Olsun canım bugun tolere edersin.Dün akşam azıcık kaçırdım
Kesinlikle ben de öyle düşündümOlsun canım bugun tolere edersin.
Bende 69.1 le başladım ekimin 14 ünde en son gecen cuma tartıldım 66.5 ama cumaya kadar tartılmıycağıma yemin ettim sürekli tartılmaktan gına geldiMerhaba canım umarım başarırsın. Ben de yılbaşına kadar 55 i hedefliyorum. Şu an 67 yim.
Spor da yapıyor musun
Oooo baya iyiBende 69.1 le başladım ekimin 14 ünde en son gecen cuma tartıldım 66.5 ama cumaya kadar tartılmıycağıma yemin ettim sürekli tartılmaktan gına geldibenm ilk hedefim 60 pes etmek istemiyorum destek olalım birbirimize
Yok iyi deil ya açım sürelOooo baya iyidarısı bana diyelim
Ben şimdi normal oruç kazalarımı tutuyorum. Midem küçülsün diye leslie 3 le basen eritme yapıyorum. İnşallah zayflarız hep beraber pes etmek yok kızlarOooo baya iyidarısı bana diyelim
İnşallah arkadaşımYok iyi deil ya açım sürel
Ben şimdi normal oruç kazalarımı tutuyorum. Midem küçülsün diye leslie 3 le basen eritme yapıyorum. İnşallah zayflarız hep beraber pes etmek yok kızlar
Ben bugün oruç falan tutmadın hastayım diyette yapmadım. İyileşince orıca devam yarın tartıkcam bakalım ne olacak çok heyecanlıyımSabah:
1 bardak sütle kolajenimi içtim
Hadi bakalım hayırlısıBen bugün oruç falan tutmadın hastayım diyette yapmadım. İyileşince orıca devam yarın tartıkcam bakalım ne olacak çok heyecanlıyım
Yani kahvaltıyı güzel yapmak lazım. 3 ana öğün 3 ara öğün şeklinde beslenme olabilir. Diyetisyen değiliz ama benim diyet listem bu şekildeydibende baslayacagim 73 kg 163 boyundayim yasim 17 kilolarim fazla ne yapmaliyim bilmiyorum yardimci olursaniz cok sevinirim
Yoğurt müsli kuru meyve mi canım. Ben de bazen yapıyorum ama her akşam değil haftada 1-2
Evet yoğurt ve müsli bebişim. Ben de artık yoğurtlu şeylerle geçiricem.Yoğurt müsli kuru meyve mi canım. Ben de bazen yapıyorum ama her akşam değil haftada 1-2
Öğlen protein bakliyat ağırlıklı ye o zaman kuzum yoksa çok acıkırsınEvet yoğurt ve müsli bebişim. Ben de artık yoğurtlu şeylerle geçiricem.
Evet bugün işyerimde etli yemek vardı akşama kadar hiç acıkmadımÖğlen protein bakliyat ağırlıklı ye o zaman kuzum yoksa çok acıkırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?