Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Etıketlwrsenjz konunuza bakmak ısterım.Çokk teşekkür ederim. Ben kolajen olarak Suda ve Voonka kullandım Konum var bunla ilgili
Etıketlwrsenjz konunuza bakmak ısterım.
Çok iyi canım. Ben dün spor yapamadım. Bugün 30 dk yürüyüş ve Leslie 1 mil yaptım.Selam kızlar nasılsınız. Dün 1 saat yürüyüş yaptım. Bugunde 30 dk yürüyüş 10 dk chloe ting karın çalıştım.
Olsun canım aslında her gün yapmak da sakıncalı kas zedelenmesi olabilir. Bir gün ara verip yapmak daha iyiÇok iyi canım. Ben dün spor yapamadım. Bugün 30 dk yürüyüş ve Leslie 1 mil yaptım.
Ben de Leslie 3 mil ve 15 dk eliptik yaptımKızlar hadi ses verin biraz 10 dk chole ting karın antrenmanı ve 45 dk yürüyüş yaptım
Bende 1 yıldır glikoz tüketmiyorum o kadar rahatladım ki Sadece meyve ve hurma tüketiyorum bende. Bende şekeri bırakınca kilo verme olmadı ama sabahları daha erken ve daha dinç uyanıyorum. Daha az yoruluyorumYediklerime ise aşırı dikkat ediyorum sekeri çıkardım.hayatkmdan .doğal şekerler var hurma bazen bal vs. Ekmek çok nadir yiyorum. Yumurta yersem falan öyle.
Sabah erken kahvaltı
Öğlen ara öğün
4 te ana ogunn yapıyorum.cok acikacak olursam 7 gbi bir ara öğün daha yapıyorum. 4ten sonra yememek gerçekten işe yarıyor arkadaşlar. 10 günde iki kilo verdim biraz kabızlık zorluyor sadece
Şeker butun dengemizi bozuyor ya insülin direnci yapınca..hele şeker haplarina bunyem hiç alisamadi hep bir mide bulantısı..baktım öyle olmayacak senin hesap baya kestim, sporda yapinca direncim düştü rahatım şimdi. Açlık krizleri gelmiyorBende 1 yıldır glikoz tüketmiyorum o kadar rahatladım ki Sadece meyve ve hurma tüketiyorum bende. Bende şekeri bırakınca kilo verme olmadı ama sabahları daha erken ve daha dinç uyanıyorum. Daha az yoruluyorum
Merhaba kızlar benimde hedefim 57 olmak bnde katılabilir miyim size
Teşekkür ederim Ben bugün İngiltere diyetine başladım bakalım 3 günde kaç kilo vercem . Size neler yapiyorsunuz
Taşınma işini hallettin mi canımNe demek Aaa o nasıl bi şeymiş? İlk defa duydum. Ben de normal şekilde yiyerek devam ediyorum. Dikkat ediyorum. Tartımın pili bitti. Taşınma telaşından alamadım