Bende yarın tartılıyım çok şiş hissediyorum kendimi. Bir kaç gün detoks yapmak istiyorumBugün 15 Kasım 2020. 74.6 kg.
22 kasım hedefim: 73.6 kg.
Tartıl tartıl bebişim bekliyorumBende yarın tartılıyım çok şiş hissediyorum kendimi. Bir kaç gün detoks yapmak istiyorum
Kuzum zaten detoks dediğim protein azaltıp bakliyattan protein almak ve sebze ağırlıklı beslenmek. Bu ilaca başladığımdan beri bir şişkinlik var o belki gider.Tartıl tartıl bebişim bekliyorumSen şimdi tüp bebek sürecinde olduğun için bence sadece sağlıklı beslenmeye çalış kuzum
Gider gider kuşum. Yap benceKuzum zaten detoks dediğim protein azaltıp bakliyattan protein almak ve sebze ağırlıklı beslenmek. Bu ilaca başladığımdan beri bir şişkinlik var o belki gider.
Aslında kim hangi kiloda mutluysa öyle kalmalı. Benimde boyum 163 ama kemiklerim çok ince bildiğin et yumağına dönüyorum kilo alınca. Sağlık sorunun yoksa 74 kilo çok bir kilo da değil. Önemli olan insanın aynada kendini beğenmesi. Çevre dayatması baskısı değil.Bugün ben manzara fotosu çekiyodum. Arkdaşlarım gel seni çekelim dediler. Ben de yok, artık foto çekilmek istemiyorum 100 kg duruyorum dedim. Onlar da yok öyle değilsin çok güzelsin yakışıyo sana falan filan dediler.
163 boya 74 kg nasıl fazla olmaz? Tamam biraz kemiklerim iri iri böyle ellerim falan büyüktür ama çok fazla değil mi kilo? Bence insanların dediğine göre değil de biz nasıl mutluysak öyle olmalı değil mi?
Sağ ol kuşum bence de öyleAslında kim hangi kiloda mutluysa öyle kalmalı. Benimde boyum 163 ama kemiklerim çok ince bildiğin et yumağına dönüyorum kilo alınca. Sağlık sorunun yoksa 74 kilo çok bir kilo da değil. Önemli olan insanın aynada kendini beğenmesi. Çevre dayatması baskısı değil.
Canım inanıyorum en kısa zamanda istediğin kiloya iniceksin.Sağ ol kuşum bence de öyleama ben bu şekilde hiç mutlu değilim ve her sabah kalktığımda aklımda kiloyu nasıl vericem, bugün artık az yiyim.. sadece bu düşüncelerle güne başlıyorum ve bu artık çok yorucu olmaya başladı..
Yaaa ben de sana inanıyorummm. Ama inşallah devamında alacağın kilolar bebiş için olsunCanım inanıyorum en kısa zamanda istediğin kiloya iniceksin.bende sabah tartıldım 2.5 kilo almışım. Opuya 64 le girmiştim 66.5 şimdi. Hiç dikkat etmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?