- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
- #3.361
Teşekkür ederiim
Harikasın ben de zalımın civcivi bir arkadaşın cezasını yapıcam inşallah
Saricivcivcikcik cezamla birlikte yürüdüğüm mesafe ektedir şimdi yeşil çay zamanı
Ayyy çok geçmiş olsun canım ya çok şükür atlatmissin kötü bir şey olmadanSelam herkese kusura bakmayın hastanedeydim pzar karın ağrısıyla hastaneye gittim gece apandisit ameliyatına aldılar 1 gece evde ağrı çektim gaz sıkışması zannettim sırtıma göğsüme kadar vurdu önemsemedim arada olurdu. Ama ertesi gün dayanamadım ağrısına hastaneye gittim gece acil ameliyata aldılar patlayacakmış biraz daha beklesem. Şimdi iyiyim patlamayınca basit bir ameliyat zaten o yüzden çok şükür diyorum. Ertesi gün çıkarmadı bi gece daha kaldım enfeksiyon var diye. Eve geldim iyiyim ama şimdi yazabiliyorum buraya da
Çabucak iyileş inşallah
Canim su an öyle çıkması çok normal ameliyat atlatmissin olsun canını hiç sıkma önce sağlık şükür patlamamış databiki hemen rutin hayata dönmek istedim bugün tartıldım 69.90 ama anestezi ve ödem var gerçek kilom değil,dikiş yerlerim biraz acıyor spor 2-3 ay yasak ama ben 2 hafta sonra yürüyüşe başlarım, 1-2 ay sonra hafif tempolu koşarım, 2-3 ay karın egzersizleri yapmayacağım koşu moralimi çok bozdu.
Neyse yaza da az kaldı beslenme odaklı gideceğim bir süre, ama gruptan çıkmak istemem motive oluyorum.
1-2 haftaya ödem atarım diye tahmin ediyorum, isterseniz yedek listeye de geçebilirim ama inş Saricivcivcikcik atmaz beni
Yok canım çıkarmam yedek listeye de gerek yok kalıcı listeden devam
Menülerni yazarsın biraz kendine gelince. Hiçbir şey yapamazsan muhabbete gelirsin canım ❤