Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaaaa olsun kuşumm. Nasılsın? Ben bu ara biraz saldım ama 3 4 gün için tüm diyeti yakmıcam. Devam edicemBana bildirimler gelmedi hiç
İyiyim canım aynen devam ediyorum ama regl oldum biraz şişkinlik var. Kaçamak yapsan bile devam et kuzum bırakmaAaaaa olsun kuşumm. Nasılsın? Ben bu ara biraz saldım ama 3 4 gün için tüm diyeti yakmıcam. Devam edicem
Kesinlikle kuşum bırakmıcamİyiyim canım aynen devam ediyorum ama regl oldum biraz şişkinlik var. Kaçamak yapsan bile devam et kuzum bırakma
Çok teşekkürler kuzumLife light Lupetta akşam içilen soda hem mideyi dahatlatiyo hem kalori azaltıyor zayıflamada çok yardımcı bilginiz olsun kızlar
Aynen kusum yaza fit girelimYarından itibaren devammm güzelce. Bahar geliyo artık
Günaydın canımSandviç ve yumurtamla günaydın
Ooooooo yine ne güzel vermişsinnnn maşallah sana. Ben tartılmadım bileBugun tartı günümdü 600 gr gitmiş. 65.5 çıktım
Şimdilik bir sıkıntı yok canım salı günü tartılacağımLife light senin nasıl gidiyo kuzumm?
Maşallah sanaŞimdilik bir sıkıntı yok canım salı günü tartılacağım