- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
Sen nasılsın kuzum nasıl gidiyor. Ben bugun birazcık tatlı yedim yarım porsiyondan azMaşallah sana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen nasılsın kuzum nasıl gidiyor. Ben bugun birazcık tatlı yedim yarım porsiyondan azMaşallah sana
Valla kuşum eşimle başladık. Benim için daha güzel olucak inşallah o kadarcık tatlıdan hiçbi şey olmazSen nasılsın kuzum nasıl gidiyor. Ben bugun birazcık tatlı yedim yarım porsiyondan az
Nisan sonuna kadar süre koydum kendime 7 kilo vermek içinValla kuşum eşimle başladık. Benim için daha güzel olucak inşallah o kadarcık tatlıdan hiçbi şey olmaz
Maşallah kuşum çok iyi bi hedef. Ben o kadar yoğun çalışıyorum ki bu ara. Biraz da dikkat ediyorum. Belki bu tempoyla da gider biraz daha. Pazar tartılıcamNisan sonuna kadar süre koydum kendime 7 kilo vermek için
Canım aslında diyet yapmadan sağlıklı beslenerek birazda yürüyüşle desteklemeyi düşünüyorum. Şeker ve ambalajlı gıda tüketmeyip karbonhidratı azaltmak amacımMaşallah kuşum çok iyi bi hedef. Ben o kadar yoğun çalışıyorum ki bu ara. Biraz da dikkat ediyorum. Belki bu tempoyla da gider biraz daha. Pazar tartılıcam
Kolaylıkla verirsin öyleyse kuzumm. Hadi bakalım inşallah. Ben de pazar tartılırımCanım aslında diyet yapmadan sağlıklı beslenerek birazda yürüyüşle desteklemeyi düşünüyorum. Şeker ve ambalajlı gıda tüketmeyip karbonhidratı azaltmak amacım
Eşinle yapacaksan daha motive olursunuzKolaylıkla verirsin öyleyse kuzumm. Hadi bakalım inşallah. Ben de pazar tartılırım
Fitofit kullanEveettt yeni bir konu daha. Umarım son olurrr Beni tanımayın lütfen bilenler
Hadi bakalım cidden bu son konum olsun!!!
Yarın tartılıp yazacağım Korkuyorum tartıya çıkmaya ama yapacak bi şey yok...
Herkese bolll boll eksiler
Boy: 1.63
Başlangıç kilo: (07.02.2021): 76 kg.
Güncel kilo: 73.8 kg.
Hedef kilo: 58.0 kg.
1. Hedef : 70.0 kg.
2. Hedef : 67.0 kg.
3. Hedef : 65.0 kg.
4. Hedef : 62.0 kg.
5. Hedef : 59.0 kg.
6. Hedef : 58.0 kg.
Verilecek toplam kg: 18 kg.
Toplam verilen kg: 2.2 kg.
Hedefe varmak için kalan kg: 15.8 kg.
TamamFitofit kullan
Evet bebişim çok güzel oluyo beraber yapınca. Yoksa hemen ben de ona uyuyorumEşinle yapacaksan daha motive olursunuz
Nasılsın kuzum nasıl gidiyoo ❣❣Eşinle yapacaksan daha motive olursunuz
Hiç sorma balım ya 2 gündür ne bulsam yiyorumNasılsın kuzum nasıl gidiyoo ❣❣
Olsun kuşumm. 2 günse sorun yok. Hemen verirsin dikkat edersenHiç sorma balım ya 2 gündür ne bulsam yiyorum
Korkumdan tartılmadım bileOlsun kuşumm. 2 günse sorun yok. Hemen verirsin dikkat edersen
Bekle kuşum tartılma. Motivasyonun düşmesinKorkumdan tartılmadım bile