Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım çok normal etkilenmen biz bile başka şehirlerde sarsıldık sen bizzat yaşadın. Biraz dinlen toparlan kendine zaman ver.Tekrardan merhaba. Hiçbi şey için kendimde motivasyon bulamıyorum depremden beri... Yine de geldim. Yazarım yine diyet için
Başladın mı canım tekrar. Atlatabildin mi biraz daha iyi misimSabah:
1 dilim ekmek
4 zeytin
1 dilim peynir
Yarım domates
Ara:
Avuç içi kadar fındık
Bugün pek vaktim olmadığı için kahvaltıya yumurta ekleyemedim ama yarından itibaren o da olucak
Biraz daha iyiyim çok şükür. İlk hafta başka bi şey düşünemiyodum ama maalesef hayat devam ediyo... Başladım arkadaşım Teşekkür ederim. Sende durumlar ne?Başladın mı canım tekrar. Atlatabildin mi biraz daha iyi misim
Merhabaselammm
Opudan beri hala adet olamadım biraz onun sıkıntısını yaşıyorum ama kilo artışım çok.yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum. Bende öğlenden itibaren başlayım sıkmaya kendimi çünkü yürüyüşü kestimBiraz daha iyiyim çok şükür. İlk hafta başka bi şey düşünemiyodum ama maalesef hayat devam ediyo... Başladım arkadaşım Teşekkür ederim. Sende durumlar ne?
merhaba:)Merhaba
Merak etme hiç Opu dan sonra şişersin daha ilaçlar etki ediyordur. Sen pozitif düşünceyle sonuca odaklan şu an bence ne zaman sonuçlar? Transfer oldun mu?Opudan beri hala adet olamadım biraz onun sıkıntısını yaşıyorum ama kilo artışım çok.yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum. Bende öğlenden itibaren başlayım sıkmaya kendimi çünkü yürüyüşü kestim
Merhaba memnun oldum Migi bence artık bu zincirleri kıralım? ben de artık 63 kg altı olmak istiyorum. Şu an 74 kgmerhaba:)
ben migi
85-88 kilo ile git gel ile 2 senedir devam ediyorum
bende 80 altı ( ilk hedef)Merhaba memnun oldum Migi bence artık bu zincirleri kıralım? ben de artık 63 kg altı olmak istiyorum. Şu an 74 kg
Kısa zamanda ulaşalımbende 80 altı ( ilk hedef)
Sağol kuzum Aralık’ta transfer o zaman kadar biraz zayıflarsam iyi olurMerak etme hiç Opu dan sonra şişersin daha ilaçlar etki ediyordur. Sen pozitif düşünceyle sonuca odaklan şu an bence ne zaman sonuçlar? Transfer oldun mu?
Hadi bakalım hayırlısı olsun kuşum verirsin benceSağol kuzum Aralık’ta transfer o zaman kadar biraz zayıflarsam iyi olur
Hadi bakalım hayırlısı olsun kuşum verirsin bence
insulin direncim nedeniyle zorKısa zamanda ulaşalım
İnşallahinsulin direncim nedeniyle zor
inşallah ulaşırırım :)