• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

74' ten 56' yaaa. Hedef yılbaşı ⏰🗓

Acelelelik bir kg değil zaten sizinki de. Düzen oturttun mu gidiyor. Karantina dönemi avantaj aslında, dışarda yeme zorunluluğu yok. Ben iki öğün yiyorum hamur işi/kızartma/şeker yok. Özlediğim şeylerde simit ve makarna, vizyonum ne fakirse :KK48:
İnşallah İnşallahhh

Yaa hahahhaaa 😂 Öyle olması daha iyii. Benim en sevdiğim şey hamburger. Diğer ayın 15 inde ödül günüm var. Evde yapıcam 🙈

😂😂 yarım simit yarım tabak makarna yiyebilirsin aslında 15 günde bir falan.
:KK45:evet ya yiyeceğim haftada bir gün bir öğün muzur bir şey. Kilo vermem 10 gün durmuşken şimdi bir anda açıldı kıyamıyorum, akarken doldur dönemindeyim. Sana da iyi şanslar tüp bebek tedavisinde :dua:

Kızlar ben 2 gündür güzel bir tempoya girdim. Her gün yediklerimi yazmaya karar verdim bende daha etkili olacağını düşünüyorum.
Sabah
1 yumurta bol yeşillik domates salatalık peynir zeytin 1 dilim tam tahıllı ekmek
Öğlen
Bir büyük kase yeşil salata içine sirke ve 3 yk haşlanmış yeşil mercimek koydum. 1 büyük bardak ayran
Ara öğün
1 küçük muz 5 fındık ve yarım çay bardağı badem sütü
Akşam
Kabak yemeği yoğurt salata (doymazsam 1 dilim ekmek yerim)

Bu arada bozmadan aynı şekilde devam ediyorum. Bugün yine ton balıklı salata yaptım. İçine 3 4 çatal çubuk makarna attım. Gün içinde ise klasik yani. Klasik kahvaltı, 1 küçücük ekmekle öğle yemeği yedim 😊

Bu arada bozmadan aynı şekilde devam ediyorum. Bugün yine ton balıklı salata yaptım. İçine 3 4 çatal çubuk makarna attım. Gün içinde ise klasik yani. Klasik kahvaltı, 1 küçücük ekmekle öğle yemeği yedim 😊
Geçen eşimin şirketi bir diyetisyen ile canlı yayın yaptı. Kadın bol yeşil salata içine haşlanmış bakliyat atın üzerine sirke koyun çok yağ yakıyor dedi. Bende bugun yeşil mercimekle denedim. Bir kaç gün sonra nohutla denerim. Aklında olsun. Aklına gelen bütün yeşil renkli malzemeleri koyabilirmişiz

Kolay gelsin kızlar, izliyorum, gözüm üzerinizde :cool:Ben lahana, karnabahar, mantar, kerevizden başlarda çok faydalandım. 1 kaşık zeytinyağı ile kavurup sarımsaklı yoğurt, az tuzlu soya sosu ya da az hardalla yedim, karnabahar kısırı yaptım, diyet yemeği tadı vermedi, tavsiye ederim.

Geçen eşimin şirketi bir diyetisyen ile canlı yayın yaptı. Kadın bol yeşil salata içine haşlanmış bakliyat atın üzerine sirke koyun çok yağ yakıyor dedi. Bende bugun yeşil mercimekle denedim. Bir kaç gün sonra nohutla denerim. Aklında olsun. Aklına gelen bütün yeşil renkli malzemeleri koyabilirmişiz
Denicem kuzum 🤗
Dün hem dışarı çıktım hemde leslie yaptım. Bugun hava güzeldi dışarda yürüdüm
Ohh ohh süpersinnnnn 💫🤗💕

Kolay gelsin kızlar, izliyorum, gözüm üzerinizde :cool:Ben lahana, karnabahar, mantar, kerevizden başlarda çok faydalandım. 1 kaşık zeytinyağı ile kavurup sarımsaklı yoğurt, az tuzlu soya sosu ya da az hardalla yedim, karnabahar kısırı yaptım, diyet yemeği tadı vermedi, tavsiye ederim.
Oooo şu karnabahar kısırını bi araştırayım 💕💕

Karnabahar kısırını nasıl yapıyorsun

Back