• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

74' ten 56' yaaa. Hedef yılbaşı ⏰🗓

Kızlar nasılsınız nasıl geçti sınavınız

Grup baya sessizlesmis sınav nasıl geçti kızlar?
Merhaba kızlaarrr 🤗 sınav biter bu kız yeniden başlar. Kızlar ben elimden geleni yaptım sınavda. 75 puanın üzerine çıkarım ama bana maalesef o puanlar yetmiyo. Bi süpriz olursa o puan bana 2 yıl geçerli. 2 yıl sonunda son atamalarda belki gelir... çok teşekkür ederim merak edip sorduğunuz için 🤗

Selam canlar . Ben koydeyim en son 71.3 çıktım. Köyde zor oluyor diyet yok mangal yok börek derken☺️ benimde sınavım kötünün iyisiydi 😂 matematikten sonra süre bitti diğer 60 soruya hiç bakamadim

Kızlar nasılsınız. Ben yeni yeni korkumu attım üzerimden. Deprem baya etkiledi beni. Çalıştığım yerin son katı, yemek yediğimiz yer çöktü :( Çok şükür kimseye bi şey olmadı. İnşallah can kaybı daha artmaz 😔

Kızlar nasılsınız. Ben yeni yeni korkumu attım üzerimden. Deprem baya etkiledi beni. Çalıştığım yerin son katı, yemek yediğimiz yer çöktü :KK43: Çok şükür kimseye bi şey olmadı. İnşallah can kaybı daha artmaz 😔
Çok üzüldüm canım çok geçmiş olsun. Allah yaşatmasın bir daha

Back