- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
Getçi ben kesin almışımdır bugün yürüyüşte yapmadımHadi kızlar çarşamba tartılıp yazalım mı hepimiz? Konu başına isimlerimizi yazıp haftalık kontrol yapalım mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Getçi ben kesin almışımdır bugün yürüyüşte yapmadımHadi kızlar çarşamba tartılıp yazalım mı hepimiz? Konu başına isimlerimizi yazıp haftalık kontrol yapalım mı?
Ben varııımmmmm
Canım temmuzdan bu yana verebildim.az bile aylardır uğraşıyorumMaşallah siz ne güzel kilo vermişsiniz
Canım temmuzdan bu yana verebildim.az bile aylardır uğraşıyorum
Bende karbonhidratı kesmeyi düşünüyorum ayda 1 en fazla tüketeceğim. Daha sebze be bakliyat ağırlık beslenmek istiyorumGünaydın hanımlar
Ben şöyle bi yeme düzeni yapıcam artık ki hayat boyu uygulayabileyim.
Mesela sevdiğim yemeklerde biraz abartıcam o kadar. Çünkü her gün ve her zaman sevdiğim yemek önüme gelmiyor ki. Genelde de evde yiyoruz ki yağlı yemek yapmam ben. Mesela dışarda yiyeceksem sevdiğim yiyeceği yiyeceğim. Bu şekilde
Muzla doyuyor musun canımBu arada dün hamburger yediğim için:
Sabah: muz
Pazar günü tartılacağım. Pek bi şey beklemiyorum. Yine 74 kg bile çıkabilirim. Çünkü taşınma vs derken hiç dikkat etmedim
Muzla doyuyor musun canım
Yavaş yavaş oturur canım düzenin. Diyetisyenin verdiği kahvaltı çok doyurucu belliÇalıştığım için ve yeni taşıdığım için pek kahvaltı düzenim oturmadı. Beni öğlen 12 ye kadar atıyo işte Ama normal kahvaltı düzenimde 1 yumurta, 2 dilimtam tahıllı ekmek, domates, salatalık peynir ve zeytin var. Bu yazdığım diyetisyenin verdiği kahvaltıydı bana
Yavaş yavaş oturur canım düzenin. Diyetisyenin verdiği kahvaltı çok doyurucu belli
O zman aynı listeye devam et canım. İşin ucunu kaçırınca maalesef hemen alınıyorEvet ben o zaman 69 kiloydum diyetisyene başladığımda. Geçen sene 63 e kadar düştüm. Sonra fazlasıyla geri aldım
Selam kızlar
Nasıl gidiyor? Bakıyorum da hep kaçamaklar yapılmış Kilo vermek istiyorsak kaçamak yapmamamız gerekiyor. Her bir kaçamakta başa dönüyoruz ve bir kaçamak yapıp ondan sonra düzeltmeye çalışmıyoruz. Kaçamaklar artarak devam ediyor ve sonucunda kilo veremiyoruz. Yılllarca diyet yapan biri olarak bunları tecrübe ettim. Şunu anladım kaçamak yapmadığımda kilo veriyorum. Korumaya geçtiğimizde ufak tefek kaçamaklar yapabiliriz. Ama hedef kiloya ulaşana kadar elimizden geldiğince kaçamak yapmamamız gerekiyor.
Bu arada tartı da çok önemli. Bir zamanlar 60 kiloydum. Tartımın pili bitti araya taşınma girdi.Uzun zaman pil alamadım. Pil alıp tartıya çıktığımda ise 72 kiloyu tartıda gördüm ve şok oldum. İlk defa 72 ye çıktım. Kilo vermede tartı da çok önemli bence
Adım sayın çok iyi valla ben 8000 i zor görüyorumMerhaba hanımlar çok haklısınız valla kacamakml olunca olmuyor .
Sabah kahvaltı yapmadım sadece su içtim.
12 de yeşilçay
bir ceviz
yarım elma yedim
4 te de fırında köfte ,patates, ayran ile bitirdim.
Yatana kadar hiç birşey yemeyecegim.
15 bin adım attım.bugun bacaklar ayaklar pert ,
Valla evd eolunca zor oluyr bende 3000 adım falan oluyor bgun arkadaşa gittim giderken de gelirkende yürüdüm ordada diyetini hiç bozmadım zaten arkadaşta diyetteydi . İyi olduAdım sayın çok iyi valla ben 8000 i zor görüyorum