• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

74' ten 56' yaaa. Hedef yılbaşı ⏰🗓

Tekrardan merhaba. Hiçbi şey için kendimde motivasyon bulamıyorum depremden beri... Yine de geldim. Yazarım yine diyet için

Sabah:
1 dilim ekmek
4 zeytin
1 dilim peynir
Yarım domates

Ara:
Avuç içi kadar fındık

Bugün pek vaktim olmadığı için kahvaltıya yumurta ekleyemedim ama yarından itibaren o da olucak 🌸

Biraz daha iyiyim çok şükür. İlk hafta başka bi şey düşünemiyodum ama maalesef hayat devam ediyo... Başladım arkadaşım 🌸 Teşekkür ederim. Sende durumlar ne?
Opudan beri hala adet olamadım biraz onun sıkıntısını yaşıyorum ama kilo artışım çok.yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum. Bende öğlenden itibaren başlayım sıkmaya kendimi çünkü yürüyüşü kestim🙄

Opudan beri hala adet olamadım biraz onun sıkıntısını yaşıyorum ama kilo artışım çok.yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum. Bende öğlenden itibaren başlayım sıkmaya kendimi çünkü yürüyüşü kestim🙄
Merak etme hiç 🌸 Opu dan sonra şişersin daha ilaçlar etki ediyordur. Sen pozitif düşünceyle sonuca odaklan şu an bence 🌸 ne zaman sonuçlar? Transfer oldun mu?

Back