• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

74' ten 56' yaaa. Hedef yılbaşı ⏰🗓

Karnabaharı rondo da iyice ufalıyorsun, aynı bulgur kadar. zeytinyağında soğan ve salça kavurduktan sonra ekleyip bir 5-6 dk da onu kavuruyorsun. Ilınınca kısırla aynı işte, yeşillikler, otlar, baharat, nar ekşişi ne eklerseniz. Ben de nette bir yerde gördüm denedim hoşuma gitti.

Benim de bünye artık karbonhidrat istiyor belli, 35. gündeyim, iki üç gündür zorlanmaya başladım, yavaşlatıyorum işi, koca aralık ayı için -2 kg hedef koyuyorum. Buluşuruz yakın kilolarda yakında :KK50:

Bugün de güzel gidiyorum. İnşallah bozmam demiyorum artık. Çünkü ben diyette değilim artık sanırım onu anladım 😂 Öyle bi düzen oturdu ki. Hiç acıkmıyorum, hiçbi şeyde gözüm kalmıyo. (Kahvaltı her şeydir)

Önceden o kadar çok ne yiyomuşum diyorum bugünlerde.. İnşallah hep böyle devam ederim. O yediğim gereksiz şeylerden kurtuldum artık 💕

Bugün de güzel gidiyorum. İnşallah bozmam demiyorum artık. Çünkü ben diyette değilim artık sanırım onu anladım 😂 Öyle bi düzen oturdu ki. Hiç acıkmıyorum, hiçbi şeyde gözüm kalmıyo. (Kahvaltı her şeydir)

Önceden o kadar çok ne yiyomuşum diyorum bugünlerde.. İnşallah hep böyle devam ederim. O yediğim gereksiz şeylerden kurtuldum artık 💕
Süper kuzum zaten iş kafada bitiyor. Bende iyi gidiyorum biraz tatlı ister gibi oldu canım kahvenin yanına hurma yedim kesti hemen 😍zaten sağlıklı beslenince insan acıkmıyorda. Paketli gıda yediğimiz zaman daha çok acıkıyoruz

Süper kuzum zaten iş kafada bitiyor. Bende iyi gidiyorum biraz tatlı ister gibi oldu canım kahvenin yanına hurma yedim kesti hemen 😍zaten sağlıklı beslenince insan acıkmıyorda. Paketli gıda yediğimiz zaman daha çok acıkıyoruz
Kesinlikle kuşummm aynen öyle 🤗 maşallah sanaa

Bugün klasik günümü geçirip akşam brokoli yemeği yaptım onu yedim yanında yoğurtla 💕
IMG-20201126-WA0015.jpeg

Bende öğlen karnabahar yemeği yedim yoğurt ve salatayla. Akşam sadece yoğurt çorbası içtim canım başka bişey istemedi

Selam canımcım🥰 sabah normal kahvaltı yaptım. Öğlen dışarıda olduğum için saat 15:30 gibi tavuk ızgara yedim şu an hala tokum. Acıkırsam yoğurt yerim. Bu arada 40 dk yürüyüş 20 dk leslie ve 10 dk squat yaptım.

Selam canımcım🥰 sabah normal kahvaltı yaptım. Öğlen dışarıda olduğum için saat 15:30 gibi tavuk ızgara yedim şu an hala tokum. Acıkırsam yoğurt yerim. Bu arada 40 dk yürüyüş 20 dk leslie ve 10 dk squat yaptım.
Selam minmoşummm. Ohhh maşallah sana yaaa 💕💕💕 Bir haftada kaç kg gidicek bakalım 💫💫

İnşallah gider canım yaa bakalım. Giderse bana da moral olur😍
Bence kesin gidicek ama ne kadar bakalım. Benim gibi 2 küsür bile olabilir. Bu arada mens. dönemim başladı. Bugün acayip zorlandım iştah konusunda. Özellikle eve gelir gelmez. Muz yedim hemen 2 3 tane fındık yedim

Yarın tartı günüüüü 💫 aralarda hiç ama hiç tartılmıyorum 🙈 Ben de merak ediyorum haliyle. Adet dönemim. İnşallah fazla çıkmam 💕🤗

Back