• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Balım bende zayıfken şiddetli rüzgarda resmen yalpalıyordum, yan yan gidiyordum :KK70: senden de 2-3 kilo fazlaydım o zaman 😂
Aman dikkat balım, illa yok ben az daha zayıflayacam, uçmayı da çok seviyorum diyorsan Akdeniz'e doğru uç, ben seni yakalarım denize düşmeden :KK4:

Verdiğimiz azıcık bir kilo onda da tartı muhalefet, regl muhalefet, eşler muhalefet, midemiz muhalefet :KK8:çok zor zayıflamak çookk :KK70: :KK70:

Ellerine sağlık Boncuğumun hiç de ihmal etmez, öperim bal parmaklarından 😘

Balım bende saldım çayıra havasındayım. Sen gelince seninle birlikte tam disipline girerim 😍
Enerjim balım yüze yüze gelirim sana 😍 yolum Akdeniz’e düşsün yeter ki 😘

:KK70::KK70::KK70:
426D7828-DD17-40AD-901B-1257619ED881.webp

Bi gittin pir gittin kiz bi yerden girip haber vereydin bari😬
Yaaa esimden girmeye calistim kac kez olmadi 😃 adamda surekli ugrasinca yapcak bisey yok beklicen dedi bende bekledim yanii valla zor dayandim yaa sabah alinca da hemen yazdim iste

herkese selamlar,
haftasonu arkadaşlarımız geldi (yasak ama nöbet çıkışı hemşire ve doktor oldukları için uğradılar)
eşim, ben, arkadaşım ve eşi hep birlikte yiyelim içelim derken, ben de ipin ucunu kaçırdım yine.
yine kaçamakkklarrr yine ben :)
bugün henüz hiçbir şey yemedim :)
haftasonları korkulu rüyam oldu artık, bi türlü yapamıyorum
ya dışarda oluyoruz, ya kalabalık, ya da evde fazla kaçırıyoruz,
bir türlü kontrolü sağlayamıyorum ya çok kızıyorum kendime :(

Back
X