74' ten 56' yaaa. Hedef yılbaşı ⏰🗓

Hoş geldin kuşumm merhabalar. Senin işin biraz daha kolay gibi bana göre. Kesinlikle ver o kiloları şimdiden. Ben de 56 yla evlendim. 5 senede 74 leri gördüm işte ara ara verip alarak. Sakın üstünde tutma o kiloları kalıyo

Akşam yemeğim ton balıklı salata
Akşam 8 le 9 arası da bi porsiyon meyve ara öğünüm var

Günaydınnn

Kahvaltımla başlayayım :

3 dilim tam tahıllı ekmek
2 dilim tavuk füme
2 çatal labne
(Bunlarla yine sandviç hazırladım. Yanına domates salatalık yeşillik de ekleyebiliriz.)
3 zeytin
1 yumurta

Günaydın
Ben de saat 1'de kahvaltı niyetine tahıllı tost ekmeği üstüne süzme peynir ve 1 adet haşlanmış yumurta yedim. Yanında filtre kahve içtim.
Ara öğün olarakta birazdan yeşil çay ve 10-15 fındık yiyeceğim .

Ben bugün yine başlamadım
Ben de boyleydim ha başladım ha baslicam diye diyeee aylar geçti. Ve aldığım kilo aldı başını gitti. Birkereden bir şey olmaz diye yediğim her şey kilo olarak döndü bana.
Artık bahane yok dedim nereye kadar böyle gidecekti ki? Bugün değil yarın başlasam +1 vermem gereken kilo daha çıkacak başıma. Bence siz de yavaştan başlayan fazla sıkmadan kendinizi direkt diyet kafasıyla değil de önceki gün yediklerinizden bir tık daha az ya da daha sağlıklı yerseniz bile bir adım olmuş olur

@maydono
kuzum ben başlamıştım çok iyiydim hatta bu sürede tüp bebek tedavisne başladım ondada sıkıntı olmadı ilaçlara rağmen kiloda almadım ama ne olduysa rahim dinlendirme geçince oldu. Şimdi kullandığım ilaçla mı alakalı neyse doymuyorum. Birde tedaviye başlayınca sporu kestim çünkü çok sancım oluyordu şimdide kendimi başlamaya hazır hissetmiyorum benimki sanırım biraz psikolojik

İlaçlar iştah açıyor olabilir evet. Ama bir diyetisyene gitseniz o ilaçları da hesaba katarak size nasıl bir yol izleyeceğinizi söyler. Ama çok fazla vermeniz gereken kilonuz yoksa da şu donemde sadece dikkat edin kendinizi çok sıkmayın bence rahat olun, geçmiş olsun bu arada Allah gönlünüze göre versin her şeyi

64 le yumurta toplamaya girmiştim şu an 65 kiloyum. Transfere kadar 60 olsam iyi. Şu an diyetisyene gitsemde uyacağımı düşünmüyorum

Çok güzel ☺

Ben bugün 15.00 gibi arkadaşın doğum gününde 1 dilim pasta yemek durumunda kaldım ama üzülmedim. Akşam yemeğinden kısıcam

Ben de yarın eşimin yigeninin doğum gününü gideceğim, yarim pasta yiyebilirim sanırım :)
Bugün akşam yemeginde iki kucuk kase tarhana çorbası ve ton balıklı salata

Ben de yarın eşimin yigeninin doğum gününü gideceğim, yarim pasta yiyebilirim sanırım :)
Bugün akşam yemeginde iki kucuk kase tarhana çorbası ve ton balıklı salata
Bence kesinlikle yiyebilirsin. Telafi ettiğimiz ve sürekli hâle getirmediğimiz sürece problem yok. Telafi etmek aç kalmak da değil illa ki. Onu yiyip sonra diyete kaldığın yerden "bozuldu" demeden devam etmek önemli bence

Aynen öyle artık kendime eziyet etmiyorum bu konuda. Şekersiz bir hayatı benimsemeye çalışıyorum ve hayatımın çoğunda yok diyebilirim, büyük ölçüde çıkardım ama ara da tabi canım istiyor ben de küçük bir şeyler yiyorum. Ama yemesem ve kendimi zorlasam sonrasında yeme atağı oluyor bu sefer ve deli gibi tatlı şeyler yemek istiyorum. Kontrollu tadına bakma daha iyi hem aklım kalmıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…