- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
- #3.761
En son gribim demiştin galiba nasıl oldun canım?Tamam canım bi daha olmıcak kötü olsa bile menüm. Özür dilerim takım arkadaşımdan tekrardan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En son gribim demiştin galiba nasıl oldun canım?Tamam canım bi daha olmıcak kötü olsa bile menüm. Özür dilerim takım arkadaşımdan tekrardan
İyileştim canım. Simdi bir sıkıntı yok sükürEn son gribim demiştin galiba nasıl oldun canım?
Evet aynı vermişiz sende de bi düşme var mı moral olarak. Yukarda yazmışsın ya ben de desteğiniz olmasa bugün bırakırdım kendimi yemeğe falan verirdim ama haftaya iyi olacak diyorum şimdi burası sayesindeTebrik ederim balım çok iyi
Ex ekürim tebrikler aynı eksi vermisiz
tebrık ederım canımGeçen hafta 66
Güncel 65.500
Fark 500gr
Yüzde 0,758
tebrik ederim ekurimmmmGeçen hafta 87.3
Bugün 86.2
Fark 1.1 kg
Oran %1.26
Sağol canım beceremiyorum
Balım düşmedim açıkçası. Cunku ben hafta içi hep 71 70 falan gördüm çok kotuydum size fazla yansitmasam da.. artı gelcem saniyordum eksi gelince sevindimEvet aynı vermişiz sende de bi düşme var mı moral olarak. Yukarda yazmışsın ya ben de desteğiniz olmasa bugün bırakırdım kendimi yemeğe falan verirdim ama haftaya iyi olacak diyorum şimdi burası sayesinde
Aynen ben de not almıştım hesaplayıp canım teşekkürler
Olsun canim fazla değil artın regl yaklaşırken normal yani.Geçen hafta 53.900
Bu hafta 54.200
Regl öncesi haftaya inşallah gerçek kilomu görürüm bu hafta beni pas geçin
Çok iyi balım tebriklerGeçen hafta 87.3
Bugün 86.2
Fark 1.1 kg
Oran %1.26
Ameliyatlı haline rağmen çok iyi canimGeçen hafta: 69.9
Bu hafta: 67.9
Fark: -2kg
Ama ameliyat öncesi de 68.6ydım sanırım o fark: -700gr
Hepimiz iyi kilolar vermişiz hepimiz birinciyiz devam inş bitmemiş gibi en büyük rakip kendimiz olalım bir önceki gün rekorunu kırmaya çalışalımSPOR YARIŞMASI BİRİNCİLERİ
TAM 5042 PUANLA;
4. GRUP
A Alyasena
MiLissy
TEBRİKLER BASARILARINIZIN DEVAMINI DİLİYORUM
Diğer Grup Puanları
1. Grup /3835 Puan
L lisbethsalander00
sonngulen
2. Grup / 2950 Puan
Saricivcivcikcik
FitVenus
3.Grup
Aynen canım tempoyu düşürmeyelimHepimiz iyi kilolar vermişiz hepimiz birinciyiz devam inş bitmemiş gibi en büyük rakip kendimiz olalım bir önceki gün rekorunu kırmaya çalışalım
Haha enerji_kusagi balım seri künefe istiyoruzenerji_kusagi nın künefe sözü mü vardı 65 lere gidince künefe günü yapalım
Düzen şaşınca hemen vücut tepki varıyor canım benim, diğer günlerde bayağı az yiyormuşsun şimdi farkettim.Kuzum 10 bin adıma tamamlayacağım vallahi gözüm döndü o kadar 1000 altı alışmışım yemeye o kadar şiştim ki şuan
Çok geçmiş olsun canım, Allah hepimizi korusun, sakinlik versin.Bolu'da bugün deprem oldu ne yedim ne içtim bilmiyorum bu gece disardayiz büyük ihtimalle.surekli artçı oluyor
Yemez olur muyum hiç, yürüyüş öncesi attım ağzıma. Hatta 4 tane yedim ama küçüktü zaten. Bir de bu çok yumuşak ve çok tatlı olanlardan değil, sert hurma seviyorum ben, onlardan yedim canım.Afiyet olsun balım
Yedin mi hurmaları
Diyette yeşillik önemli balımAynen canım tempoyu düşürmeyelim
Haha enerji_kusagi balım seri künefe istiyoruz
Bol yesillik işte kaçamak sayılmaz
Afiyet olsun balım, çok güzel menü, spor da çok iyi bence.16 Mart Perşembe Menüm
12.30 peynirli, Susamlı cörekotlu omlet, domates, çay
14.00 türk kahvesi, 1 avuç çiğ kuru yemiş, çeyrek muz
18.00 1 tabak mantar sote, 3 kaşık yoğurt, 1 dilim ekmek
Spor; 20 dk eliptik 20×8=160 puan
4355 adım=152.4
Toplam= 312.4
FitVenus bugün biraz az oldu ama kusura bakma geç uyandım zaman bulamadim
Afiyet olsun canım, sporun muhteşem yine.Kahve limonlu su
Su 2.5 lt
- makarna ciğer yoğurt
- muz
- yeşil çay kahve Nescafe kayısı cayı kiraz sapı çayı limonlu tarçınlı karanfilli maydonozlu su 1 lt
Midem bulandı bu gün tek öğün yedim
9.000 adım - 315 puan
328 kez ip atlama -328 puan
Temizlik 1 saat - 60 puan
Plank - 50 sn - 50 puan
Toplam 753 puan
Lisbetim afiyet olsun balım, menü de spor da çok güzel.17 Mart menu:
kahvaltıya kadar ıhlamur ve kayisi cayi
11:00 baklagilli salata+3 galeta
15:00-2 mandalina+10 badem
16:00 -soda+kahve+3 kayisi+10 badem
19:00 -- 8 kasik barbunya+3kasik pirinç pilavi+yarim kase yogurt+bol salata
spor:
gun içinde atılan 5000 adim ve 40 temizlik toplam:215 puan
Saricivcivcikcik
sonngulen
İnşallah iyi haberlerle gelirsin derken.......balim iyi diyeyim iyi olayım. hastanedeyim simdi . kardiyoloji icin sira bekliyorum .bakalim ne diyecek.
.... iyi haberlerle gelmiş bile balımCanım çok şükür bi sıkıntı yokmus. ekg de bıraz bozukluk var ama çok anlamlı değil dedi. Çok şükür ALLAH dermansız dert vermesin hiçbirimize
Sağol canım benimtebrık ederım canım
tebrik ederim ekurimmmm
Balım öyleyse hamur işini gördüğümde sana ceza vereyim, böylelikle bir süre ondan uzak durmanı sağlamış oluruz ne dersin.Kızlar ben hafta sonu fazla kaçırdım dedimya. Bana ne abur cubur ne o ne bu en kötü gelen şey hamur işi. Cikolatadir abur cuburdur hepsini bir şekilde eritiyorum kacamak yapınca. Ama bi börek poğaça ne zaman yesem o bana yük oluyor çok zor atıyorum.
O yüzden bi süre komple ara vercem onlara kaçamak gününde de yemicem.
Ramazanda genelde sahurda bazlama falan çok yenir bizde ama onu da yapmicam sahurda klasik kahvaltı yaparız.
Tatlı da bu aralar pek canım çekmiyor yemedikçe insan alışıyor. Ramazan boyunca olabildiğince az yemek hedefim tatlıyı da.
Şimdilik kafamda böyle netlestirdim insallah uygulayabilirim beraber uygulayabiliriz❤
Ramazanda kopmamak çok önemli beni rahat bırakmayın gözünüzü seviyim çok çozutuyorum iftarda
A Alyasena MiLissy canlar çok tebrik ediyorum birinciliğinizi, hakettiniz siz bunu.SPOR YARIŞMASI BİRİNCİLERİ
TAM 5042 PUANLA;
4. GRUP
A Alyasena
MiLissy
TEBRİKLER BASARILARINIZIN DEVAMINI DİLİYORUM
Diğer Grup Puanları
1. Grup /3835 Puan
L lisbethsalander00
sonngulen
2. Grup / 2950 Puan
Saricivcivcikcik
FitVenus
3.Grup
Vayyyy bu da mı vardı, bak nasıl sevindim ben buna, ekürim çok tebrik ediyorum.YÜZDE YARIŞMASI BİRİNCİLERİ
%2.51 yüzdeyle;
1. GRUP
sonngulen
L lisbethsalander00
TEBRİK EDİYOR BOL EKSİLER DİLİYORUM
Diğer Yüzdeler;
2. Grup: %1.48 (civciv-sudan)
4. Grup: % 0.87(alya-milisy)
3. Grup yarışma dışı.
İki yarışmanın da rövanşı en kısa sürede olacaktır rahatlamayiniz
Kuzucum ben almasam ayıp olur muDiyette yeşillik önemli balım
Kazananlara benden hasır künefe Üstü full fıstık döşeme içi kaymaklı, duble kalorili