli bir yaşa geldim evleneyim ee hadi hemen de bebek yapayım denen bir yer mi ki?
Siz de öyle düşünüyorsunuz sanırım ki bebek yapalım demişsiniz hemen.
İlk aylarınızın ve yıllarınızın tadını çıkaracağınıza.
Tıp da bir yıl olmazsa bize gelin diyor yani ne bu acele?
Ben şu densiz insanların ağzının payını öyle bir verirdim ki ben varken ağızlarını bana a demek için bile açamazlardı.
Ama sanırım sizinki farklı durum olmuyor o da sizin tercihiniz tabii.

Çok haklısınız teşekkür ederim yorumunuz için. Çocuk için ise hayırlısı olsun bundan sonra bu konuda stres yapmam.

Benim tarafım şu ana kadar bir kere dahi sormadı kendi annem bile her zaman bu sizin kararınız biz karışmayız der ne hikmetse bu hep erkek ailesinden oluyor sizin teyzenizin söylemesine şaşırdım iyi yapmışsınız

Ben gerçekten severek evlendim. Ailesi söz konusu olmasa sevdiğim adamdan bir çocuğum olma düşüncesi güzel gelmişti.Bu yüzden ben de istedim ama artık bunu istemediğimi fark ediyorum. Manipüle ediliyorum sanki yapılmak zorunda olan bir görev var da onu zorluyorlar. Erkek ailesinin evliliklere müdahil olmadığı mutlu evlilikler diliyorum hepimize. Teşekkür ederim yorumunuz için.

Öncelikle lütfen stres yapmayın gerçekten stres ciddi bir etken. Sal gitsin niyetin nasibin her ne ise zaten seni bulacak. O bilir ne zaman geleceğini. Bir ne ne sapık aileler var yahu size ne milletin fanfinfonundan

Öyle tabi ama kadın kadına da düşman bu gerçek.. ben hiç bir yerde görmedim kadın kadını desteklesin. Bana neler ettiler ama ben yine de yıkılmadım lütfen sizlerde eğer böyle sorunlar yaşıyorsanız stresse girmeyin zamana bırakın hayatınızı yaşayın baskıyla çocuk yapanlar pişman oluyor zaten senin istemediğin bir şeyse gerçekten sıkıntı onu kimse büyütmeyecek sonuçta doğuran bakmalı.. iki mıncırıp bırakmaksa olay ozaman herkes yeğen sevsin bıraksın bende öyle yapıyorum :)

Birileri istiyor diye tedirgin olmayın. En büyük yanlışı burda yaparsınız. Doğurunca ortadan yok oluyorlar çünkü. Çeneleri kapanıyor. Siz kendinizi hazır hissetmeden yapmayın

Bir komşu kadın var benle yaşıt, hiç sohbetimde yoktur. 3 çocuğu var benim 1. Her gördüğünde yap bi tane daha gencsin der durur. Her seferinde ben dusunmuyorum, bi tane yeter fln derdim durmazdi. En sonunda 5 dk bekle yapıp geliyorum hemen madem çok ısrar ediyosun demistim de öyle sustu. Sen de her çocuk diyene en az yarım altın isterim altını hazır edin haber verin ben 5 dk da yaparım çocuğu tarifini mi bilmiyoruz sanki masrafları cok olucak de arsıza arsız olmak gerek

"Yatak odamız özel bir alan çıkın oradan lütfen" deyin, yine de yoruma devame derlerse bu eşimle beni bağlıyor sizi değil deyin.
Eskiden kanlı çarşaf beklerlerdi günümüz "modernliğinde" çocuk yapın kimde sorun araştırmasına girdi millet resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…