İnşallah İnşallahhhAcelelelik bir kg değil zaten sizinki de. Düzen oturttun mu gidiyor. Karantina dönemi avantaj aslında, dışarda yeme zorunluluğu yok. Ben iki öğün yiyorum hamur işi/kızartma/şeker yok. Özlediğim şeylerde simit ve makarna, vizyonum ne fakirse
yarım simit yarım tabak makarna yiyebilirsin aslında 15 günde bir falan.
oh mis.... afiyet olsun.İnşallah İnşallahhh
Yaa hahahhaaaÖyle olması daha iyii. Benim en sevdiğim şey hamburger. Diğer ayın 15 inde ödül günüm var. Evde yapıcam
Çok teşekkür ederimevet ya yiyeceğim haftada bir gün bir öğün muzur bir şey. Kilo vermem 10 gün durmuşken şimdi bir anda açıldı kıyamıyorum, akarken doldur dönemindeyim. Sana da iyi şanslar tüp bebek tedavisinde
Ooooo kuzum sen yazmışsın. Hiç bildirim de gelmiyo. Anca şans eseri girersem görüyorum40 dk yürüyüş yaptım 12 dklık da bir workout
Kuzum bu sabah 65.7 çıktımOoooo kuzum sen yazmışsın. Hiç bildirim de gelmiyo. Anca şans eseri girersem görüyorumSüpersinnn. Aynen devam. Ben yine pazar tartılıcam bu arada
Sen kaçla başladın?
Ahhh o kilo bana da nasip olsun canımcımmmKuzum bu sabah 65.7 çıktım
Evet tatlım aynı benimde 163. Olur kuzum sen iradelisin 1 -2 aya halledersinAhhh o kilo bana da nasip olsun canımcımmmboyun kaçtı aynıydı galiba boyumuz? 1.63 ben
İnşallah kuzummm. İnşallahEvet tatlım aynı benimde 163. Olur kuzum sen iradelisin 1 -2 aya halledersin
Halleriz biz bu işiİnşallah kuzummm. İnşallahmaşallah sende de gördüm o azmi aynen devam ediyoruz
Kesinlikle canımcım. Sen parka filan çıktın sanırım yürüyüşe. Ama işte ben spor olayına girişemedim yaaHalleriz biz bu işi
Geçen eşimin şirketi bir diyetisyen ile canlı yayın yaptı. Kadın bol yeşil salata içine haşlanmış bakliyat atın üzerine sirke koyun çok yağ yakıyor dedi. Bende bugun yeşil mercimekle denedim. Bir kaç gün sonra nohutla denerim. Aklında olsun. Aklına gelen bütün yeşil renkli malzemeleri koyabilirmişizBu arada bozmadan aynı şekilde devam ediyorum. Bugün yine ton balıklı salata yaptım. İçine 3 4 çatal çubuk makarna attım. Gün içinde ise klasik yani. Klasik kahvaltı, 1 küçücük ekmekle öğle yemeği yedim
Dün hem dışarı çıktım hemde leslie yaptım. Bugun hava güzeldi dışarda yürüdümKesinlikle canımcım. Sen parka filan çıktın sanırım yürüyüşe. Ama işte ben spor olayına girişemedim yaaleslie mi yapsam artık..
Denicem kuzumGeçen eşimin şirketi bir diyetisyen ile canlı yayın yaptı. Kadın bol yeşil salata içine haşlanmış bakliyat atın üzerine sirke koyun çok yağ yakıyor dedi. Bende bugun yeşil mercimekle denedim. Bir kaç gün sonra nohutla denerim. Aklında olsun. Aklına gelen bütün yeşil renkli malzemeleri koyabilirmişiz
Ohh ohh süpersinnnnnDün hem dışarı çıktım hemde leslie yaptım. Bugun hava güzeldi dışarda yürüdüm
Oooo şu karnabahar kısırını bi araştırayımKolay gelsin kızlar, izliyorum, gözüm üzerinizdeBen lahana, karnabahar, mantar, kerevizden başlarda çok faydalandım. 1 kaşık zeytinyağı ile kavurup sarımsaklı yoğurt, az tuzlu soya sosu ya da az hardalla yedim, karnabahar kısırı yaptım, diyet yemeği tadı vermedi, tavsiye ederim.
Karnabahar kısırını nasıl yapıyorsunKolay gelsin kızlar, izliyorum, gözüm üzerinizdeBen lahana, karnabahar, mantar, kerevizden başlarda çok faydalandım. 1 kaşık zeytinyağı ile kavurup sarımsaklı yoğurt, az tuzlu soya sosu ya da az hardalla yedim, karnabahar kısırı yaptım, diyet yemeği tadı vermedi, tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?