74' ten 56' yaaa. Hedef yılbaşı ⏰🗓

Bu 1 haftada şunu düşündüm hep. (Bu arada eşim önümde benden müsaade isteyerek abur cubur da yedi. Ben ona kısıtlama yapmadım.)

Yemekleri düşünerek hep mutlu oldum bugüne kadar. Dışarı çıkmak, bi avm ye sokağa çıkmak benim için yemek yiyerek mutlu olma merkezleri... Bu ne kadar sağlıklı bi durum? Zaten genelde hepimizin sorunu bu. Özellikle bu aralar hepimiz yiyerek mutlu oluyoruz. Bundan sıyrılmaya çalışıyorum. O anki hazzı değil, sonraki pişmanlık ve ertesi gün beni nasıl deprese ettiğini hatırlamaya çalışıyorum yüksek kalorili ve mutlu eden (!) yiyecekleri düşündüğümde... Umarım devamlı olur bu

Herkese günaydınn
Dün akşam yemeği tavuk döner yedim dürüm olarak. Küçük bi ödül diyelim

Sabah 2 dilim ekmekle klasik kahvaltım

Ara
1 hurma

Öğle
1 parça tavuk
Salata
Yoğurt

Ara
Muz

Akşam
Tavuklu salata yapıcam

Ayy kızlar bugün büyük bi sınavı atlattım. Misafir var. Kuru pastalar, baklavalar... Neyse ki yemedim

Acıkınca yoğurt yiyorum canım. Sen 6 öğün mü yiyorsun
Çok güzel Evet ben 5 ya da 6 öğün yiyorum. Dediğim gibi geçen seneki diyetisyen listemden bakarak yiyorum %90 o listeye uyuyorum. Çok rahat oluyo. Özellikle kahvaltı olmadan cidden diyet olmazmış. Onu çok iyi anladım

Yemek yemeyi sevmek... Duygusal açlıktan şundan bundan daha zor olanı bu Ben de doğum sonrası kalan 8-10 kiloyu vermeye çalışıyorum, 5 kilosunu bir ayda verdim yavaş yavaş, artık kalori saymak, devamlı tartılmak istemiyorum, diyeti esnetmek istiyorum, ama tad tadı çeker bir anda yine fazla yemeye başlarım diye korkuyorum. Size kolay gelsin benim de hedefim 55, 60 kiloyuım şimdi.

Ayyyy ne güzelll sadece 5 kilo fazlamın kaldığı zamanları ben de en kısa zamanda görürüm inşallah. Gerçi ben "acelem yok hedefim sağlam" diyorum ama neyse
Kesinlikle. Cidden bayılıyoruz yemek yemeyeeee

Neyse artık sonra ufak ufak yerim ben de. Hele bi şunlerı atıyım

Acelelelik bir kg değil zaten sizinki de. Düzen oturttun mu gidiyor. Karantina dönemi avantaj aslında, dışarda yeme zorunluluğu yok. Ben iki öğün yiyorum hamur işi/kızartma/şeker yok. Özlediğim şeylerde simit ve makarna, vizyonum ne fakirse

yarım simit yarım tabak makarna yiyebilirsin aslında 15 günde bir falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…