Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kolay gelsin canım.Taşınma telaşındayım
Canım ben 4 gündür yürüyüş yapıyorum dikkat etmeyede çalışıyorum ama bugun biraz kaçırdım.Nasıl gidiyor kızlar? Ben 1 gün yapıp diğer gün bırakıyorum Bir türlü motive olamadım
Ne olacak halimiz böyleCanım ben 4 gündür yürüyüş yapıyorum dikkat etmeyede çalışıyorum ama bugun biraz kaçırdım.
Yaa benim şöylede bir sıkıntım var tüp bebeğe başlıcam başlamadan en azından 2-3 kilo verebilsem.Ne olacak halimiz böyle
Verirsin inşallah canımYaa benim şöylede bir sıkıntım var tüp bebeğe başlıcam başlamadan en azından 2-3 kilo verebilsem.
İlk adetimde çağırdı çok zor ben yeni yıldan sonra diye düşünmüştümVerirsin inşallah canım
Günaydın canım güzel fikir. Ben bugün Leslie 3 mil yaptım. Akşam yorgun olmazsam 15 dk ekiptik yaparım. Gece de toplam adımlarımı yazarım.Kızlar günaydın gün içinde yaptıklarımızı yazsak spor falan daha mı motive oluruz acaba
Süpersin canım benimde evde işlerim var onlar bitsin yürüyüşe çıkıcamGünaydın canım güzel fikir. Ben bugün Leslie 3 mil yaptım. Akşam yorgun olmazsam 15 dk ekiptik yaparım. Gece de toplam adımlarımı yazarım.
Mutlaka yürüyüşünü yap canımSüpersin canım benimde evde işlerim var onlar bitsin yürüyüşe çıkıcam
Yapıyorum canım düzene koydum yürüyüşü saati belli olmuyor sadece.Mutlaka yürüyüşünü yap canım
Harikasın canımKızlar yağmura yakalandığım için 45 dk tempolu yürüyüş yaptım
Selam, topıgnız bol sans getirsin ben birsey sormak ıcın uugramıstım kolojen olarak ne kullanıyorsunjz?Sabah:
1 yumurta
2 dilim kepek ekmeği
1 su bardağı su ile kolojenimi içtim.
Selam, topıgnız bol sans getirsin ben birsey sormak ıcın uugramıstım kolojen olarak ne kullanıyorsunjz?
kilo vermede kolaylıklar diliyorum kızlar. Başlığı görünce kendime çok yakın hissettim 76 kiloyum. 2 yaşında kızım var.Kızım doğduğunda sütüm az diye diye doğumda giden kilolarımı geri aldım. Şimdide tam diyete girmedim ama bazı kararlar aldım uyguluyorum. Sizlerle birlikte belki bende motive olurumda yeni yıla biraz daha zayıflamış girerim