- 24 Şubat 2013
- 287
- 243
Kızlar Allah bağışlasın 76 günlük bebeğim var tabi alışma süreci uykusuzluk vs derken zor ama güzel bi döneme girdik,çok şükür 40’ı çıktı tabi ki gelmek isteyenler oldu benim ve eşimin tarafı eşim vardiyalı ve yoğun mesaili çalışıyor her zaman misafir için ayak uyduramiyoruz açıkçası evde kaldığı zamanlar da evimizde biraz dinlenmek istiyoruz bebek çünkü biraz yoruyor onun dışındaki zamanlarda akraba vs geliyor sağolsun eşim de annem de hep destek oldular birde oğlum sunnet oldu ben biraz annemde kaldım annem bizde derken başbaşa aile olarak yeni yeni kendimize geliyoruz ve bebeğimin uykusu hafif benimle uyumak istiyor yanında oluyorum falan o uyuduğu zaman ister istemez bende dinlenmek istiyorum her neyse hamileyken taşındım eski apt arkadaslarim gelmek istiyorlar kalabalıklar hiç sıkıntı değil hamileyken ev gezmesine geldiler aldım suan da istiyorlar ama artık aynı apt değiliz uzaktan gelecekler ikram vs yapmak lazım temizlik vs ben suan bunu yapabilecek gücü kendimde görmüyorum açıkçası evet bir gün alayım kurtulayım diyorum ama olmuyor kimse de demiyor biz kalabalığız hepimiz bir tane bisey yapar getiririz sen bebeğinle uğraşma ben eşimin arkadaşına gittim 3 aylık olmasına rağmen çayın yanına tatlımı kurabiyemi yapıp gittim ki o zaman karnım burnumdaydi şimdi ben mi abartıyorum kızlar nasıl bi yol çizsem sizce ? Çünkü kaldıkça da bi yanım vicdan azabı çekiyor gibi