- 21 Haziran 2020
- 4.934
- 28.089
Biran korktum o kadar ek hakkın var Enerji balım afiyet olsunLeylam uyuyorum şuan ama sabaha karşı 1/2 dilim ekmekle 1 yk tahin pekmez yedim, çook acıktım, şekerim düştü sanki
Bunun için sabah 7000 adım attım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biran korktum o kadar ek hakkın var Enerji balım afiyet olsunLeylam uyuyorum şuan ama sabaha karşı 1/2 dilim ekmekle 1 yk tahin pekmez yedim, çook acıktım, şekerim düştü sanki
Aynen öyle canım birde çay içmeyi çok seviyorumGeçenlerde Bim'de görmüştüm. Yeni çıkmış galiba. Markası Serel. %100 incir yazıyordu. İçinde koruyucu şeker vs yoktu.
Evet canım zencefil azaltıyor. Hamilelere yasak sadece. Peki senin hem yoğun hem uzun mu sürüyor?
Gerçekten miiiii Ben bile çok korktum 20 bin adım cezası yazdım kendimeBiran korktum o kadar ek hakkın var Enerji balım afiyet olsun
Biz hatırlatırız canım, hangi vakitte içmen lazımsa söyle biz yazarız burdanEvet sağlık açısından.Diğerlerini hallederim o kolay
Canım ben ampul kırıp tüketiyorum ara ara ama onun harici (1 damlası) 1000 IU luk d3 den bir kaç damla alıyorum her gün.
C&çinko&propolis takviyesi alıyorum aynı zamanda ara ara multivitamin.
Demir düşüklüğü benim aşırı çay sevdamdan olabilir ama bağırsaklar konusunda haklılık payın çok çok yüksek probiyotik takviye olarak olmadığı zamanlar kefir de iş görür mü?Ev yoğurduda tüketiyorum.
Güneşe ben cilt rahatsızlığımdan dolayı koruyucu sürmeden çıkamıyorum,o da etkiler mi bilemiyorum.
İncir pekmezi denemedim,keçi boynuzu ve doğal dut tüketiyordum.Eşime hemen söylüyorum alsın:)
Bunları yazıyorum ama eşim hatırlatmasa,zorla ağzıma tıkmasa kendine bakmayı unutan biriyim maalesef
Şu erkeklerin minimum dikkatle hemen kilo veriyor almaları bize haksızlık benceYok aynı boyumuz
Önceden olsa abur cuburla bozardı,koronadan sonra adam çok sağlıklı beslenmeye başladı meyve,taze sıkılmış meyve suları ile bozuyor.
Kendi abur cuburu bıraktı 10 kilo verdi üç ayda
Ben de bişey sandım yahuu balımLeylam uyuyorum şuan ama sabaha karşı 1/2 dilim ekmekle 1 yk tahin pekmez yedim, çook acıktım, şekerim düştü sanki
Sanki dünyaları yemiş gibi söyledi dimiBiran korktum o kadar ek hakkın var Enerji balım afiyet olsun
1 yk geçmesin canım sağlıksız bir şey değil tahin pekmez çok yararlı sadece kalorisi bizi üzenGerçekten miiiii Ben bile çok korktum 20 bin adım cezası yazdım kendime
Bilsem 2 yk kaşığı yerdim, iyiki bilmiyormuşum
Teşekkür ederim Leylam
Hala bilmiyorsun tamam mıGerçekten miiiii Ben bile çok korktum 20 bin adım cezası yazdım kendime
Bilsem 2 yk kaşığı yerdim, iyiki bilmiyormuşum
Teşekkür ederim Leylam
Aynen Songül balım bugün ki liste bana da az geldi bol bol su içeceğim artıkBiz hatırlatırız canım, hangi vakitte içmen lazımsa söyle biz yazarız burdan
Şu erkeklerin minimum dikkatle hemen kilo veriyor almaları bize haksızlık bence
Ben de bişey sandım yahuu balım
Sanki dünyaları yemiş gibi söyledi dimi
Bence olur ama... Birde kırmızı üzüm çekirdeğini araştıralım. Hatta ben bunu özellikle araştırayım. Aslında kan yapımından çok mens azalsa kansızlık azalır. Zaten normalde kadınların kanı düşük olur. Fizyoloji derslerinde böyle öğrendik. Azaltmakla ilgili de bir iki bilgim var ama emin olayım.Aynen öyle canım birde çay içmeyi çok seviyorum
Şeker ilavesiz reçelini yesem olur değil mi
Neyi canımHala bilmiyorsun tamam mı
Neyi canım ben de bilmiyorumNeyi canım
Evet canım bugün başlıyoruz, link paylasmami ister misin, belki de şimdiye yapıp bitirmişsindir.sonngulen birtanem spor challengemız bugün mü başlıyor ben başlayayım birazdan İlk defa yapacağım heyecanlıyım ama ölçü almayı unuttum sorun olur mu?
Ben o hekime kubban olurumNasıl dalmışsam, bir anda mesajını görünce güller açtı
Sen ömrümde kal da nasıl kalırsan kal ❤
Randevuyu kaçırma
Hekim hastaya hastaysa durum çok vahim
Ooff çay olsun her türlü varımSadece yeşil çay dermişim
Afiyet olsun
50 olsun düz olsun bizim olsunBöyle giderse kesilecem yemeden içmeden
Fazla serotonin, kalbe iyidir
Sudem baldır candır
49 onaydan geçmedi
Karnım çok içine çöküyormuş.
İçtiğim o sütler kemiği uzatacağına yoğunlaştırdı galiba. Görüntü iyi de tartı ağır çekiyor
Mekik saati için sabırsızlanıyorumAkşama mekik sporu reçete ettim
Çok tatlı oluyor, Leylam kızmasın
Zaten menüyü yazınca kızacak
Fıstıkta tercihim Antep ama Sistemcim Sudem +500 ödem hesaplabilir
Bende mi yapsamEvet canım bugün başlıyoruz, link paylasmami ister misin, belki de şimdiye yapıp bitirmişsindir.
Takıma bilen birini transfer edelimNeyi canım ben de bilmiyorum
Bende ölçü almadım, yarısını yaptım bile sporun.sonngulen birtanem spor challengemız bugün mü başlıyor ben başlayayım birazdan İlk defa yapacağım heyecanlıyım ama ölçü almayı unuttum sorun olur mu?
Keçiboynuzu var bizde kuru üzüm de varda kırmızı değil Özbek üzümü galiba şu liste bitsin ara öğünlere sıkıştırayım öyleyseLeylam az önce kuruyemişçiye uğradım. Kasiyerin de kansızlığı varmış. Çekirdekli kırmızı üzüm ve keçiboynuzu yiyormuş. Çok fayda görüyormuş. Demir ilacı kullanamıyormuş, yan etki yapıyormuş
O öyle dedi.
Ben bulurum balım henüz tüm sporlar sıfır az tv haber izleyeyim dedim şimdi yapmadığıma mahçup oldumEvet canım bugün başlıyoruz, link paylasmami ister misin, belki de şimdiye yapıp bitirmişsindir.
Tamam canım seni de dahil ettimBen o hekime kubban olurum
Randevu saatini iple çekiyorum hekimim
Bekleme odasında fazla bekletme emi
Ooff çay olsun her türlü varım
Ama siyah çay da başka
Öğrenci için tenefüs neyse
Öğretmen için çay o
50 olsun düz olsun bizim olsun
Mekik saati için sabırsızlanıyorum
Bende mi yapsam
Beni de ekle olur mu bal
Ben cumartesi ölçü almıştım ordan devam edeceğim, tekrar almaya gerek var mı sizce.Bende ölçü almadım, yarısını yaptım bile sporun.
Ben de şimdi başlayacağım canımBen bulurum balım henüz tüm sporlar sıfır az tv haber izleyeyim dedim şimdi yapmadığıma mahçup oldum
Buraya uğrarsan seni gördükçe hatırlatırızEvet sağlık açısından.Diğerlerini hallederim o kolay
Canım ben ampul kırıp tüketiyorum ara ara ama onun harici (1 damlası) 1000 IU luk d3 den bir kaç damla alıyorum her gün.
C&çinko&propolis takviyesi alıyorum aynı zamanda ara ara multivitamin.
Demir düşüklüğü benim aşırı çay sevdamdan olabilir ama bağırsaklar konusunda haklılık payın çok çok yüksek probiyotik takviye olarak olmadığı zamanlar kefir de iş görür mü?Ev yoğurduda tüketiyorum.
Güneşe ben cilt rahatsızlığımdan dolayı koruyucu sürmeden çıkamıyorum,o da etkiler mi bilemiyorum.
İncir pekmezi denemedim,keçi boynuzu ve doğal dut tüketiyordum.Eşime hemen söylüyorum alsın:)
Bunları yazıyorum ama eşim hatırlatmasa,zorla ağzıma tıkmasa kendine bakmayı unutan biriyim maalesef