• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

74' ten 56' yaaa. Hedef yılbaşı ⏰🗓

Kızlar bugün tartıldım ve kilom 74.6 🤦‍♀️ tabi dikkat etmeyince ne olacaktı ki...

Neyse artık hedefim 7 ocağa kadar 9 kilo vermek.

Bugün ben manzara fotosu çekiyodum. Arkdaşlarım gel seni çekelim dediler. Ben de yok, artık foto çekilmek istemiyorum 100 kg duruyorum dedim. Onlar da yok öyle değilsin çok güzelsin yakışıyo sana falan filan dediler.

163 boya 74 kg nasıl fazla olmaz? Tamam biraz kemiklerim iri iri böyle ellerim falan büyüktür ama çok fazla değil mi kilo? Bence insanların dediğine göre değil de biz nasıl mutluysak öyle olmalı değil mi?

Bugün ben manzara fotosu çekiyodum. Arkdaşlarım gel seni çekelim dediler. Ben de yok, artık foto çekilmek istemiyorum 100 kg duruyorum dedim. Onlar da yok öyle değilsin çok güzelsin yakışıyo sana falan filan dediler.

163 boya 74 kg nasıl fazla olmaz? Tamam biraz kemiklerim iri iri böyle ellerim falan büyüktür ama çok fazla değil mi kilo? Bence insanların dediğine göre değil de biz nasıl mutluysak öyle olmalı değil mi?
Aslında kim hangi kiloda mutluysa öyle kalmalı. Benimde boyum 163 ama kemiklerim çok ince bildiğin et yumağına dönüyorum kilo alınca. Sağlık sorunun yoksa 74 kilo çok bir kilo da değil. Önemli olan insanın aynada kendini beğenmesi. Çevre dayatması baskısı değil.

Aslında kim hangi kiloda mutluysa öyle kalmalı. Benimde boyum 163 ama kemiklerim çok ince bildiğin et yumağına dönüyorum kilo alınca. Sağlık sorunun yoksa 74 kilo çok bir kilo da değil. Önemli olan insanın aynada kendini beğenmesi. Çevre dayatması baskısı değil.
Sağ ol kuşum bence de öyle 🌸 ama ben bu şekilde hiç mutlu değilim ve her sabah kalktığımda aklımda kiloyu nasıl vericem, bugün artık az yiyim.. sadece bu düşüncelerle güne başlıyorum ve bu artık çok yorucu olmaya başladı..

Öğle:
1 tabak barbunya
3 4 kaşık yoğurt
Turşu.

Tatlı vardı 1 çatal aldım. Daha önce yemediğim bi tatlıydı. Tadına bakmak için yedim 🌸

Sağ ol kuşum bence de öyle 🌸 ama ben bu şekilde hiç mutlu değilim ve her sabah kalktığımda aklımda kiloyu nasıl vericem, bugün artık az yiyim.. sadece bu düşüncelerle güne başlıyorum ve bu artık çok yorucu olmaya başladı..
Canım inanıyorum en kısa zamanda istediğin kiloya iniceksin. 🥰 bende sabah tartıldım 2.5 kilo almışım. Opuya 64 le girmiştim 66.5 şimdi. Hiç dikkat etmedim 🤦‍♀️

Günaydın arkadaşlarım 🌸

Çok şükür kaçamaksız devam ediyorum. Ayın 15 ine kadar da bu şekilde devam edicem. 15 inde bütün gün hafif tutup akşam bi ödül yemeği yemek istiyorum 🌸

Sabah:

3 dilim ince tam tahıllı ekmek (Migros' ta satılanlardan)
2 dilim hindi füme
1 dilim peynir
(Bunlarla sandviç yaptım)
1 yumurta
4 zeytin

Merhaba hanımlar :)
Ben de aranıza katılabilir miyim? Diyete başlayıp hep kaçamaklarla bir şekilde bozuyorum çünkü.
Ben 1 yıldır evliyim evlenmeden önce 54-55 kiloydum evlendikten sonra 58 oldum ve bu pandemiden ötürü de 63-64e kadar çıktım. Ay korkunç benim için bu. Dışardan kilo aldığım da belli oluyor artık :(
Net kilomu yarın sabah aç karına ölçülüp yazarım ama 64 civarı olması lazım.
Hedefim:55 kilo.
Ay sonuna kadar hedefim: 60 kilo. Hadi bakalım hepinize güveniyoruumm. Hepimiz fit çıtırlar olacağız :KK36:

Back