- 9 Kasım 2015
- 6.074
- 10.875
- 248
Kesinlikle kuzumm. İnşallah hiç bırakmam1 haftada 2 kilo çok iyi canım aynen devam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle kuzumm. İnşallah hiç bırakmam1 haftada 2 kilo çok iyi canım aynen devam
Maşallah canım. Bende akşam yememeye çalışıyorum 3-4 gibi yiyorum bişeyler ama bu saatlerde midem kıyılıyorAyy kızlar bugün büyük bi sınavı atlattım. Misafir var. Kuru pastalar, baklavalar... Neyse ki yemedim
Teşekkür ederimmm ama yapıyosan gayet iyi bencee. BırakmaMaşallah canım. Bende akşam yememeye çalışıyorum 3-4 gibi yiyorum bişeyler ama bu saatlerde midem kıyılıyor
Acıkınca yoğurt yiyorum canım. Sen 6 öğün mü yiyorsunTeşekkür ederimmm ama yapıyosan gayet iyi bencee. Bırakma
Çok güzel Evet ben 5 ya da 6 öğün yiyorum. Dediğim gibi geçen seneki diyetisyen listemden bakarak yiyorum %90 o listeye uyuyorum. Çok rahat oluyo. Özellikle kahvaltı olmadan cidden diyet olmazmış. Onu çok iyi anladımAcıkınca yoğurt yiyorum canım. Sen 6 öğün mü yiyorsun
Evet kahvaltı çok önemli ihmal etme.Çok güzel Evet ben 5 ya da 6 öğün yiyorum. Dediğim gibi geçen seneki diyetisyen listemden bakarak yiyorum %90 o listeye uyuyorum. Çok rahat oluyo. Özellikle kahvaltı olmadan cidden diyet olmazmış. Onu çok iyi anladım
Kesinlikle kuşum. Sen deEvet kahvaltı çok önemli ihmal etme.
Kesinlikle kuşum. Sen de
Yemek yemeyi sevmek... Duygusal açlıktan şundan bundan daha zor olanı bu Ben de doğum sonrası kalan 8-10 kiloyu vermeye çalışıyorum, 5 kilosunu bir ayda verdim yavaş yavaş, artık kalori saymak, devamlı tartılmak istemiyorum, diyeti esnetmek istiyorum, ama tad tadı çeker bir anda yine fazla yemeye başlarım diye korkuyorum. Size kolay gelsin benim de hedefim 55, 60 kiloyuım şimdi.Bu 1 haftada şunu düşündüm hep. (Bu arada eşim önümde benden müsaade isteyerek abur cubur da yedi. Ben ona kısıtlama yapmadım.)
Yemekleri düşünerek hep mutlu oldum bugüne kadar. Dışarı çıkmak, bi avm ye sokağa çıkmak benim için yemek yiyerek mutlu olma merkezleri... Bu ne kadar sağlıklı bi durum? Zaten genelde hepimizin sorunu bu. Özellikle bu aralar hepimiz yiyerek mutlu oluyoruz. Bundan sıyrılmaya çalışıyorum. O anki hazzı değil, sonraki pişmanlık ve ertesi gün beni nasıl deprese ettiğini hatırlamaya çalışıyorum yüksek kalorili ve mutlu eden (!) yiyecekleri düşündüğümde... Umarım devamlı olur bu
Ayyyy ne güzelll sadece 5 kilo fazlamın kaldığı zamanları ben de en kısa zamanda görürüm inşallah. Gerçi ben "acelem yok hedefim sağlam" diyorum ama neyseYemek yemeyi sevmek... Duygusal açlıktan şundan bundan daha zor olanı bu Ben de doğum sonrası kalan 8-10 kiloyu vermeye çalışıyorum, 5 kilosunu bir ayda verdim yavaş yavaş, artık kalori saymak, devamlı tartılmak istemiyorum, diyeti esnetmek istiyorum, ama tad tadı çeker bir anda yine fazla yemeye başlarım diye korkuyorum. Size kolay gelsin benim de hedefim 55, 60 kiloyuım şimdi.
Acelelelik bir kg değil zaten sizinki de. Düzen oturttun mu gidiyor. Karantina dönemi avantaj aslında, dışarda yeme zorunluluğu yok. Ben iki öğün yiyorum hamur işi/kızartma/şeker yok. Özlediğim şeylerde simit ve makarna, vizyonum ne fakirseAyyyy ne güzelll sadece 5 kilo fazlamın kaldığı zamanları ben de en kısa zamanda görürüm inşallah. Gerçi ben "acelem yok hedefim sağlam" diyorum ama neyse
Kesinlikle. Cidden bayılıyoruz yemek yemeyeeee
Neyse artık sonra ufak ufak yerim ben de. Hele bi şunlerı atıyım
yarım simit yarım tabak makarna yiyebilirsin aslında 15 günde bir falan.Acelelelik bir kg değil zaten sizinki de. Düzen oturttun mu gidiyor. Karantina dönemi avantaj aslında, dışarda yeme zorunluluğu yok. Ben iki öğün yiyorum hamur işi/kızartma/şeker yok. Özlediğim şeylerde simit ve makarna, vizyonum ne fakirse