- 17 Ekim 2021
- 11.332
- 37.607
- 38
-
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
Şoyle olması lazım, su kadar kilo vermesi gerekiyormuş derken ben stres oldum burda.Plan:
**Eylülde 70 olsam, tam 6 ayda 13 kg vermis olucam insallah.
**Eylülden, diyete basladigim 12 marta kadar da 18 kg vermem gerek ki, 1 SENEDE 30 KG vermis olayım
**Eylülden 12 Mart:a 18 kg için, her hafta 0,75 kg vermem gerek. 1 senemi verip, devaminda korumaya gecmek istiyorum insaallah
Doğru diyorsun ya, strese girmeye gerek yokŞoyle olması lazım, su kadar kilo vermesi gerekiyormuş derken ben stres oldum burda.Sağlıksız alışkanlıklarını bırak, yerine sağlıklı olanları koy, günlük sporunu da bahaneler uretmeden yap geç. Kilolar kendiliginden gider, relaks...
Oo selam, naber migim?selam:)
Tesekkurler ya, hic yapmiyorum boyle seyler. Usenmek, icimden gelmemek vb sebeplerden. Nane yok iste hani. Pazar da uzak. Nolcak simdi... Ya bu nane cok lazim ya, faydaliymis diyette.Çok güzel bir detoks suyu kesfettim 2poset yesilcay 4 5 dal maydanoz ve nane 1 dilimlenmiş limon 1 kabuk tarçın önce 3 brdk sıcak su sonrası soğuk su dolaba kaldırdım buz gibi içiyorum çok güzel oluyor
Regl beni hic etkilemiyor,neysem o oluyorum ama senin adina sevindim ve tesekkur ederim. Hadi iyi gidiyorsunVe regl döneminde yani 2 3 gün öncesinde 2 kilo fazladan çıkıyordum bu sabah itibariyle 101 e ulasmisim ve regl döneminde ister istemez kaçamak yapmama ragmen
çok şükür bende iyiym diyetin nasıl gidiyor:)Oo selam, naber migim?
Tesekkurler ya, hic yapmiyorum boyle seyler. Usenmek, icimden gelmemek vb sebeplerden. Nane yok iste hani. Pazar da uzak. Nolcak simdi... Ya bu nane cok lazim ya, faydaliymis diyette.
Regl beni hic etkilemiyor,neysem o oluyorum ama senin adina sevindim ve tesekkur ederim. Hadi iyi gidiyorsun
Evet baya faydalı bizim bahçede vardı ben oradan topladimOo selam, naber migim?
Tesekkurler ya, hic yapmiyorum boyle seyler. Usenmek, icimden gelmemek vb sebeplerden. Nane yok iste hani. Pazar da uzak. Nolcak simdi... Ya bu nane cok lazim ya, faydaliymis diyette.
Regl beni hic etkilemiyor,neysem o oluyorum ama senin adina sevindim ve tesekkur ederim. Hadi iyi gidiyorsun
İyi cok sukur ya. Grupta bayagi uzun yaziyosun arkadaslara, bana gelince begenip geciyordunçok şükür bende iyiym diyetin nasıl gidiyor:)
İyiymisEvet baya faydalı bizim bahçede vardı ben oradan topladim
Kilomu söylemiyimİyi cok sukur ya. Grupta bayagi uzun yaziyosun arkadaslara, bana gelince begenip geciyordunpas vermiyosun falan yazacaktim, vaZgecmistim. Simdi misafir geldin, sitem etmiyim senin nasil gidiyo? 70 lerin basinda miydin? Suan kacsin?
Söyle söyleKilomu söylemiyim
Diyet moduna geçemedim hala
İyice dagildim
Çok sağol ya, bi 500 gram verebilseydim ama saglik olsun tabi ki.. yesil cay ictin mi? Tek ögün oldugu icin bir sey olmaz o yediklerinden evet. Bende de spor yok sayilir, adımlama ve cok az park aletleri.Cok iyi.gidiyorsiun bu.cuma Allah ömür verirse 70 i gorecegine inaniyorum..
Aksam kayısı çayımı ve yeşil çayımı içmek istiyorum
Bugun tek ögün yaptim..ama kisirli kekli bir.menu idi yazmayim.ama sabah kahvaltısı akşam yemeği yok sadece ikindi de yedim...
Sporu daha hayatıma sokamadım insaAllah en kısa zaman da başlarım..
Suan en.buyum sıkıntı yaptığım kollarım ve sırtım cok.kaba duruyor..