• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

74' ten 56' yaaa. Hedef yılbaşı ⏰🗓

Sabah:
1 haşlanmış yumurta
2 dilim tahıllı ekmek
2 çatal labne
2 dilim tavuk füme
3 zeytin

Ara:
1 hurma

Öğle:
Izgara tavuk+patates kızartması azıcık
2 ayran

Ara:
1 muz

Akşam:
5 6 kaşık barbunya yemeği
1 dilim tahıllı ekmek
3 kaşık yoğurt

Küçük muz ve yarım yeşil elma yedim canım🤗 aa nasıl tarifini yazsana😍
Çok güzellll 🤗

Tarif şöyle: diyetisyene gittiğimde vermişti bana:
3 yemek kaşığı yulaf, 3 tane kuru kayısı, 1 yemek kaşığı kuru üzüm, 1 yemek kaşığı yoğurt, 1 yemek kaşığı labne, 1 tatlı kaşığı bal, 6 tane fındık, portakal kabuğu rendesi.
Bunları doğrayıp, karıştırıp tatlı kaşığıyla 8 top yapıp buzlukta yarım saat dinlendirip yiyosun. Akşam 8 ile 9 arası ara öğünde 4 tanesini tüketebiliyosun 🤗

Çok güzellll 🤗

Tarif şöyle: diyetisyene gittiğimde vermişti bana:
3 yemek kaşığı yulaf, 3 tane kuru kayısı, 1 yemek kaşığı kuru üzüm, 1 yemek kaşığı yoğurt, 1 yemek kaşığı labne, 1 tatlı kaşığı bal, 6 tane fındık, portakal kabuğu rendesi.
Bunları doğrayıp, karıştırıp tatlı kaşığıyla 8 top yapıp buzlukta yarım saat dinlendirip yiyosun. Akşam 8 ile 9 arası ara öğünde 4 tanesini tüketebiliyosun 🤗
Aa bu benim hurma toplarıma alternatif olur🤗 çok güzel en kısa zamanda denerim ben bunu

20201120_172217.jpg

Akşam yemeğimdi. 17.30 gibi 🌸

Günaydınn 🌼
Ben kahvaltımı yapmış bulunmaktayım 😌

Yarın tartı günüm. Arada hiç tartılmadığım için ben de acayip merak ediyorum 💕💫

1 hafta boyunca o kadar zorlanmadan beslendim ki 🌼 1 dilim pasta bile yemiştim (o gün akşam yemeği yememiştim) Yine de tamm 2.2 kilo vemişim 💕💕 Bu kadar beklemiyodum. Yine 73 ü görürüm diyodum. 1 sene önce gittiğim diyetisyenimin listesine uymaya çalışarak beskeniyorum.

Geçen hafta bugün tam 74.6 kg idim. Bugün 72.4 kg..

Hadi bakalım bu gazla bırakmam 👊

1 hafta boyunca o kadar zorlanmadan beslendim ki 🌼 1 dilim pasta bile yemiştim (o gün akşam yemeği yememiştim) Yine de tamm 2.2 kilo vemişim 💕💕 Bu kadar beklemiyodum. Yine 73 ü görürüm diyodum. 1 sene önce gittiğim diyetisyenimin listesine uymaya çalışarak beskeniyorum.

Geçen hafta bugün tam 74.6 kg idim. Bugün 72.4 kg..

Hadi bakalım bu gazla bırakmam 👊
Süpersin canım bende perşembe tartılmayı düşünüyorum

Back