8 aydır bebek deniyoruz ancak hamile kalamadım ve herkes bebek bekliyor?

Herkese merhaba arkadaşlar bu konu benim için büyük bir dert haline geldiği için bu başlıkta açtım. Sebebini hemen açıklıyayım eşimin ailesi sürekli bebek konusunu gündeme getiriyor, akrabalarından yeni evlenen kızların hamile haberlerini duyunca hemen bana söylüyorlar sürekli bir bebeğiniz olsun deyip duruyorlar. Ben düşünmediğimizi söylüyorum ki konuyu açıp durmasınlar açıkça korunuyoruz dahi dedim ama yok sürekli bu konu gündem de 1 sene 2 aydır evliyim hemen hemen artık sağlık sorunlarımın olduğunu düşünüyorlar. Onlara ne demeliyim de artık konuyu açıp durmasınlar.( Not=Eşim test yaptı bir sorunu yoktu. Ben detaylı muayene olmadım açıkçası ama bir kaç doktor hiç bir sorunumun olmadığını söylemişti.)
Herkes bebek bekliyorsa kendileri yapsın ? 8 ay çok uzun bir süre değil ovulasyon testi kullan sağlıklı beslen su iç inositol kullan denemeye devam sen ancak kontrollerini düzenli yaptırmalısın kilo varsa ver

Herkes bebek bekliyorsa kendileri yapsın ? 8 ay çok uzun bir süre değil ovulasyon testi kullan sağlıklı beslen su iç inositol kullan denemeye devam sen ancak kontrollerini düzenli yaptırmalısın kilo varsa ver
Kilom hiç yok 1.64 boy 52 kiloyum bol bol su içiyorum ovulasyon testini üç aydır kullanıyorum ancak hiç pik görmedim yumurtlamıyor muyum diye düşünmeye başladım yani ikinci çizgi hafif koyulaşıyor ama hiç tam anlamı ile koyu olmuyor. İnositol kullanmayı deniycem

Herkese merhaba arkadaşlar bu konu benim için büyük bir dert haline geldiği için bu başlıkta açtım. Sebebini hemen açıklıyayım eşimin ailesi sürekli bebek konusunu gündeme getiriyor, akrabalarından yeni evlenen kızların hamile haberlerini duyunca hemen bana söylüyorlar sürekli bir bebeğiniz olsun deyip duruyorlar. Ben düşünmediğimizi söylüyorum ki konuyu açıp durmasınlar açıkça korunuyoruz dahi dedim ama yok sürekli bu konu gündem de 1 sene 2 aydır evliyim hemen hemen artık sağlık sorunlarımın olduğunu düşünüyorlar. Onlara ne demeliyim de artık konuyu açıp durmasınlar.( Not=Eşim test yaptı bir sorunu yoktu. Ben detaylı muayene olmadım açıkçası ama bir kaç doktor hiç bir sorunumun olmadığını söylemişti.)
Pregnacare for her and him. Bunu kullandik o ay hamile kaldim. Ki oncesinde 3 ay pregnacare during pregnancy kullanmistim.

Eğer deniyoruz olmuyor dersem asla peşimi bırakmazlar sürekli şunu ye bunu iç bu ay oldun mu diye takipte kalırlar ki tedavi sürecinde her şeye dahil olurlar hiç mi bir çözümü yok ya onlar yüzünden stres yapıyorum ki stres olmamasının en büyük sebebi.
Bana eşimin bi akrabası ikinci çocuğu da yapın da birlikte büyüsünler dedi. Ben de yatak odamıza bari karışma dedim pat diye 😂😂😂😂 şok oldu. Normalde cevap vermem çünkü ama o kadar da değil. Sen de söyle herkes susar 😂😂

Bana eşimin bi akrabası ikinci çocuğu da yapın da birlikte büyüsünler dedi. Ben de yatak odamıza bari karışma dedim pat diye 😂😂😂😂 şok oldu. Normalde cevap vermem çünkü ama o kadar da değil. Sen de söyle herkes susar 😂😂
Bunu size söyleyen akrabanın yüzünü hayal edemiyorum şu an oh olmuş karışmasınlar bana da bu cesaret gelse de söylesem 😂

Terslemek kibar kibar aman kırmıyım diye olmaz yalnız. Ağızlarına mıçtın mı? Sanmıyorum, çok pasifsin çok belli. Kimse haddini yerini bilmiyo. Sürekli dip dibe misin zaten o niye?
Pasif demeyelim de herkesin mizacı bir değil ki yapı gereği çok sert bir insan değilim ama sınırlarımı koruyorum sorun şu ki onlar anlamıyor. Maalesef sık sık görüşme oluyor

Kilom hiç yok 1.64 boy 52 kiloyum bol bol su içiyorum ovulasyon testini üç aydır kullanıyorum ancak hiç pik görmedim yumurtlamıyor muyum diye düşünmeye başladım yani ikinci çizgi hafif koyulaşıyor ama hiç tam anlamı ile koyu olmuyor. İnositol kullanmayı deniycem
Anladım ozaman tabi ki inositol kullan çünkü o yumurtlamayı destekliyor bende hiç yumurtlamıyordum en azından onunla yumurtlama görmüştüm ayrıca aile planlaması da seni ve eşini bağlar stresle olucak iş değil başkalarına lafı yapıştırmayı hiç çekinme ben kaynanama gülerek kahka atarak babayla siz çocuk yapın demiştim. Çünkü artık kısır damgası vurmuşlardı :) kaldı ki hala çocuğumuz yok ama dünyanın sonu değil şükür eşimle mutluyuz Buda onlara batıyor :)

Herkes bebek bekliyor da sizle doğuma onlar mı girecek, onlar mı emzirecek onlar mı bok kokusu çekecek sabah akşam? Bebek ne zaman diyene 80 yaşında da olsa siz yapın da sevelim deyin madem, yatak odanıza bu kadar karıştırtmayın insanları
Tabi ki sadece iki üç sevip kucağıma atacaklar sonra da şöyle bak böyle yap diye emir verecekler. Neden Türkiye'de böyle insanlar var anlamış değilim hayır ben de bu ülke de büyüdüm yetiştim kendi annem de ama asla böyle insanlar değil

Anladım ozaman tabi ki inositol kullan çünkü o yumurtlamayı destekliyor bende hiç yumurtlamıyordum en azından onunla yumurtlama görmüştüm ayrıca aile planlaması da seni ve eşini bağlar stresle olucak iş değil başkalarına lafı yapıştırmayı hiç çekinme ben kaynanama gülerek kahka atarak babayla siz çocuk yapın demiştim. Çünkü artık kısır damgası vurmuşlardı :) kaldı ki hala çocuğumuz yok ama dünyanın sonu değil şükür eşimle mutluyuz Buda onlara batıyor :)
Ne kadar saçma bir durum bu kadın kadının yurdu olmalıyken kurdu oluyor. Çok şükür adınıza çok sevindim onlar ne yaparsa yapsın mutluluğunuzu bozmamışsınız daim olsun inşallah istediğiniz zaman da Rabbim bebek nasip etsin 🤲

Bu arada kayınvalidem de bana söylüyodu sürekli. Hepsi söylüyodu gerçi. Ben de ilk zamanlar minnoş minnoş sen babaanne olacak kadar yaşlı değilsin diyodum savuşturuyodum 😅😅 sonra biz çocuk düşündüğümüzde olmadı iki sene. Herkes de hala ısrarla soruyordu. O zaman zaten stresliydim önüme geleni bozdum. Üzgünüm ama insanlar her şeye karışmaması gerektiğini öğrenmeli.

Sormayın işin garip tarafı da asla oğulların da sorun olacağını düşünmüyorlar olmayınca sanki sorun kadında gibi bakıyorlar ben açık açık düşünmüyorum sormayın dediğim de evlilikte uzun süre çocuk olmazsa yürümez diye bir cevap aldım ve şok oldum.
Basımızıda tutun bari oldu olucak karı kocanın mahremı özeli yatak odasına karıslmıycanı oğretemedıler mı dıyıp cekılın kenera bıra daha kesın soramazlar

C
Öncelikle genel muayene olup takviye kullanmaya basla . Ayrıca stres de olmaman lazım çünkü beden hersehi hissediyor

8 ay bebek olmaması anormal değil en az bir sene beklemeniz gerekiyor.Ayrıca onlara ne ? Ben düşünmüyorum siz düşünüyor musunuz diye karşılık verin sizde ne münasebet ya benim kaynanam veya eşimin akrabaları bana sorsa kıyameti koparırdım gerçi benim tersimi biliyorlar soramazlar

Eş ailesiyse bunu yapan topu eşinize atın istemiyor diyin o da ailesine dik dursun yoksa sonu gelmez o sorguların
Dediğiniz gibi topu eşime atıyorum bu sefer de sanki ben aklına giriyorum gibi davranıyorlar açık açık oğlunuz istemiyor da dedim ona da baskı yapıyorlar üzülüyor

X