İnşallah yeni başlıyorum diyete 168 boyumKolay gelsin. İnşallah en kısa sürede hedeflerimize ulaşırız. Boyunuz kaç?
Boyuna göre kilon çok fazla değil. Ama verirsen tabi daha iyi olur. Benim boyum 157 o yüzden boyuma göre kilom çok fazlaİnşallah yeni başlıyorum diyete 168 boyum
Hangi diyeti uygulayacaksın canım?İnşallah yeni başlıyorum diyete 168 boyum
Aralıklı oruca başladım 2 gündür biraz az yemeye alışayim bana en hızlı verdiren tek öğün diyetiydi ona geçeceğimHangi diyeti uygulayacaksın canım?
Eskiye göre cok aldim bana 70 üstü hiç olmuyor xok çirkin hissediyorum kendimjBoyuna göre kilon çok fazla değil. Ama verirsen tabi daha iyi olur. Benim boyum 157 o yüzden boyuma göre kilom çok fazla
Ben de aralıklı oruç yapıyorum. Tek öğün daha etkili olurAralıklı oruca başladım 2 gündür biraz az yemeye alışayim bana en hızlı verdiren tek öğün diyetiydi ona geçeceğim
Ben de aynen öyle. Hiçbir kıyafetim olmuyor, yeni kıyafet de almak istemiyorumEskiye göre cok aldim bana 70 üstü hiç olmuyor xok çirkin hissediyorum kendimj
50 kilo cok az ama önce kendinize daha kolay bir hedef koyarsanız motive olursunuz mesela benim ilk hedefim 73 sonra 70Ben de aynen öyle. Hiçbir kıyafetim olmuyor, yeni kıyafet de almak istemiyorum
50 kiloya bir yıl sonunda ulaşmayı hedefliyorum. İlk hedefim 20 Ocakta 62 olmak. Ayda 2 kilo vermeyi hedefliyorum. Tabi daha hızlı verebilirim.50 kilo cok az ama önce kendinize daha kolay bir hedef koyarsanız motive olursunuz mesela benim ilk hedefim 73 sonra 70