- 17 Ekim 2021
- 11.332
- 37.607
- 38
-
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
Yaa ben biraz rahatsizlandim yaa tedavi sürecim oldu simdi de vitamin tedavim sürüyor 72 den 76 ya ciktim. Simdi yeniden başladım günde 1 ana öğün yapiyorum 2 gundur. Gunde 1 saat sporŞükür
Üç aşağı beş yukari, tutuyor
O zamanlar da sinirliymisim @CanTorun
Hatirladin mi? 2 mayista yaZmissin, kac kg sin cabuk soyle
BaşlıycamGel len buraya. Net kg ver
Bence hemen basla pazar pazartesi dinlemeBaşlıycam
Tok karnına 75,2
Pazartesi başlıyorum inş
Gecmis olsun. İyi olucan insaallahYaa ben biraz rahatsizlandim yaa tedavi sürecim oldu simdi de vitamin tedavim sürüyor 72 den 76 ya ciktim. Simdi yeniden başladım günde 1 ana öğün yapiyorum 2 gundur. Gunde 1 saat spor
Toku bosver,yarin ac karnina tartilmayi unutma.Başlıycam
Tok karnına 75,2
Pazartesi başlıyorum inş
Bence hemen basla pazar pazartesi dinleme
Kür hiç yapmiyorum ben. Yarari olsa da kisa surer ve gecici cozum gibime geliyor ama tarcinli,naneli su mantikli gelmiyor degil. Denicem bi ara.@B O Z A tavsiye ettiğiniz kür vs var mi
Gayet iyi menu, azBugun kahvaltıda canim sıkkın di 4 5 lokma birsey biber kızartması yedim
Oglen 1 tane erik yedim
Aksam 1 tabak.yogurt corbasi 1 tabak da yesilmercimek yemegi yedim domates salata kakaladım öyle bugun de..
Günaydın, son kilo mesajini buldum. Aklimda tutamiyorum da rakamlariCanim.simdi tartildim 71.1 gram olmuşum ama dün söz verdiğim yeşil cayi içmeyi unuttum mesajlarına denk gelince farkettim bugun içeceğim..aksama menü yazarim
Ne guzel iste,70 olmussun ama şunu anlamadim, gercek kilom degil,ödem var diyorsun,yani daha da mı az kg yim demek istedin?Tartildim ama bugün ellerim şiş kalktim odemli hissediyorum o yuzden gerçek kilo degil biliyorum
70 kilo ciktim.
İnsaallah hayirli pazarlar. Bana pazar mazar farketmiyor cunku tatil gunumuz pazar degil,esim geceli gunduzlu calisiyor ve yanimda degil.Pazar günü kaçamaklar olabilir ama en az kaçamakla bitirmek umuduyla.hayirli pazarlar..
74,2 şimdiGecmis olsun. İyi olucan insaallah
Toku bosver,yarin ac karnina tartilmayi unutma.
Kür hiç yapmiyorum ben. Yarari olsa da kisa surer ve gecici cozum gibime geliyor ama tarcinli,naneli su mantikli gelmiyor degil. Denicem bi ara.
Gayet iyi menu, azyarin sabah tartilir misin kacsin?
Canim 70 yanlis yazmışım kusura bakma 71 ciktimGünaydın, son kilo mesajini buldum. Aklimda tutamiyorum da rakamlaripersembe 71.1 missin. Persembe aksama kadar 1 gün, cuma ve cumartesi. Totalde 3 günde 1 kilo 100 gram verip,bugun 70 olmussun,
Ne guzel iste,70 olmussun ama şunu anlamadim, gercek kilom degil,ödem var diyorsun,yani daha da mı az kg yim demek istedin?
İnsaallah hayirli pazarlar. Bana pazar mazar farketmiyor cunku tatil gunumuz pazar degil,esim geceli gunduzlu calisiyor ve yanimda degil.