70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Geçenlerde Bim'de görmüştüm. Yeni çıkmış galiba. Markası Serel. %100 incir yazıyordu. İçinde koruyucu şeker vs yoktu.
Evet canım zencefil azaltıyor. Hamilelere yasak sadece. Peki senin hem yoğun hem uzun mu sürüyor?
Aynen öyle canım birde çay içmeyi çok seviyorum ❤️
Şeker ilavesiz reçelini yesem olur değil mi 👌

Evet sağlık açısından.Diğerlerini hallederim o kolay😘

Canım ben ampul kırıp tüketiyorum ara ara ama onun harici (1 damlası) 1000 IU luk d3 den bir kaç damla alıyorum her gün.
C&çinko&propolis takviyesi alıyorum aynı zamanda ara ara multivitamin.
Demir düşüklüğü benim aşırı çay sevdamdan olabilir😑 ama bağırsaklar konusunda haklılık payın çok çok yüksek👍 probiyotik takviye olarak olmadığı zamanlar kefir de iş görür mü?Ev yoğurduda tüketiyorum.
Güneşe ben cilt rahatsızlığımdan dolayı koruyucu sürmeden çıkamıyorum,o da etkiler mi bilemiyorum.
İncir pekmezi denemedim,keçi boynuzu ve doğal dut tüketiyordum.Eşime hemen söylüyorum alsın:)
Bunları yazıyorum ama eşim hatırlatmasa,zorla ağzıma tıkmasa kendine bakmayı unutan biriyim maalesef😕
Biz hatırlatırız canım, hangi vakitte içmen lazımsa söyle biz yazarız burdan 🤩
Yok aynı boyumuz😄
Önceden olsa abur cuburla bozardı,koronadan sonra adam çok sağlıklı beslenmeye başladı😆 meyve,taze sıkılmış meyve suları ile bozuyor.
Kendi abur cuburu bıraktı 10 kilo verdi üç ayda
Şu erkeklerin minimum dikkatle hemen kilo veriyor almaları bize haksızlık bence 😔
Leylam uyuyorum şuan ama sabaha karşı 1/2 dilim ekmekle 1 yk tahin pekmez yedim, çook acıktım, şekerim düştü sanki 😔😔😔
Bunun için sabah 7000 adım attım.
Ben de bişey sandım yahuu balım 😍
Biran korktum o kadar ek hakkın var Enerji balım 💕💕💕afiyet olsun 💕
Sanki dünyaları yemiş gibi söyledi dimi 😂😂

Gerçekten miiiii 😍 Ben bile çok korktum 20 bin adım cezası yazdım kendime😂
Bilsem 2 yk kaşığı yerdim, iyiki bilmiyormuşum:rolleyes:
Teşekkür ederim Leylam 💕
1 yk geçmesin canım🤓 sağlıksız bir şey değil tahin pekmez çok yararlı sadece kalorisi bizi üzen 💕💕💕

Biz hatırlatırız canım, hangi vakitte içmen lazımsa söyle biz yazarız burdan 🤩

Şu erkeklerin minimum dikkatle hemen kilo veriyor almaları bize haksızlık bence 😔

Ben de bişey sandım yahuu balım 😍

Sanki dünyaları yemiş gibi söyledi dimi 😂😂
Aynen Songül balım bugün ki liste bana da az geldi bol bol su içeceğim artık 💕💕💕
Sen de durumlar nasıl?

Aynen öyle canım birde çay içmeyi çok seviyorum ❤️
Şeker ilavesiz reçelini yesem olur değil mi 👌
Bence olur ama... Birde kırmızı üzüm çekirdeğini araştıralım. Hatta ben bunu özellikle araştırayım. Aslında kan yapımından çok mens azalsa kansızlık azalır. Zaten normalde kadınların kanı düşük olur. Fizyoloji derslerinde böyle öğrendik. Azaltmakla ilgili de bir iki bilgim var ama emin olayım.

sonngulen sonngulen birtanem spor challengemız bugün mü başlıyor 💕 ben başlayayım birazdan ❤️ İlk defa yapacağım heyecanlıyım ama ölçü almayı unuttum sorun olur mu?
Evet canım bugün başlıyoruz, link paylasmami ister misin, belki de şimdiye yapıp bitirmişsindir.

Nasıl dalmışsam, bir anda mesajını görünce 🌹🌹🌹 güller açtı 😍
Sen ömrümde kal da nasıl kalırsan kal ❤
Randevuyu kaçırma 😁😁😁
Hekim hastaya hastaysa durum çok vahim 😑
Ben o hekime kubban olurum :KK8:
Randevu saatini iple çekiyorum hekimim:rolleyes:
Bekleme odasında fazla bekletme emi:KK71:
Sadece yeşil çay dermişim 😁😁😁😁
Afiyet olsun 😘
Ooff çay olsun her türlü varım 💃💃
Ama siyah çay da başka :KK50:
Öğrenci için tenefüs neyse
Öğretmen için çay o☕☕
Böyle giderse kesilecem yemeden içmeden 💕💕💕
Fazla serotonin, kalbe iyidir :KK8:
Sudem baldır candır 😋

49 onaydan geçmedi 😑
Karnım çok içine çöküyormuş.
İçtiğim o sütler kemiği uzatacağına yoğunlaştırdı galiba. Görüntü iyi de tartı ağır çekiyor 😁😁😁
50 olsun düz olsun bizim olsun:KK19:
Akşama mekik sporu reçete ettim 😂

Çok tatlı oluyor, Leylam kızmasın 😂
Zaten menüyü yazınca kızacak 😔

Fıstıkta tercihim Antep ama Sistemcim Sudem +500 ödem hesaplabilir 😁😁😁
Mekik saati için sabırsızlanıyorum:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Evet canım bugün başlıyoruz, link paylasmami ister misin, belki de şimdiye yapıp bitirmişsindir.
Bende mi yapsam 💃💃
Beni de ekle olur mu bal 🍯🐝

Leylam az önce kuruyemişçiye uğradım. Kasiyerin de kansızlığı varmış. Çekirdekli kırmızı üzüm ve keçiboynuzu yiyormuş. Çok fayda görüyormuş. Demir ilacı kullanamıyormuş, yan etki yapıyormuş 😍
O öyle dedi.
Keçiboynuzu var bizde kuru üzüm de varda kırmızı değil Özbek üzümü galiba şu liste bitsin ara öğünlere sıkıştırayım öyleyse 😘😘😘

Ben o hekime kubban olurum :KK8:
Randevu saatini iple çekiyorum hekimim:rolleyes:
Bekleme odasında fazla bekletme emi:KK71:

Ooff çay olsun her türlü varım 💃💃
Ama siyah çay da başka :KK50:
Öğrenci için tenefüs neyse
Öğretmen için çay o☕☕

50 olsun düz olsun bizim olsun:KK19:

Mekik saati için sabırsızlanıyorum:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Bende mi yapsam 💃💃
Beni de ekle olur mu bal 🍯🐝
Tamam canım seni de dahil ettim 😘
Bende ölçü almadım, yarısını yaptım bile sporun.
Ben cumartesi ölçü almıştım ordan devam edeceğim, tekrar almaya gerek var mı sizce.
Ben bulurum balım henüz tüm sporlar sıfır az tv haber izleyeyim dedim şimdi yapmadığıma mahçup oldum 😁
Ben de şimdi başlayacağım canım 😘

Evet sağlık açısından.Diğerlerini hallederim o kolay😘

Canım ben ampul kırıp tüketiyorum ara ara ama onun harici (1 damlası) 1000 IU luk d3 den bir kaç damla alıyorum her gün.
C&çinko&propolis takviyesi alıyorum aynı zamanda ara ara multivitamin.
Demir düşüklüğü benim aşırı çay sevdamdan olabilir😑 ama bağırsaklar konusunda haklılık payın çok çok yüksek👍 probiyotik takviye olarak olmadığı zamanlar kefir de iş görür mü?Ev yoğurduda tüketiyorum.
Güneşe ben cilt rahatsızlığımdan dolayı koruyucu sürmeden çıkamıyorum,o da etkiler mi bilemiyorum.
İncir pekmezi denemedim,keçi boynuzu ve doğal dut tüketiyordum.Eşime hemen söylüyorum alsın:)
Bunları yazıyorum ama eşim hatırlatmasa,zorla ağzıma tıkmasa kendine bakmayı unutan biriyim maalesef😕
Buraya uğrarsan seni gördükçe hatırlatırız 😊
Güneş kremi aslında çok zararlı, maalesef hem kana geçiyor hem de güneşten faydalanamıyorsun. Yabancıları hatırlarsan yazın Türkiye ye geldiklerinde sabahtan akşama kadar güneş altında yatarlar. Sebebi D vitamini depolarını fullemek çünkü bir çok ülke bizim kadar güneşli değil. Deri rahatsızlığın için özellikle çörekotu yağı, sonra tatlı-acı bağdem yağı, zeytin yağı gibi şeyler kullanabilirsin. Mecbur kalmadıkça ilaçtan kremden uzak durmaya bak. Güneş alerjin yoksa cildinin rahatsız olmayan kısmıyla güneşlenmeye çalışsan keşke.
Bağırsakta üretilen D vitamini muhtemelen yetmeyecektir. Ama hiç yoktan iyidir.
Ev yoğurdu müthiş,kefir müthiş ama yeteceğini sanmıyorum. Bolca bakliyat, çok renkli sebze-meyve,yeşillik tüketmen lazım. Çay biraz sıkıntı 😑 Seni yeşilçaya alıştıralım.
Aldığın takviyeler bence güzel ama ne zamana kadar takviye alacaksın. Bunu kökten çözmek lazım. Sanıyorum senin sorunlarının temeli yanlış beslenmeye dayanıyor olabilir.
-------------------------------------------------
Fırsat bulunca bu konuya ayrıca parmak basacağım 💪

X