Menün çok iyi, yeme saatlerin de öyle. Suyuna dikkat ediyor musun?Merhaba arkadaşlar bende diyete başladım 10 gün oldu .
Aralıklı oruç yapıyorum 78 kiloyum hedefim 1 martta kadar 55 olmak her ay ortalama 3 kilo vermek istiyorum , bol eksili günlerimiz olsun
Benim bugün ki menüm
Sabah 2 yumurta domates salatalık biber peynir 3 zeytin
Ara öğün süt ve meyve
Akşam balık salata
Gündüz dörtte yeme olayını bitiriyorum , sabah 10 da kahvaltı . 16 saat açlık umarım iyi gelir
Meyveyi sabah tüketirsen daha iyi olur canımAkşam bir kase kabak yemeği 6 yemek kaşığı kadar pilav yağsız bol yeşil salata yedim akşam arası da bir ince dilim karpuz bir incir insallah daha bir şey yemem
Evet ortalama 2.5 litre içiyorum . İlerleyen saatlerde canım çok inek arası peynir istiyor ama direniyorumMenün çok iyi, yeme saatlerin de öyle. Suyuna dikkat ediyor musun?
Benim de cumartesi tartı günüm. Sonucu merakla bekliyorum. Dikkat edince eksiler geliyor. Ben bu haftanın başında biraz kaçamak yaptım ama sonrasında toparladım. Yarın tartıya yansıyabilir diye korkuyorum. Bakalım kaç göreceğim tartıda.Evet ortalama 2.5 litre içiyorum . İlerleyen saatlerde canım çok inek arası peynir istiyor ama direniyorum
Bol bol eksili günler bizim olsun
Pazartesi tartı günüm heyecanla bekliyorum ,
Yarın güzel haberleri bekliyoruzBenim de cumartesi tartı günüm. Sonucu merakla bekliyorum. Dikkat edince eksiler geliyor. Ben bu haftanın başında biraz kaçamak yaptım ama sonrasında toparladım. Yarın tartıya yansıyabilir diye korkuyorum. Bakalım kaç göreceğim tartıda.
Hangi takviyeyi kullanıyorsun canım? Bende de çok ödem oluyor.Günaydın arkadaşlar sabah suyumu içtim kahvaltımı yaptım , kahvaltıdan sonra yeşil çay içtim . 1 de ara öğününü yapacağım , regli olduğum için biraz protein ağırlıklı besleneceğim .
Birde ben ödem için takviye kullanıyorum çok memnun kaldım .
Yarın güzel haberleri bekliyoruz