• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

74' ten 56' yaaa. Hedef yılbaşı ⏰🗓

Ben unuttum.valla yazmayı. Bu arakar sallaniyor zaten diyetim.. 🙈 birazdan yürüyüşe çıkacam dün 12.000 adımı tamamladıminsallah bgujnde tamamlayabilir in 🥰 sen yaptın mı yürüyüşünü bgun canım.
Bugun daha bişey yapmadım canım evde işlerim var halledip yürüyüşe çıkıcam. Çok iyi 12000 adım maşallah🧿🧿

Kızlar, eve gidip bilgisayar başında isimlerimizi düzenlicem. Pazartesi kilolarınızı yazıp bana yollarsınız 🌸💜

Günaydın hanımlaarrr 🌸

proteinli sütümle beraber kolojenimi içtim. Dersin başına oturacağım. Kocam uyuyo. O uyanınca da yumurta filan haşlar yerim artık 💜

Günaydın canım bende 71.7 çıktım hiç vermemisim.gunluk ortalama adım sayım 10bin. Diyette yapıyorum sorun ne anlamıyorum gerçekten
Tiroidlerini kontrol ettirdin mi canım. Birde vucüt yapılan sporu 2 gün sonra yakmaya başlarmış geçen YouTube da bir spor hocası söyledi. Birden kilo verecek olabilirsin sıkma canını devam et sen. Bende hiç veremiyorum çünkü sürekli yiyorum🙈🙈

Tiroidlerini kontrol ettirdin mi canım. Birde vucüt yapılan sporu 2 gün sonra yakmaya başlarmış geçen YouTube da bir spor hocası söyledi. Birden kilo verecek olabilirsin sıkma canını devam et sen. Bende hiç veremiyorum çünkü sürekli yiyorum🙈🙈
Her gittgimde bakıldı canim o kadar uğraşıyorum veremeyince üzülüyorum ya 😔 neyse kilo almaktan iyidir yine devam napalim 😂

Eklentiler

• IMG_20201019_095801.jpg
    IMG_20201019_095801.jpg
    87,1 KB · Görüntüleme: 27
Back