Kim ne düşünürse düşünsün,eller neler düşünür neler hangi birine ayak uyduracaksiniz?? Hamile kalınca çeneleri durur size saygı duymaya başlarlar diye dusunuyorsanız size kötü bir haberim var Hiç susmayacak,daha fazla şey talep edecek onlara uyarsanız evliliğinizin altına dinamitleri kendi elinizle döşemiş olacaksınız .Herkese merhaba arkadaşlar bu konu benim için büyük bir dert haline geldiği için bu başlıkta açtım. Sebebini hemen açıklıyayım eşimin ailesi sürekli bebek konusunu gündeme getiriyor, akrabalarından yeni evlenen kızların hamile haberlerini duyunca hemen bana söylüyorlar sürekli bir bebeğiniz olsun deyip duruyorlar. Ben düşünmediğimizi söylüyorum ki konuyu açıp durmasınlar açıkça korunuyoruz dahi dedim ama yok sürekli bu konu gündem de 1 sene 2 aydır evliyim hemen hemen artık sağlık sorunlarımın olduğunu düşünüyorlar. Onlara ne demeliyim de artık konuyu açıp durmasınlar.( Not=Eşim test yaptı bir sorunu yoktu. Ben detaylı muayene olmadım açıkçası ama bir kaç doktor hiç bir sorunumun olmadığını söylemişti.)
Eğer deniyoruz olmuyor dersem asla peşimi bırakmazlar sürekli şunu ye bunu iç bu ay oldun mu diye takipte kalırlar ki tedavi sürecinde her şeye dahil olurlar hiç mi bir çözümü yok ya onlar yüzünden stres yapıyorum ki stres olmamasının en büyük sebebi.Hamile kalamiyorum diyin cikin isin icinden yani ha bu seferde hastane ve tedavi önerileriyle basinizi sisirebilirler belki bilemedim.
Cocugu olmayan herkes "dusunmuyoruz" dedigi icin onu yemiyorlar. Gercekten cocuk istemeyenlere dahi inanmiyorlar artik tedavi oneren oluyor kendimden biliyorum.
Neyse ben kurtuldum da size basarilar.
Sormayın işin garip tarafı da asla oğulların da sorun olacağını düşünmüyorlar olmayınca sanki sorun kadında gibi bakıyorlar ben açık açık düşünmüyorum sormayın dediğim de evlilikte uzun süre çocuk olmazsa yürümez diye bir cevap aldım ve şok oldum.Bunlar mahrem konu ve ayıp. Bir daha sormayın. Canım ne zaman isterse yaparım deyin. Türk aileler gerçekten tuhaf. Evlenene kadar kızı saklayıp saklayıp duruyor. Evlenince de en üst düzey performans bekleyip her türlü mahremi ortaya seriyorlar. Öyle olana ağzının payını vereceksin
Eğer deniyoruz olmuyor dersem asla peşimi bırakmazlar sürekli şunu ye bunu iç bu ay oldun mu diye takipte kalırlar ki tedavi sürecinde her şeye dahil olurlar hiç mi bir çözümü yok ya onlar yüzünden stres yapıyorum ki stres olmamasının en büyük sebebi.
Resmen cahiller çok da ince düşünme. Çat çat söyle. Ancak bundan anlarlar demek kiSormayın işin garip tarafı da asla oğulların da sorun olacağını düşünmüyorlar olmayınca sanki sorun kadında gibi bakıyorlar ben açık açık düşünmüyorum sormayın dediğim de evlilikte uzun süre çocuk olmazsa yürümez diye bir cevap aldım ve şok oldum.
Haklısınız ama düşünün ki sürekli görüştüğünüz insanlar ve bir yer de manipüle olmaya başlıyorsunuz sürekli bu konuyu açıp duruyorlar bunu engellemenin bir yolu olsa çok güzel olurdu bana eksikmişim gibi hissettirmeye çalışıyorlar ki ben asla böyle düşünen biri değilim evliliğin tamamen oturması iki seneyi buluyor evlilik oturmadan bebek düşünmezdim.Kim ne düşünürse düşünsün,eller neler düşünür neler hangi birine ayak uyduracaksiniz?? Hamile kalınca çeneleri durur size saygı duymaya başlarlar diye dusunuyorsanız size kötü bir haberim var Hiç susmayacak,daha fazla şey talep edecek onlara uyarsanız evliliğinizin altına dinamitleri kendi elinizle döşemiş olacaksınız .
Tersledim onu da denedim hatta eşime sen tersle de dedim oda kızdı yok durmuyorlar.En etkilisi terslemek ama.yapamayacaginiz icin onu hic yazmadim. :) onun disinda da yapcak baska sey yok.
Ben çocuğu olmayanlar boşansın mı bu nasıl bir düşünce dediğim de aynı şey değil dediler. Onların derdi hemen olmasını istemeleri ki bir torunları var şu an zaten ama bu karı koca arasında ve herkesin evliliği bir değil kimi üçüncü senesin de düşünür kimi beşinci senesinde neden takıyorlar anlamadımResmen cahiller çok da ince düşünme. Çat çat söyle. Ancak bundan anlarlar demek ki
Eşinizin ailesinin nasıl insanlar olduğunu bilmiyor muydunuz?Tersledim onu da denedim hatta eşime sen tersle de dedim oda kızdı yok durmuyorlar.
İstediklerini yaptırmak istiyorlar basitçe hakimiyet kurma çabası size komik saçma gelsede onların küçük dünyalarında bu çok önemli .Net olun " istediğim zaman olur ,şimdi istemiyorum diyecek konu acildımı ya kaale almayacak ya da başka konu açacaksınız ......Ben çocuğu olmayanlar boşansın mı bu nasıl bir düşünce dediğim de aynı şey değil dediler. Onların derdi hemen olmasını istemeleri ki bir torunları var şu an zaten ama bu karı koca arasında ve herkesin evliliği bir değil kimi üçüncü senesin de düşünür kimi beşinci senesinde neden takıyorlar anlamadım
Bebek diğer insanlar istiyor diye yapılmaz. Benim eşimin ailesi de torun istiyoruz biz diye her seferinde söylediler ama durumumuz müsait değildi. Bebek bereketiyle gelir diye de bebek yapılmaz. Onlara "hayırlısı ne zaman olursa o zaman hamile kalacağını" söyle ve konuyu kapat. Bu konuda hiç strese girmeyin hatta şansınız varsa diyaloğunuzu azaltın.Herkese merhaba arkadaşlar bu konu benim için büyük bir dert haline geldiği için bu başlıkta açtım. Sebebini hemen açıklıyayım eşimin ailesi sürekli bebek konusunu gündeme getiriyor, akrabalarından yeni evlenen kızların hamile haberlerini duyunca hemen bana söylüyorlar sürekli bir bebeğiniz olsun deyip duruyorlar. Ben düşünmediğimizi söylüyorum ki konuyu açıp durmasınlar açıkça korunuyoruz dahi dedim ama yok sürekli bu konu gündem de 1 sene 2 aydır evliyim hemen hemen artık sağlık sorunlarımın olduğunu düşünüyorlar. Onlara ne demeliyim de artık konuyu açıp durmasınlar.( Not=Eşim test yaptı bir sorunu yoktu. Ben detaylı muayene olmadım açıkçası ama bir kaç doktor hiç bir sorunumun olmadığını söylemişti.)
Herkese merhaba arkadaşlar bu konu benim için büyük bir dert haline geldiği için bu başlıkta açtım. Sebebini hemen açıklıyayım eşimin ailesi sürekli bebek konusunu gündeme getiriyor, akrabalarından yeni evlenen kızların hamile haberlerini duyunca hemen bana söylüyorlar sürekli bir bebeğiniz olsun deyip duruyorlar. Ben düşünmediğimizi söylüyorum ki konuyu açıp durmasınlar açıkça korunuyoruz dahi dedim ama yok sürekli bu konu gündem de 1 sene 2 aydır evliyim hemen hemen artık sağlık sorunlarımın olduğunu düşünüyorlar. Onlara ne demeliyim de artık konuyu açıp durmasınlar.( Not=Eşim test yaptı bir sorunu yoktu. Ben detaylı muayene olmadım açıkçası ama bir kaç doktor hiç bir sorunumun olmadığını söylemişti.)